Ana Menü

İlk transfer bombaları Kayseri'den

Başlatan carlito1903, Nisan 15, 2008, 14:30:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Kayseri, yeni sezon için İngiltere Premier ligi takımı Wigan Athletic'in 26 yaşındaki forvet oyuncusu Nijeryalı Julis Aghahowa ve 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Kamerunlu Salomon Olembe ile ön anlaşma imzaladı.

Sarı kırmızılı takımın Türkiye'ye getirdiği Aghahowa ve Olembe, pazar günü oynanan Kayserispor- Sivasspor karşılaşmasını tribünden izledikten sonra İngiltere'ye döndü. Menajerleri Michel Rawitz'le birlikte hafta sonunda Kayseri'ye gelen Wigan Athletic'in 2 as oyuncusu Aghahowa ve Olembe, Kayserispor tesisleri, Atatürk Stadı ve yeni yapılan Kadir Has Stadı'nı gezdi. Agahowa ve Olembe, bu arada Kayserispor'un Kamerunlu oyuncusu Saidou ile de bir görüşme yaptı.

Saidou ile Fransa'nın Nantes takımında birlikte oynayan Olembe ile Nijerya'nın en önemli golcülerinden Aghahowa, daha sonra Kayserisporlu yöneticilerle bir araya geldi, Genel Menajer Süleyman Hurma ile de transfer pazarlığı yaptı. Her 2 oyuncu, yeni sezonda Kayserispor'da oynamayı kabul edince, ön anlaşma imzalandı.

Nijerya'nın son dönemlerde yetiştirdiği en önemli isimlerden olan Aghahowa, 2002 Dünya Kupası sırasında herkesin dikkatini çekmişti. Daha s onra Ukrayna'nın Shakthtar ekibinde forma giyen genç yıldız, ardından Wigan'a transfer olmuş ama bekleneni verememişti. 

Non Mollare Mai

Son halini bilmiyorum ama Aghahowa çok iyi isim.
Kayseri'nin alabileceği en iyi forvetlerden biri. Çok iş yapar bence..
Fm'de de değişilmezimdi. Ama sanırım Wigan'da sağ kanat oynadı sürekli..
edit

NoPasaran

Vay be

Helal olsun

Hedefler büyümeye devam ediyor demekki
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Seneye yeni stadı ancak böyle yıldızları alarak doldurabilirler...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Aghahova mı bu adam benim bildiğin kadar müthiş birisi. Ama son halini bilmiyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

gürol

julius aghahowa yı championship managerden hatırlıyorum en iyi ataking mildfielder lardan briydi
oldu olacak isaac okoronkwo ve assane n'diaye yi de alsınlar.forvete de maxim tsigalko gider
kaleye franco costanzo
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

Guti ORÇ.

Helal olsun kayseriye büyük atılımlar yapıyor stad ve transfer...

eRe

seneye kayserıde bızı gecsın ıntertotoyada gıdemeyelım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Adriano

Sezonun bomba transferini yapmak istiyorlarsa Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'u elde tutmaları gerekiyor.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

MeLo

Baya bir güç katmış olurlar.
Kayseri gitgide güzelleşiyor.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...