Ana Menü

Oktay Derelioğlu Futbolu Bıraktı

Başlatan Non Mollare Mai, Mart 20, 2008, 20:00:11

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

Alıntı yapılan: keskinli - Mart 25, 2008, 20:07:44
oktayin besiktastan niye ayrildigini herkes hatirlasin!

İlk yıllarında Beşiktaş'ta oldukça başarılı performans gösterdi ve milli takıma kadar yükseldi. Özellikle Belçika'ya attığı gol Türk futbol tarihinin unutulmaz gollerinden biri oldu. Ancak sonraki sezonlarda sık sık sakatlanması sonucu istikrarı yakalayamadı. 4 Temmuz 1997'de eşini kaybetmesi ve Karagümrük'ten beri takım arkadaşı Serdar Topraktepe' nin nişanlısını elinden alması nedeni ile birbirleri hakkında davacı olmaya kadar giden olaylar sonrasında Beşiktaş'tan uzaklaştırıldı. Siirt Jetpaspor ve Gaziantepspor'da oynadı.
ayrica trabzondan besiktasa gelis sebebide,yabanci bi takim arkadasinin esine sarkintilik yapmasidir.
resmi olarak onaylanmasada olay gercektir.
bu olay trabzonlu bi futbolcu tarafindan,benimde oldugum bi mekanda aciklanmistir.
simdi soranlar olur sen nereden trabzonlu futbolcu taniyorsun diye?
benim cok samimi trabzonlu bi arkadasim sözü gecen futbolcunun yakin akrabasidir ve almanyada yapilan bi kamp sirasinda ziyaret etmistik
daha sonraki yillarda tekrar trabzona dönmüs fakat istenilmeyen adam oldugu icin geri gitmek zorunda kalmistir

çok iyide bunu bir tek sen biliyorsun
bizi nasıl yargılayabilirsinki karaktersiz olduğunu bilmeiğimiz hakkında

keskinli

maksatim kimseyi yargilamak degil
sadece bi tespit
kimin kimi sevecegi veya sevmeyecegi kisi olarak beni ilgilendirmez ama bi besiktas taraftari olarak üzülürüm
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

onaT

Alıntı yapılan: keskinli - Mart 26, 2008, 18:30:00
maksatim kimseyi yargilamak degil
sadece bi tespit
kimin kimi sevecegi veya sevmeyecegi kisi olarak beni ilgilendirmez ama bi besiktas taraftari olarak üzülürüm

bu yargılamaktır:

ben bu taraftari anlamiyorum
nerede bi karaktersiz bi adam varsa besiktas taraftarinca bastaci ediliyor

nereden bilelim senin anlattığın hikayeyi... doğruysa, ki öyledir; haklısın ama bu şekilde taraftarın değerini yargılama bence.

keskinli

eski bi besiktasli olarak, besiktas taraftarini sorgulama hakkim vardir diye düsünüyorum.
ama sizlerin oktay gercegini bilemeyeceginizi tahmin etmeliydim

onaT

Alıntı yapılan: keskinli - Mart 26, 2008, 19:02:37
eski bi besiktasli olarak, besiktas taraftarini sorgulama hakkim vardir diye düsünüyorum.
ama sizlerin oktay gercegini bilemeyeceginizi tahmin etmeliydim

beşiktaşlılığına saygı duyarım ama yargıladıysan yargıladım de yeter. onu da şimdi dedin. onun dışında haklısın.

keskinli

yargilamak nihai sonuctur,sorgulamak isin basi ;)

onaT

Onur*

duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

onaT

nasıl konsantre olduysa golden sonra o kadar sevinemiyor...