Ana Menü

nostaljik biletlere buyurun...

Başlatan srdr, Aralık 31, 2006, 09:55:06

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srdr

beşiktAŞK - since 1903

srdr

daha önce kendimden bahsetmiştim.adım serdar yaşım 30 . şu biletlere her bakışımda o günlere dönüyorum.ve özlemle anıyorum inanınki. herşey o kadar değiştiki arkadaşlar ben inanamıyorum.. bizlerin alım gücü biletlerin (aslında kartların) satış şekli taraftarların stada girişi vs.. 98 de askerden geldikten sonra artık kapalıya gidemez oldum. özellikle maddi yönden
sonra bir ağrıma gidende yönetimin yada onun bunun parasıyla biletiyle beleşe içeri girip beşiktaşlıyım diye geçinmek.
taraftarlık fedakarlıktır bence . karşılıksız sevmektir.iyi günde kötü günde. yönetim bilet vermiyor diye yönetim istifa demek
beşiktaşlılık değildir.şahit oldum bunlara. herşey çok değişti çok.. biz derbilerde bile maç günü gidip bilet alırdık.kapalı gişelerinde beklemek bile zevkti.içeride 1 koltuğa 5 kişi ayak basmak zevkti.
gol olunca yerlerde sürünmek adrenalindi.
beşiktAŞK - since 1903

srdr

sonra bir kızdığımda vefasızlık.feyyazın fenere gidişinin hikayesini herkes bilir.o olaydan sonra bile feyyazısuçlayarak aleyhinde bağırdılar.feyyaz bizim sembolümüzdü tümer gibi kansız değildi. sergenede yapıldı aynı muamele. istanbulsporda iken hep aleyhine bağırdılar geri dönünce kral ilan ettiler. ben taraftarımızın daha bilinçli olmasını istiyorum. ön tarafta 5 tane şuursuzun peşinden 10.000 kişi gitmesin lütfen. sizler daha iyi imkanlar veren bir işe girmezmisiniz. bu olayda böyle işte . onlar oyuncu bizim gibi taraftar değil.bunu ayırmak lazım..
beşiktAŞK - since 1903

srdr

ben bazı fikirlerimden dolayı forzadan atıldım. forumlar niye yapılıyor sadece yalakalık içinmi. insanlar fikirlerini yazamayacaksa
neye yararki. ben beşiktaşımı zarara sokan , zirveden uzaklaştıran herkese karşıyım. bir bilgili dönemine bakın birde şimdiye.
ya millet çıta yükseltir biz gittikçe aşağıya gidiyoruz.oynadığımız oyunun adı futbolmu allah aşkın[kufur otomatik editlenmistir-uyarildiniz]aç maçı rahat gururla
izledik.biz bunları hakediyormuyuz arkadaşlar. ve hala bazı kesimler sanırım çıkarlarından dolayı ne başkana ne hocaya nede
oyunculara tepki veremiyorlar. destek adı altında onların yanlışlarına göz yumuyorlar. bu başkanda bu işi yapacak kapasite yok işte. ne aldığı hocalarda hayır var nede oyuncularda. basketide bitiriyorlar.zaten kombine kartlar olmasa maçada çok insan gelmezdi heralde. ve malesef seçimede tek girecekmiş. yazık.....
beşiktAŞK - since 1903

BerkAy1903

19o3

srdr

Alıntı yapılan: carsi_cakali - Aralık 31, 2006, 12:23:22
vay bea:D
ya kusura bakmada o resimdeki kim desem ayıp olurmu. sadece merak!!!!
beşiktAŞK - since 1903

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

eRe

bılet fıyatları ne guzel oyle :) :) :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CHEm !

babamda da tonla vardı ama atmış ya
saolasın paylaşım için
Allah kitap Beşiktaş

naturelkartal

Paylaşım için sagol

Deplansmandaki bazı maçlarda kapalıda izlemissin  :)
En Güzel AŞKlar İmkansız Geliyorsa İnsana,İmkansız Oldugu İçin Deliler Gibi Aşıgım Sana KARTALIM

srdr

o zamanlar yani 94 ve öncesi stat yarı yarıyaydı.böyle 1500 kişilik değildi arkadaşlar.
beşiktAŞK - since 1903

çArþý_ulan

carsi52

saol ya eline sağlık nasıl olmuşda böle saklayabilmişsin hepsini.
Bölünür senin için uykular!

Timurlenk

paylaştığın için sağol.. şimdiki biletler daha modern eskisi gibi zorluk yok gir kuyruğa kolayca al

üzerine bileti alanın ismi bile yazılıyor artık

carsı_55

Beşiktaş'ın askeri c@rsının neferiyiz