Ana Menü

UEFA'da şike iddiası

Başlatan onaT, Mart 15, 2008, 16:35:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onaT

KURA ÇEKİMİNDE ŞİKE İDDİASI

Şenes Erzik, kura çekiminde şike yapıldığı ve eşleşmelerin önceden belli olduğuna ilişkin iddiaların hatırlatılması üzerine de şunları kaydetti: "Dün Zürih'teki FIFA toplantısında Micheal Platini ile beraberdik. Bu iddiaları beraberce haber aldık. UEFA'dan bir açıklama yapıldı. Bu tamamen yakıştırmadır. Böyle birşey olamaz. Ben 15 sene kura çektim. Toplam 10 kere kontrol edilir. Biz hazırlarız, yönetimdeki arkadaşlar topları tekrar kontrol eder. O kadar ki, toplar masanın üzerinde birkaç kez zıplatılır. Çatlak olmasın, kura çekimi sırasında karıştırıldığı havuzun içinde açılmasın diye. Takım kağıdı ortaya dökülmesin diye. Dolayısıyla böyle bir şeyin olması mümkün değildir. Bu hazırlığı tek kişi değil, 4-5 kişi bir arada yapar. Tabii arka planı, mutfağı bilemedikleri için kolay gibi geliyor böyle birşey. UEFA gibi bir müessesede zaten bunlar olmaz."

pakito14

evet livirpul'un taraftar sitesinde biri kura çekimleri elimde diyerek konu açmış ve kura nasıl cıktıysa aynısını 2  saat önceden belirtmiş!  uefa'da böle birşeyin olamayacığını dile getirmiş! yani iyi bir tahmin yapmış demişler.  :allaalla
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

onaT

diyorum ya o kadarda zor bir şey değil, ben,
schalke-arsenal
barca-liverpool
chelsea-fener
& manchester-roma

demiştim arsenalle liverpoolun yerini değiştir hepsini bilmiş olurum... bunu bilmek için şikeye gerek yok atmış tutmuş işte....

carlito1903

Bu konu başka bi tpic de konuşuluyor, keşke oraya taşısaydınız bu konuyu...

eRe

bırı bu kadar ıddıalı bır sekılde butun kurayı bılırse bende supheyle bakarım
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

onaT

iddialı değilmişki yazmış gitmiş... onlarda tutmuş