Ana Menü

Nostalji sevenler için!!!!!!!!!!!(geçmiş zaman olurki hiç unutulmaz ! )

Başlatan çArþý_ulan, Aralık 25, 2006, 20:42:02

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

çArþý_ulan

Bizim Arşivden Bi Kaç Foto

aranızda bu maçları hatırlayanlar varmı acaba. benim yaşım 30. ben çarşı ulan ın abisiyim. yıllarını inönüde samiyende ve kadıköyde tüketen
birisi olarak bir nostalji yapalım istedim.
gayse maçı : tribünlerin ilk kez kolpaca şikeci adnan polat tarafından bölündüğü maç! inanamamıştık o gün iğrençti ve son 12 dk da
                  1-0 öndeyken 3-1 yenilmiştik. kubilayın inanılmaz artisliği ile bir penaltı kazandırdığı maç....
gaziantep maçı: 95 yılında Daum ile şampiyon olduğumuz müthiş maç.. ilk ertuğrulun golünden sonra kapalı yıkılmıştı adeta sonuç :2-0

göztepe maçı: eeeee malum 100.yılımızı kutladığımız unutulmaz bir maçtı. kardeşimle gitmiştik ve çok gururlanmıştık. herkese nasip olmaz
                    böyle günleri yaşamak. düşünün bir daha göremeyeceğimiz bir olay.

Siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık  :bjk2 :bjk

Nostalji biletlerin devamı gelecekkk.....

SATUKBLADE

DIABLO

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

srdr

elimde daha birsürü bilet war arkadaşlar.yemin ediyorum onlara her bakışımda o günlere gidiyorum.daha geçen hafta gitmişim sanki o maçlara. ilk önce çocukluğumda eniştem götürürdü yeni açığa. kalenin tam arkasına sonra gençleşince
açığa dewam ettik arkadaşlarla.. daha sonra kapalıya terfi ettik bu dediklerim 90 yıllarında başladı ve 97 nin başlarına kadar sürdü. kapalı yılları unutulmaz tabiki. aleni ilk bir sezon açılışında dawul çalarken görmüştüm.uzun saçlıydı o zaman.
98 de askerden geldikten sonra gerek ekonomik  durumlardan gerekse kombine durumundan dolayı kapalıya giremez oldum. biletler gerçekten çok pahalı kombine desen imkansız.. artık açık la idare ediyoruz.
beşiktAŞK - since 1903

SATUKBLADE

srdr paylaşırsan çok mutlu olurum arşive alacamda rica etsem :(

srdr

beşiktAŞK - since 1903

SATUKBLADE

srdr

en kısa zamanda inşaallah. ilk tepkileri ölçmek istedim.böyle dewam ederse no problem.madara olmak istemem açıkçası.
memnuniyetle...
beşiktAŞK - since 1903

black_eagle_sefa

dayı ben sadece o üç bilet arasından 100.yıl olanını hatırlıyrm pasta masta dağıttılar falan filan diğerlerine yaş kurtarmıyo
45'lik plak,35'lik rakı,25'lik hatun...

black eagle

black_eagle_sefa  ark. katılıom bende tek o maçı hatırlıyorum:)

Delirdik

biLetLeri bende biriktiriyordum
maLûm yaş 19, okadar eski biLet yoktu ama kocaeLi maçındaki biLetim yeşiL renkteydi. şu ahmet dursunun uzatmalarda attığı goL wardı direkten feLan dönmüştü topLar :) o maçtan sonrası hep sarı renkte zaten

94Lerde biLet okutma oLayı yokmuş herhaLde göster geç
teknoLoji zarar kardeşim yaa (:
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

ugur24

bende kombine alana kadar biriktirirdim biletlerimi artık biriktirmiyorum..bazı turnikeciler biletleri makineye okuttuktan sonra biletin yarısından çoğunu yırtardı deli olurdum.. ;) şu an elimde olan tek bilet 3-4 fener maçı bileti..o yıllarca duracak zaten..

srdr

ya bu forumun yaş ortalaması heralde 18-19 filan. kendimi yaşlı hissettim. ayıp oluyor hee. iyi dawranın bana..
beşiktAŞK - since 1903

canmert

Alıntı yapılan: black_eagle_sefa - Aralık 26, 2006, 17:27:10
dayı ben sadece o üç bilet arasından 100.yıl olanını hatırlıyrm pasta masta dağıttılar falan filan diğerlerine yaş kurtarmıyo
bende sadece onu hatırlıyorum