Ana Menü

PFDK, Fb ve Gs nin ceza kalkması isteğinine red

Başlatan NoPasaran, Şubat 29, 2008, 03:12:29

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, dünkü Fortis Türkiye Kupası maçında kırmızı kart gören, kaleci Volkan dışındaki 3 futbolcu için yapılan cezai işlemlerin kaldırılması yönündeki başvurularını reddetti.

Fenerbahçe, Lugano ve Gökhan için, Galatasaray da Lincoln için PFDK'ya yaptıkları başvurularda, bu futbolcuların gördükleri sarı kartlar sonucu kırmızı kartla oyun dışı bırakılmalarına ilişkin cezai uygulamaların, aşikar hakem hatası olduğu gerekçesiyle kaldırılmasını ve iptalini istedi. Kurul, itiraza konu olan hakem kararlarının, bariz bir hatalı karar olarak değerlendirilmediği görüşüne vararak, iki kulübün taleplerini reddetti
.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

salvador

yapma yav hadi ne bu böyle iyi valla sen kırmızı kart ye hakem hatası söyle o zamanbizim gollerimizi foullerimizi versinler
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

carlito1903

Yok bide kabul etselerdi, gördükleri kartlar doğru cezalarını da çekecekler...

Non Mollare Mai

Volkan'a gelecek olan cezayı merak ediyorum.
4 verirler muhtemelen hatta onu sonra 3 e çekerler.
edit

NoPasaran

Pascala 5 maç veren UEFA örnek alınsın

En az 7 maç verilsin
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Türkiye Süper Kupası finalinde İ.Üzülmezin yaptığına 3 maç verenler buna da bi 5  6 maç verirler artık....

Bizim kalecimiz yapsa bunları lisansını yırtarlar ya neyse....

gözzde_bjk

İtirazın normal olduğu gibi kabul edilmemesi de normla ama Volkan'a 4 maçtan az ceza veren zihniyet kendini asmış olur.Ki daha bunun tahkimde indirilme olayı varken çifte standart yaratmadan karar vermeleri gerekir.Volkan'ın dışında Lugano artık her maç hakeme karşı abuk subuk tepkiler vermekte sahadan geç ayrılması ve tekrar ettiği davranışları da göz önünde bulundurarak adam gibi yaptırım uygulasınlar artık.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

NoPasaran

Sezen aksu çalsında dinleyelim

"Nerden bende o yürekkkkkkkkk"

:fuu :fuu :fuu :fuu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Volkan'a en az 5 maç ceza verilmelidir.Lugano'nun kırmızısını geri almaları zaten imkansız gibi bşy.Ben Gökhanın yediği kırmızı için bişey diyemiyeceğim görmediğim için.Lincolünde kırmızısı doğru.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

pascalyptica

zidane2ın juvedeyken rakibine attığı kafaya 5 maç ceza verilmşti.. sanırım arda da kafa attıktan sonra 5 maç almıştı.. volkan eğer 5 maçın altında bi ceza alırsa lanet olsun öyle disiplin kuruluna onlardan disiplin kurulu değil ihtiyar heyeti bile olmaz..
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

carsi52

4 verdiLer voLkana 4 maç veriLceğini bekLiyodum ama az vermişLer.
En az 5 veriLmesi gerekirdi.
Bölünür senin için uykular!