Ana Menü

Knight Online Gerçeği

Başlatan CooLDumaN, Nisan 18, 2008, 23:30:20

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anarchy*

Bu oyun yüzünden kaLça tarafından ameLiyat oLan arkadaşım var.
Bi'zamanLar bende oynuyodum şimdiLik oynamıyorum..
Eskisi kadar sarmıyor.

noumAyberk

Burada daha fazla tartışmayalım konu uzamasın
Özelden yazıyorum ;)

ferdikoclu

Açıkcası bu oyunu hiç oynamadım.. Oynayanlarıda sevmedim.. Vakit öldürdüğü gibi bu video sayesinde insanları öldürdüğünede şahit olduk.. Bence sağda solda site kapatacaklarına bu tür oyunları yasaklasınlar. banlanacaksa bu oyunun ip'si banlansın yasaklansın..
Dervişlik baştadır, tacda değildir
Kızdırmak oddadır, sacda değildir
Eğer bir müminin kalbin yıkarsan
Hakka eylediğin secde değildir...
Ararsan Allah'ı kalbinde ara
Kudüs'te Mekke'de Hac'da değildir..

carsi52

Bu oyuna girmeyi biLe biLmiyorum iyikide biLmiyorum.
Çok saçma bir oyun gibime geLiyor boşuna insanLar vakitLerini bunda kaybediyoLar.
Burda bi kafe var kafeye bakan adam bu oyunu oynuyor.
hesap açtıran dakikası bitince para vermeden gittiği biLe oLuyor.
Yeter ki kafeye bakan bu oyunda oLsun ;D
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Alıntı yapılan: erdinc1926 - Nisan 19, 2008, 00:12:25
israil işaretleri haç işaretleri felan varmış hatta onlar için arkdaşım oynamayı bıraktı az da olsa rahatladım sınıfta bir beste söylernir birde knight muhabbeti geçer

Video'yu izlersen o dediklerini anlatıyor zaten.

Bu oyun değil resmen insanı idiotlaştıran ve asosyal yapan bir hastalık.
Düşünün sabah kalkıyorduk 8 gibi direk pc başına ve bir daha ki sabah 11 e kadar hiç durmadan uyumadan oynuyorduk.
Kız hadi buluşmuyormuyuz diyodu hep bi bahane uyduruyodum ;D
Okuldan paso kaçıyodum. Bi süre sonra level kasmak zorlaşında soğudum oyundan ve koptum.
Allah'tan koptum, 3 arkadaşım bu oyun yüzünden okuldan atıldı devamsızlıktan.
Hele bi arkadaşım var bilenler için char bilmeyenler için oyundan adam aldı tam 3.5 milyara.. Gerçek para şaşırmayın :) Edana diye bi server var orada oynuyor şu anda.
O Adamın malzemeleridir, takılarıdır vs.. 1 Milyara yakında öyle para harcadı.
Doğan arabayla takas yapacağım diyor herif. ;D

Aman diyeyim arkadaşlar. Video da söylenenler bir yana hem sağlığınız açısından hem psikolojiniz açısından bırakın.
Yaşınızın tadını çıkarın. Zaman kaybından başka bir şey değil.
edit

sercAn1903

bende silkroad oynuyordum. ama para harcamıyordum. bir tek harcadım oda aptallıktı. 10ytl harcadım. ama 1 aydan fazla oldu oynamıyorum dahada oynamam bunları gördükten sonra. 

ayrıca silkroadda bu oyunun aynısı hiç bir farkı yok. hepsi aynı.! beyinlerimizi yıkıyorlar.
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

sercAn1903

bu videonun linkini alabilirmiyim?
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

Brestgerfich

Alıntı yapılan: erdinc1926 - Nisan 18, 2008, 23:35:42
sormayın gitsin çok beter bir oyun kaç arkadaşım var okuldan kaçıp internet kafeye gidiyor level kasmak için

Bir zamanlar ben de ultima online için okuldan kaçardım hatta sınıf tekrarı alıyordum az daha :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

KeePSaKe

bende world of warcraft diye oynuyorum online oyun knight çıktıktan sonra bide bu oyun çıktı bende dahil olmak üzere 10 milyon enayi oynuyor bu oyunu  ;D ama bu oyun beni asosyal yapmaya başlayınca ara verdim şimdi eskisi kadar oynamıyorum ara sıra bakıyorum

Bu oyunun tanıtım videosu : http://www.youtube.com/watch?v=fjKSy6gtUv4&feature=related

Buda oyundan sahneler: http://www.youtube.com/watch?v=pVVt1s3vN2Q&feature=related
Since 1903

CooLDumaN

Hepsi aynı nane değilmi :)
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

KeePSaKe

işin şaşırılacak kısmı bu world of warcraftta mesela karakterini adama veriyosun adam 1 ay boyunca senin yerine level kasıyor ve karşılığında sende ona para veriyorsun çinliler bunu meslek haline getirmiş o derece :)
Since 1903

maTem

warcraft harbi güzel oyun keepsake bi gün karşılaşırız umarım:D megaladon ismim unutma.

KeePSaKe

Since 1903

CooLDumaN

Arkadaşlar biz burda knight zararları hakkında konu açıyoruz siz knight muhabbeti yapıyorsunuz.
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

KeePSaKe

yok knight muhabbeti yapmıyorum sadece bir soru sordum meraklısı değilim bende knightın wow un
Since 1903