Ana Menü

Euro 2008 Portekiz Kadrosu

Başlatan carlito1903, Mayıs 13, 2008, 09:15:30

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Ricardo
Ricardo Carvalho
Bruno Alves
Pepe
Bosingwa
Cristiano Ronaldo
Quaresma
Deco
Simao
Hugo Almeida
Nuno Gomes
işte budur ama vay bize inşallah fark yemeyiz

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

carlito1903

EURO 2008 A Grubu'nda milli takımımızın rakibi olan Portekiz sahaya Cristiano Ronaldo önderliğinde çıkacak. Bu sezon Manchester United'da oynadığı futbolla Avrupa transfer piyasasında büyük yankı uyandıran Portekizli futbolcu Figo'nun rolüne soyunacak ve sahaya kaptan olarak çıkacak.

Luiz Felipe Scolari tarafından 7 numaralı forma verilen Ronaldo kendisinden daha tecrübeli isimler bulunmasına karşın bu büyük onurun kendisine verilmesinden dolayı gurur duyduğunu da ifade etti. EURO 2008 için oynanan bazı eleme maçlarında Chelsea futbolcusu Ricardo Carvalho kaptanlık rolünü üstlenmişti.

Portekiz A Grubu'nda Türkiye ile beraber Çek Cumhuriyeti ve İsviçre'yle gruptan çıkma mücadelesi verecek.

ferdikoclu

Ya bu takımı yeneceğimize inanlar var ise ben birilerinin yüzlerine suk dökmesinden önce uyanmalarını isterim.. Takımda yıldız dersen 2-3 kişi var derim. Ama savaçcı derseniz sana kafadan 3 kişinin dışındaki herkes derim.. Bosingwa ayrıca artık Chelsea takımında... Pepe olayında ise arkadaşa katılıyorum gerçekten real madrid aldı diye demiyorum sağlam oyuncu..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

gürol

evet forvet kötü.diğer yerler harika.
ama hiçbi başarı yakalayamayacakalarını düşünüyorum...
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Guti ORÇ.

Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri A Grubu'ndaki rakiplerinden Portekiz'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, İsviçre'deki ilk antrenmanda ayak bileğinden sakatlandı.

Şampiyona öncesi İsviçre'de hazırlıklarını sürdüren Portekiz Milli Futbol Takımı'nın kanat oyuncusu Ronaldo'nun sağ ayak bileğinin, antrenman sonrasında buzla sarılı olduğu görüldü.

Takım doktorları, konuya ilişkin açıklama yapmazken, antrenman boyunca bir sorun yaşamayan yıldız oyuncunun, soyunma odasına giderken ayağındaki buz dikkati çekti.

Bu sezon İngiltere Premier Lig'te attığı 31 golle ligin ve Avrupa'nın gol kralı olan Manchester United'lı Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde rakip fileleri 8 kez havalandırarak bu kupada da gol kralı olmayı başardı.

carlito1903

Türkiye'nin Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri (A) Grubu'ndaki rakiplerinden Portekiz'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, İsviçre'deki ilk antrenmanda ayak bileğinden sakatlandı. Şampiyona öncesi İsviçre'de hazırlıklarını sürdüren Portekiz Milli Futbol Takımı'nın kanat oyuncusu Ronaldo'nun sağ ayak bileğinin, antrenman sonrasında buzla sarılı olduğu görüldü. Takım doktorları, konuya ilişkin açıklama yapmazken, antrenman boyunca bir sorun yaşamayan yıldız oyuncunun, soyunma odasına giderken ayağındaki buz dikkati çekti.

RCA

ayağı kırılsın inşaalhh !! ;D
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Cem Goren

ayağı kökünden kopsun yoksa maç içinde bizi baya zorlayacak
altın kapılarımız kan oldu tayfun

onaT

Alıntı yapılan: cem_goren - Haziran 02, 2008, 18:10:51
ayağı kökünden kopsun yoksa maç içinde bizi baya zorlayacak

o kadar değil bir tek bizim maçta oynamasın, o adamı izlemek zevk, o ayrı