Ana Menü

Knight Online Gerçeği

Başlatan CooLDumaN, Nisan 18, 2008, 23:30:20

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CooLDumaN

Bu video yu koyarken,bi tarafa taş atma ya da kötülemek aklımın ucundan bile geçmedi.Sadece kanıtlar çok gerçekçi ve resimlerle ifade edilmiş.

http://www.youtube.com/watch?v=-t8hnhPtuPE

Ben oynamıyorum ama çevremdeki çoğu insan oynuyor bunu ve buna paralar yatırıyor.Hatta sınıf arkadaşım geçen 25 ytl verip premium denilen oyuna kalabalık zamanda girmeye yarıyor.Videoda anlatıyor zaten.
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

erdinc1926

sormayın gitsin çok beter bir oyun kaç arkadaşım var okuldan kaçıp internet kafeye gidiyor level kasmak için
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

CooLDumaN

Alıntı yapılan: erdinc1926 - Nisan 18, 2008, 23:35:42
sormayın gitsin çok beter bir oyun kaç arkadaşım var okuldan kaçıp internet kafeye gidiyor level kasmak için
Benim arkdaş bunun yüzünden ilk dönem devamsızlık yüzünden sınıfta kaldı.sonradan annesi falan geldide bişeler yaptılar.

Aptallıkla bağımlılığı birbirine karıştırmamak gerekiyor.
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

erdinc1926

aynen öyle okulda yemek yemiyorlar premium denen şeyi alıyorlar akşama kadar muhabbeti bitmiyor zaten bende kulaktan duyma katılıyorum birde söylediklerinden anlayabilsem

Alves

Sınıfta kalan çok oldu bu oyun yüzünden yazık insanlara hem paraları gidiyor hem beyinleri ölüyor
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Kralkartal21

Bende bu oyunu oynuyorum ama ben bu oyuna para yatıracak akdar aptal değilim.Buna vericeğim parayı giderim bir insan yardım yaparım.Benide okul arkadaşlarım alıştırmıştı 2 senedir oynamıyodum lisede snıfın çoğu oynuyordu sende oyna dediler bende tekrardan alıştım.Ama çokta aşırı oynamıyorum.Mesela şuan ben knıghta girebilirim ama canım istemiyor yani.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Kralkartal21

Bu arada bu knıghtla ilgili sorularınız varsa sorabilirsiniz?Öğrenmek istediğiniz birşey varsa yani?

erdinc1926

allah yok diye bir yazı yazıyormuş pazar alanında galiba doğrumu o

Kralkartal21

Hayır yok öyle birşey olsaydı Knıgt karışırdı zaten.Ben hiç öyle birşeye rastlamadım.

noumAyberk

Alıntı yapılan: kralkartal67 - Nisan 18, 2008, 23:59:23
Bu arada bu knıghtla ilgili sorularınız varsa sorabilirsiniz?Öğrenmek istediğiniz birşey varsa yani?
Millet knight ı kötülemey çalışıyor vazgeçin diyor sen oyunla ilgili sorunuz varsa sorun diyosun ;D
Berbat bişey bu oyun çok arkadaşım esiri oldu bu oyunun

Kralkartal21

Ya ne alakası varya illa zıt anlamak mı zorundasınız herşeyi.Aklınıza takılan bu oyun hakkında sorunuz var mı dedim.Hatta erdinç arkadaşımız;
Alıntı yapılan: erdinc1926 - Nisan 19, 2008, 00:00:36
allah yok diye bir yazı yazıyormuş pazar alanında galiba doğrumu o
aklına takılmış bende cevap verdim.

erdinc1926

israil işaretleri haç işaretleri felan varmış hatta onlar için arkdaşım oynamayı bıraktı az da olsa rahatladım sınıfta bir beste söylernir birde knight muhabbeti geçer

Kralkartal21

Bende bu videonun da fazla etkisi yok ama bırakıcam ya bu oyunu hiç canım istemiyerek oynuyordum zaten derslerimde kötü gidiyor bırakıyorum ulan...Yazın azda olsa oynarım gene ama.

noumAyberk

Tamamda senin o yazını gören adam yok şu level nası geçiliyo yok şu adamı nasıl döverim yok para nasıl kazanılır diye sormaz mı?

Kralkartal21

Burdaki arkadaşlar zaten bu oyundan anlamadıklarını ve bu oyunu oynayan arkadaşların çok kötü olduğunu söylemişler.Yani bunları söyleyen adam bana bu soruları sormaz herhalde.