Ana Menü

Hepimiz Vecihiyiz

Başlatan sedokajmeran, Aralık 20, 2006, 10:28:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sedokajmeran

Gerekirse, asker Çarşı'nın uçağını düşürür

- Çarşı açısından Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine damgasını vuran gelişme, maçın Beşiktaş seyircisi alınmadan oynanacak olmasıydı. Takımını seyredemeyecek olan Çarşı, tribün savaşından nasıl galip ayrılacağına ilişkin planlar yaptı. Sonunda daha önce Fenerbahçe seyircisini aldatarak ellerine 'Korkak Tavuk Ortega' pankartı veren Çarşı, çok çarpıcı bir olaya imza attı.

Çarşı, maçla ilgili internette yaptıkları planların Fenerbahçeliler tarafından izlendiğini biliyordu. Bunu avantaja dönüştürerek, Fenerbahçe Stadı üzerinde bir uçak uçuracakları, uçağın kuyruğunda bir pankart olacağı ve Fenerbahçe seyircisinin üzerine de 'bir şeyler' atacaklarına karşı tarafı ikna ettiler. 24 Şubat'ta Fenerbahçelilerin en önemli sitelerinden biri olan ANTU.COM'da valiye açık bir mektup yayımlanarak, "Bu kesin delillere dayanan bir ihbar yazısıdır. Böyle tehlikeli bir şeye izin verilmesinin izahı olamaz" denilerek, "yetkililer" göreve çağrıldı.

Fenerbahçeliler arasında heyecan dolu bir mail trafiği başlamıştı. İçlerinden bir tanesi seyircinin üzerine 60 derecelik bir açıyla 'bir şeyler' atılabileceğini, yani bir alet gerektiğini söylerken; diğeri, Fenerbahçeli İlker Başbuğ ve Yaşar Büyükanıt paşaların orada olacağını ve askerlerin bunun icabına bakacağını söylüyordu. Bir başka Fenerbahçeli ise herkesi sakin olmaya çağırıyordu. Zira bu, bir tür 'terör eylemiydi' ve askeri uçaklar kalkar, gerekirse Çarşı'nın uçağını düşürürdü!

Çarşı istediğini elde etmiş ve Fenerbahçelileri bir kez daha faka bastırmıştı. Şimdi Çarşı yeni bir pankart açmaya hazırlanıyor: "Hepimiz Vecihiyiz." Vecihi kim mi? Şener Şen'in sinemadaki şu unutulmaz tiplemesi. Hani sevdiği kadın (Ayşen Gruda) evinin üzerinden uçayım derken uçağını binaya bindiren pilot!

- Beşiktaş'ın Fenerbahçe beraberliğinin yankıları sürüyor. Beşiktaş seyircisinin giremediği maçta, Çarşı Grubu'ndan Burhan Özmen'in önerisini yönetimin dikkate almasıyla, futbolcuların "Ruhunuz yeter" pankartına karşılık, Çarşı da son maçta "Ölünüz yeter" pankartı açtı.

[youtube=425,350]bLnxRiZobO8[/youtube]
BEN İMZA ATMASINI BİLMİYORUM... PARMAK BASSAM OLUR MU :)

Delirdik

yıLın kapağı buydu bee
adamLar resmen stada uçakLa atLayacağımıza feLan inanmışLardı

seviyorum bu feneri ya  :geberdim
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Brestgerfich

Vecihi.....Yonja'da benım arkadaş listemde ekLeyin sizde manyak oLuyo...

ayRıca adamLarı bu kadar korkutmayaLım...gökten taş yağsa bizden biLecekLer. :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

carsi52

zuhahah bi insan bu kadar ezik olabilir ya utanın lan halinizden:D

HEP EZİK TAM EZİK...
Bölünür senin için uykular!

bugra_eagle

okuyunca koptum ya bizden ne kadar tırsıolar

sedokajmeran

ya aklıma geldikce hep gülesim geliyorrrr

carsi52

Alıntı yapılan: sedokajmeran - Aralık 22, 2006, 13:21:07
ya aklıma geldikce hep gülesim geliyorrrr

benimde aynen walla bu kadarda eziklik olmaz bea kardeşim:D
Bölünür senin için uykular!

sedokajmeran

ezikler utanın utanın eziklerrr

firat355

hehe gülmekten öldüm ya bu ezikler olmasa kimle eğlencez....
Birgün herkes Beşiktaş'lı olmasın;
Bırakın o ayrıcalık yalnız bizde kalsın...

kerem

ppuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaahaha           salaklar salaklar     

xxdoggyxx

18.03.2007

kerem

geri zekalılar hatta zekasızlar

sedokajmeran

bunun gercegini yapmak lazım :)

textboreas

HUMARIN OĞLU TÜMER VARYAAA...

CANER BALLI ÇARŞI İZMİR

haaaaaaa salak bunlar ya korkudan gebercekler ÇARŞI 1 FENER 0
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOKTUR BURASI KÜÇÜKPARK BURDAN ÇIKIŞ YOKTURR