Ana Menü

Tomas Rosicky EURO 2008 de Yok..!

Başlatan Kralkartal21, Mayıs 09, 2008, 17:43:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kralkartal21

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda, İsviçre ve Portekiz'le beraber Türkiye'nin A grubundaki rakiplerinden olan Çek Cumhuriyeti'nde sakatlık şoku yaşanıyor.

Çek Cumhuriyeti'nin kaptanı Tomas Rosicky'in sakatlığı nedeniyle turnuvada takımdaki yerini alamayacağı öğrenildi.

Rosicky de yaptığı açıklamada, "Avrupa Futbol Şampiyonası'na yetişemiyorum. Sakatlığım maalesef bir operasyon daha istiyor. Önümüzdeki hafta bir kez daha bıçak altına yatacağım. Kariyerimin en kötü günlerini geçiriyorum. Takımım Arsenal'de de sezonun çoğunu zaten kaybetmiştim, EURO 2008 umutları taşıyordum ancak oynayamayacağım" diye konuştu.

Diğer taraftan bazı Çek gazeteleri Milli Takımı bıraktığını açıklayan Pavel Nedved'in yeniden dönmesi için kampanya başlattı.

MARATON.COM.TR
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

mdc

Euro 2004 e de sakat girmişti bu adam :D

yazık ya  :ahaha :ahaha
HAYATTA BEŞİKTAŞ

carsi52

Bölünür senin için uykular!

RCA

süper bi haber ama çekler yinede grubun favorisi..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Kralkartal21

Maçta bir tek Rosicky oynamıyordu herhalde sakat olsa bile yinede grubun favorilerinden biri Çekler.

onaT

adamların forveti bizim forvetin 1 alt versiyonu, orta sahada rocisky yoksa sıradan bir hale geliyor orası. defansları sağlam, kaleleri gerçekten iyi.

RCA

jan koller varmıdır hala forvet hattında ??
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

Kralkartal21

KeePSaKe

bizim için iyi bir haber ama kendisi için kötü :)
Since 1903