Ana Menü

Euro 2008 İsviçre Kadrosu

Başlatan akbaba71, Mayıs 13, 2008, 16:12:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Mayıs 17, 2008, 12:38:26
Kalecileri bana pek tanıdık gelmiyor.Bu yüzden gol atmamız kolay olabilir ama defansları iyi oyunculardan kurulu.
isviçre nin en kötü yeri kale zaten Zuberbuehler iyi bir kaleci değil uzak şutlarla avlarsak kazanırız diye düşünüyorum dikkat edilmesi gereken yer çok fazla tahrik ediyorlar bizi gene pislik yapabilirler dikkat etmek lazım
Since 1903

ilhan mansız_melis

bize karşı inş. Benaglio oynamaz iyi bir kaleci
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

akbaba71

İsviçre'nin forveti sakatlandı!
Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri (A) Grubu'ndaki rakiplerinden İsviçre'nin forveti Blaise Kufo'nun sakatlandığı ve şampiyonada yer alamayabileceği bildirildi. Yapılan açıklamada, Lugano'daki milli takım kampında sakatlanan Kufo'nun bugün sağlık kontrolünden geçeceği belirtilirken, kasığında yırtılma olmasından şüphelenilen oyuncunun, birkaç hafta yeşil sahalardan uzak kalabileceği ifade edildi. Kufo, top koşturduğu Hollanda kulübü Twente'de sezonu 22 golle kapatmıştı.
20.05.2008   

Kaynak : AA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

Alıntı yapılan: akbaba71 - Mayıs 20, 2008, 14:32:09
İsviçre'nin forveti sakatlandı!
Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası Finalleri (A) Grubu'ndaki rakiplerinden İsviçre'nin forveti Blaise Kufo'nun sakatlandığı ve şampiyonada yer alamayabileceği bildirildi. Yapılan açıklamada, Lugano'daki milli takım kampında sakatlanan Kufo'nun bugün sağlık kontrolünden geçeceği belirtilirken, kasığında yırtılma olmasından şüphelenilen oyuncunun, birkaç hafta yeşil sahalardan uzak kalabileceği ifade edildi. Kufo, top koşturduğu Hollanda kulübü Twente'de sezonu 22 golle kapatmıştı.
20.05.2008  

Kaynak : AA

freida oynamayabilir. barnetta oynamazsa hiç bir şey yapamazlar. o maç 2-0 veya 3-1 bizim.

gürol

nefret ediyorum isviçreden.
inşallah başlarına kötü bi bela gelir mesela tüm takım zehirlenir saha ya bile çıkamazlar.
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

onaT

Alıntı yapılan: gürol - Haziran 02, 2008, 17:05:03
inşallah başlarına kötü bi bela gelir mesela tüm takım zehirlenir saha ya bile çıkamazlar.

niye ki çıksınlar yenelim yine.

gürol

Alıntı yapılan: onaT - Haziran 02, 2008, 20:13:23
Alıntı yapılan: gürol - Haziran 02, 2008, 17:05:03

niye ki çıksınlar yenelim yine.
yanlış hatırlamıyorsam biz dünya kupasına bu isviçreyi yenemediimiz için gidememiştik.
genelde yendiğimiz bi takımmış gibi konuştun
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

carsi52

iLk maçı isviçrede 2-0 yeniLmiş
2.maçı 4-2 yenmiştik ama ikiLi averajdan eLenmiştik.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

İsviçre'nin kaptanı A.Frei dünkü sakatlığından sonra turnuvayı kapattı...

İsviçre adına büyük kayıp, Frei içinse tam anlamıyla bi kabus...

onaT

frei'ın sakatlanaması bize yarar.