Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

Devlete dayamak değil amacımız ya, vatana hizmet istanbuldayım ben ama şark çıkcak buyuk ihtımalle  :) beklıyoruz dağa çıkmayı
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

dejembeji

vatana hızmet bılıorumda.dewlete dayamak derken ileriye donuq dedım yanı asker oLmak bır ayrıcalıqdır.ilerde rahat yasamak maksadıyla dedm.eger yanLıs bısey dedıgsem ozür.. iyii bi yere cıkar işaLlah..

cmcpgc

CHEm !

biraz sinirim üstümde bgn onun dışında başka bişi yok
Allah kitap Beşiktaş

Unforgiven

Yok canım yanliş değil bizm ülkemizde olan bir terim bu ohhh devlte dayadık sırtımızı :D özür dilencek bişey yok

sanmıyorum çıkıcak yerler belli gibi bişey Diyarbakır,Hakkari,Bitlis,Şirnak, Van  işte farkli yerler gelmicek
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

cmcpgc

CHEm !

dün 8den beri telefonum çalmıo
kafayı yicem ya
insan bi msj yada çağrı atar

anladın sen kim olduğunu (:
Allah kitap Beşiktaş

cmcpgc

anladım  :D :D o aramıyosa sen ara ondan bekleme belki o da senden bekliyodur

dejembeji

anndm yanLıs anlasıLm[kufur otomatik editlenmistir] istemedm. o yuzdn. geLceği yerLern bırbrnden farkı yoq hayırLısı oLsun ne dıyeLm..

CHEm !

yok benden beklemiodur
okuldan gelince çaldırırdı ama bgn hiç bişi yapmadı
dün akşamda erken uyudu galiba
ondan biraz sinirliyim okadar
Allah kitap Beşiktaş

cmcpgc

anladım. belki bi problem çıkmıştır arayamamıştır canım .sinirlenme hemen.Relax :D

özLemTA

sLmm herkese.. anıL buraLarda mısın_???
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Unforgiven

Alıntı yapılan: yiyid - Ocak 18, 2007, 17:38:54
anndm yanLıs anlasıLm[kufur otomatik editlenmistir] istemedm. o yuzdn. geLceği yerLern bırbrnden farkı yoq hayırLısı oLsun ne dıyeLm..

Bakalım işte hayırlısı ya yapcak bişey yok bekliyoruz burda masa basında askerlik şubesinde oturuyoruz :) taklıyoruz :) geziyoruz teftiş yapıyoruz albay gelıyor selam veriyoruz :D