Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

husoeagle

tamam burakla uğur
satukla ben
razımısınız ;D

Lord Of The Mumy

topiğime kimse bakmasın ulannn satuk sen hiç bakma küstüm sana konuşmuyorum
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

Nazli_

Neyse millet size doyum olmaz,kendinize cici bakin Allaha emanetsiniz  :bye Dadaaa

:bjk2

Lord Of The Mumy

Alıntı yapılan: Nazli_ - Şubat 26, 2007, 23:54:15
Neyse millet size doyum olmaz,kendinize cici bakin Allaha emanetsiniz  :bye Dadaaa

:bjk2

nereye cadı
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

dejembeji

yaa arkadaslar mynette bı okey cevıreLm mı ne dersınız ? geLcekLer parmak kaLdırsın:)

Nazli_

Mummy once birseyler yiycem sonra yaticam  ;D

dejembeji

ıyıı geceLEr nazLı... abi ne oLdu yaa foto koymuorsun daha aaa hade ama dewamını bekLıoruz..cekemeyenLere ınad !:)

Timurlenk

SATUKBLADE

dejembeji

ooo kım kım bakem ? yeri soyLede bnde geLem ızLemeye :)

SATUKBLADE

mynet
ustalar
ankara ;D bekleriz herkesi uğuru izleyin ağlıyor resmen ;D ;D ;D

Timurlenk

şuan öndeyiz.uğur normal oynadımı geçiyoruz ;D ;D

Lord Of The Mumy

canmert

eyup1903