Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eyup1903

biletix ten baktım yakında diyor oda gününü vermemiş

Timurlenk

eyüp erken gitmene gerek yok sabah 9'da açılıyor orası.deplasman maçlarında sıra olmadığına göre inönüdeki maç için hiç olmaz

dejembeji

sımdı ordan kesın buLabLırmyz kapaLı bıLedi bobo ?

eyup1903

ben işi garantiye almak istiyorum ne olur ne olmaz biz yine gidelim aşkımız için

Timurlenk

bulursun kardeşim git oraya kesin alırsın ama çıktığı ilk gün git biletler büyük ihtimal çarşamba çıkacak.

Adriano

Biletix.com'a üyeliğim var ordan kredi kartıyla alıyorsun sonra biletix gişesinde zarf içinde bileti veriyorlar hiç stres falan olmuyorsun :) 2 Tık Bilet Elinde ;D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

dejembeji

zaten sınırLı cıkıyor bıLedLer...aLdıq aLdıq aLamadıq yandıq. aLamazs[kufur otomatik editlenmistir] yenı acıqa artıq:)

eyup1903

süper yaa bizim yok yine sıralarda olacaz
Alıntı yapılan: dejembeji - Şubat 26, 2007, 19:14:00
zaten sınırLı cıkıyor bıLedLer...aLdıq aLdıq aLamadıq yandıq. aLamazs[kufur otomatik editlenmistir] yenı acıqa artıq:)

aynen ondan diom erkenden gidelim die

Timurlenk

merak etmeyin bilet bulursunuz kapalı için alt taraf hep kombineli deniyor ama bilet basılıyor.orada da kapalı için en az 150 bilet olur.erken davranan alır.

dejembeji

yaa bn carsambaya geLemıyebıLrm ısta..persembe faLan orda oLma ıhtımaLm de var.. geLemezsem eger yenı acıq aLrm bıLed

dejembeji

Alıntı yapılan: Bobbo13 - Şubat 26, 2007, 19:17:24
merak etmeyin bilet bulursunuz kapalı için alt taraf hep kombineli deniyor ama bilet basılıyor.orada da kapalı için en az 150 bilet olur.erken davranan alır.

dedıgın gıbı erken geLırımde kaparız bı bıLed hıc ızLemedm kapaLıda macc yaa:(

Çarþý Ulan !

sanki deplasman bileti çıkıyo satışa...sayılara bak 150 falan ;D

Adriano

Çok sessiziz yine napıyosunuz miLLet??
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

CooLDumaN

İyida deniz ne olsun
sen ne yapıyosun?
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Adriano