Ana Menü

Var mısın Yok musun ?

Başlatan KeePSaKe, Mayıs 17, 2008, 20:54:29

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

500 mılyarın 170 mılyar cıvarı vergı yanı
ohoo o zaman 40-50 mılyar tabı kazanmak az gelır yaklasık 10-20 mılyarı vergı olarak gıdıyor baksana
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

gözzde_bjk

Evet çok fena kesiyorlar vergi.benim annemin arkadaşı yarıstı 23 milyar kazandı ama hem daha parayı vermediler hemde %33 ü gidince ne kalır ki ya :(
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

ilhan mansız_melis

Alıntı yapılan: gözzde_bjk - Haziran 18, 2008, 18:32:04
Evet çok fena kesiyorlar vergi.benim annemin arkadaşı yarıstı 23 milyar kazandı ama hem daha parayı vermediler hemde %33 ü gidince ne kalır ki ya :(

adı neydi ki?
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

gözzde_bjk

Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

saldır beşiktaş

%33 çok fazla 100 milyar kazandığında paranın 30 milyarı gidiyo
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

ilhan mansız_melis

gözzde_bjk

Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

lambkuzu

hiç sevemedim bu programı çok saçma geliyor bana.
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

ilhan mansız_melis

Ünsal 146 milyar aldı çok sevindim  :ask

kartalpenchesi

evet ünsala bende sevindim son 4e 3 mavi girmişti büyük bir cesaret kutluyorum kendisini
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carlito1903

Ünsal'ın kutusunda ne kadar vardı ??

Cem Goren

dün izlemedim ama kardeşimin dediğine göre 500 ytl varmış
bi mevlütle nursel kaldı yarışacak demirbaş oldular
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

Müthiş yarıştı, 200 YTL kazandı!   Var Mısın Yok Musun'da Hicran Işık, son zamanların en iyi yarışmasını çıkarttı. İstanbul'da yaşayabilmek için büyük ödül peşinde koşan Hicran, yarışmanın sonunda ise büyük bir hüsran yaşadı.  Show TV ekranlarında yayınlanan Var Mısın Yok Musun yarışma programının dün akşam ekrana gelen bölümünde yarışmacı koltuğuna oturan şanslı kişi Almanya doğumlu Hicran Işık oldu.
Hicran, ilk turu kırmızı kutulardan açtırmadan geçerek yeni sezondaki bir ilki gerçekleştirdi. Hamdi Bey, bu tablo üzerine ilk teklifini 25 bin YTL olarak verdi, ancak Hicran 'yokum' dedi.İkinci tur sonunda tam 8 kutu açıldı, ancak hiçbirisi kırmızı kutu değildi ve Hamdi Bey bu güzel tabloya 50 bin YTL'lik teklif yaptı.
Yarışmaya devam eden Hicran Işık, 3. tur sonunda sadece 200 bin YTL'lik kırmızı kutuyu açtırdı ve 65 bin YTL'lik yeni bir teklif aldı. Bu teklifi de reddeden Hicran'ın sonraki turda 300 bin YTL'lik kırmızı kutuyu açtırmasına karşın teklif 72 bin YTL'ye yükseldi.
Son zamanların en iyi yarışmasını çıkartan Hicran Işık, Hamdi Bey'in cömert tekliflerini üst üste reddetti. Şansına çok güvenen Hicran, son turlarda ise büyük hayal kırıklığı yaşadı.
500 bin YTL ve ardından da 100 bin YTL'lik kutuları açtıran Hicran, Hamdi Bey'den 46 bin YTL'lik teklif aldı.
Bu teklifi de reddeden Hican Işık, son dörde 5, 50, 200 YTL'lik mavi kutular ve 400 bin YTL'lik kırmızı kutu ile girdi.
Hamdi Bey, bu tabloya 33 bin YTL'lik teklif yaptı. Hicran bu teklifi de reddederek, iki kutu daha seçti. İlk seçiminde 5 YTL'yi bulan Hicran Işık, daha sonra ise 400 bin YTL'lik kutuyu açtırdı. Hamdi Bey'in 90 YTL'lik telifini kabul etmeyen Hicran, 24 nolu kutusundan çıkan 200 YTL ile yetinmek zorunda kaldı.
Hicran, büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, şu sözleri dikkat çekiciydi:
"Dünyanın sonu değil, çalışırım kazanırım."
(Televizyongazetesi)   72bini kabul etmeliydi her ne kadar tablo iyi olsada 72bin kötü paramı galiba oraya oturanın hırsı artıyo
altın kapılarımız kan oldu tayfun

CR7

burhan aklıma geldi 144 000 ytlyi kabul etmedi 5 ytl ile gitti hala ondan ders almamışlar
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ilhan mansız_melis

Hicran'a çok üzüldüm ya :(