Ana Menü

"Bana Sahip Çıkılmadı !"

Başlatan Adriano, Mayıs 19, 2008, 16:11:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

[IMG]http://img100.imageshack.us/img100/3081/451341080519160144af3.jpg[/img]

Beşiktaş'tan devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan İbrahim Akın'dan MARATON.COM.TR'ye çarpıcı açıklamalar!..

Siyah beyazlı takımda hiçbir oyuncuya değer verilmediğini ileri süren golcü oyuncu, "Beşiktaş'ta hiç bir oyuncuya değer verilmiyor... Bana hiç sahip çıkılmadı... Beni bırakın hiçbir gence sahip çıkılmadı... Eğer bize yeteri kadar destek verilseydi büyük başarılar yakalanabilirdi" dedi.

"KIRGIN OLDUKLARIM VAR"

Beşiktaş'tan ayrıldığında çok üzüldüğünü ve günlerce gözüne uyku girmediğini söyleyen İbrahim Akın, "Kırgın olduğum kimseler çok var. Üzüldüğüm anlarda çok oldu ama bu isimleri söylemek bana yakışmaz " şeklinde konuştu.

Yıldız oyuncu, çalıştığı teknik direktörler hakkında da ilginç sözler sarfetti. İşte İbrahim'in Abdullah Avcı, Jean Tigana ve Ertuğrul Sağlam hakkında söyledikleri:

"ABDULLAH AVCI TÜRKİYE'NİN EN İYİLERİNDEN"

"Bana güvenen beni isteyen ve bana sürekli on birde şans veren Abdullah Avcı'ya çok teşekkür ediyorum. O bana göre Türkiye'nin en iyi bir kaç teknik adamından biri..."

"JEAN TIGANA BENİ DERİNDEN YARALADI"

"Tigana ilk geldiğinde beni sürekli oynattı ancak sonra ne olduysa bana tavır aldı. Genç oyuncuları eğitmek istedi. Tabi beni de... Ama bana farklı davranmaya başlayınca bu da bana ters geldi. Daha sonra ortaya özel yaşantımı ve at yarışlarına olan tutkumu attı. Bunları medyaya söyledi ve bunlar beni derinden yaraladı.

"ERTUĞRUL SAĞLAM BANA HİÇ ŞANS VERMEDİ"

"Ertuğrul Sağlam'la aramda ise hiçbir problem yaşanmadı. Ama bana hiç şans vermedi ve vermeyi de düşünmedi."

"SAKATLIK EURO 2008'E GİTMEMİ ETKİLEDİ"

A Milli Takım'ın Euro 2008 kadrosuna alınmayışını da değerlendiren İbrahim Akın, "Milli takıma gitmek istiyordum. Milli formayla Avrupa Futbol Şampıyonası'na gitmeyi hedefliyordum. Ancak sakat olmam beni fizik olarak etkiledi. Bu sebeple orada olamadım. Ancak ileriki dönemler ay-yıldızlı formayı giyeceğim. Milli takıma Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılar diliyorum" dedi.

"AT YARIŞI BENİM TUTKUM"

At yarışlarına olan tutkusuyla bilinen ve bu nedenle zaman zaman eleştirilen golcü oyuncu, bu konuda da oldukça samimi açıklamalarda bulundu. At yarışı oynamaya devam ettiğini belirten, İbrahim Akın, "O benim tutkum. Atlarım da var. Bir tanesinin ismi Akın Akın, diğerinin ise Prenses Melisa" diye konuştu.

MARATON.COM.TR ÖZEL
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

[KralKartal]

sergen abisini ornek aldigi kesin
ama sergende yetenek var, zeka var..

I.Akin, sende yetenek vardi, kapasite vardi ama kullanamadin..

Tutkun FUTBOL olsun, kendini gelistirmek olsun..

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

sen bu kafayla gidersen,sana yakinda 2.lig takimlari bakar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Yetenek var bu çocukta da ama kendini Del Bosque'nin ilk zamanları hariç futbola hiç vermedi...

Atlarla futbolu bıraktıktan sonra uğraşsan olmaz mı yani...

kartalpenchesi

nedense hala çok seviyorum bu adamı belediye takımında başarılar dilerim
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

Brestgerfich

kessin sesini. en uyuz oldugum futbolculardan biri.
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carsi52

Yeteneği oLan bir futboLcuydu.
Kendi kendini harcadı asLında.
Bölünür senin için uykular!

salvador

yazık oldu en sevdiğim oyuncuydu kabrisi ve bencilliği yüzünden cok gol kacırdık
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

[KralKartal]

sana belediye sahip ciksin be ibo
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

keskinli

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Mayıs 20, 2008, 21:15:22
sana belediye sahip ciksin be ibo
zatende öyle oldu
istanbul belediyesi bakiyor :ahaha
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

pascalyptica

del bosque kalsa kral yapardı iboyu.. olmadı sağlık  olsun..
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..