Ana Menü

Volkan "Lincoln yürekliyse aynı küfürleri dışarıda eder"

Başlatan NoPasaran, Şubat 27, 2008, 23:47:23

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan maçın ardından, Lincoln'e öfke kustu. Volkan, "Lincoln'ün ettiği küfürler adam öldürme sebebi" diye konuştu. Volkan şunları söyledi:

"Maçı fazla konuşmamak gerek, sonuçta kupa maçıydı Galatasaraylı arkadaşları tebrik ederim. Burda önemsenmesi gereken bir Brezilyalı'nın bana ana, avrat, kız kardeş, kız arkadaş hiçbirşey kalmadan küfür etmesidir. Ben bunu Türk Halkı duysun diye söylüyorum, hangi Türk insanına birisi gelip küfür ederse, tepki koyar. Ben belli bir yere profesyonel bir futbolcuyum, benim annem, kız kardeşim girerse bu olayın içine tepki gösteririm ve tepkimi de koydum.

Lincoln'e bu olaydan sonra bakış açım çok farklı. Lincoln'den o küfürleri dışarıda da yüzüme tekrarlamasını istiyorum. Sahada birşey yapamayacağımı bilip bu harektleri yaptı, saha dışında da aynı küfürleri yüzüme söylemesini istiyorum. Galatasaraylı arkadaşları, taraftarları tebrik ediyorum. 8 kişi kaldık, turu geçmek istiyorduk ama olmadı. Maçtan önemlisi Lincoln'ün bana küfür etmesiydi. Zaten turu geçmişsin, niye küfür ediyorsun.

Lincoln İngilizce küfür etti, bu kelimeleri kullanması yakışmadı. Ama dediğim gibi azcık yüreği varsa bu küfürleri gelir bana dışarıda söyler. Hakemin kırmızı kart göstermesi normal, hangi Türk insanına bu küfürleri etseniz bu adam öldürme sebebidir."
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

keskinli

böyle bi sey oldugunu tahmin etmistim zaten
volkani hic bu kadar sinirli görmemistim
lincoln pisligin teki,schalkedede byöle olaylari cok olmustu
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

NoPasaran

Volkanı bir ara braksalardı her halde lincolunu boğardı  :D :D

Maç içinde küfür olur ancak yinede ayıp etti ikiside
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

CHEm !

ya tamam haklı olabilir baya küfretmiş olabilir ama sen profesyonelsin tınlamaman lazım sonuçta lincoln çirkef biri.
bugün suat ustaya ana avrat gittik maç sonu.adam güldü alkışladı.
öyle dışarda gelsin etsin lafları delikanlılık taslamaya girer.
Allah kitap Beşiktaş

NoPasaran

:)

Elbette cem sna katılıyorum

Ne olursa olsun sinirlerine hakim olacksın

SANIRIM bir destan yazmak üzereyken ngelen gol yıktı onları
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Non Mollare Mai

Ben açıkcası son dakika yenilen golün kızgınlığından öyle bir şey yaptığını düşünmüştüm ki fenerli sonuçta çirkef oluyorlar genelde.
Ama sonradan tekmeyi görünce başka bir şey var bu işin içinde dedim ve Volkan'ın bir tane daha sallamasını istedim nedense.

Lincoln'ün o kaçışıda ayrı bi' komikti.  :)
edit

NoPasaran

İşin içine gerçekten ana bacı girdiyse bilemiyorum çok karıştırmmak lazım
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

canavar_bjk

arkdaşlar bir febe li yönetici kamera karşısında aynen şöyle diyor
çok üzgünüz yine türkiye kupasından elendik :D:D:D:D ehuehueheuheuh zuahahah :D:D:D:D
BEŞİKTAŞ(K)
Biz Bu Lig İçin Fazla ŞEREFLİ yiz

Şerefimizle Oynar Hakkımızla Kazanırız ulan

pakito14

maçı izlediyseniz orda linkon idmanda bu kadar hızlı koşmaz! o nasıl kaçıştı hala aklımda ;D
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

salvador

ah ah volkan o hareketleri inönüde yapacaktı ki görürdü kaçmak nasıl olunur diye ama lincoln öyle mi saldırır o küfürden degil maçın hırsından saldırdı
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

carlito1903

Futbolcu her ne olursa olsun sinirlerine hakim olmalı ancak Lincolnün yaptığı da büyük ayıp, ben Volkana hak veriyorum bu konuda zaten görüntülere dikkat ederseniz adam resmen çıldırmış gibiydi...

Bu olay bana biraz da Zİdane Materazzi kavgasını hatırlattı, orda da küfüre karşı kafayla karşılık vermişti Zidane...

NoPasaran

Fenerbahçe resmi siteside Volkanın açıklamalarına yer verdi ve ana sayfasında Volkanın büyük resmini koyarak Kalecisinin arkasında olduğunu gösterdi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

TurkishTank

Alıntı yapılan: pakito14 - Şubat 28, 2008, 09:28:33
maçı izlediyseniz orda linkon idmanda bu kadar hızlı koşmaz! o nasıl kaçıştı hala aklımda ;D
hizli kacmasinin sebebi volkani oyundan atmasidir... hakeme gozukmeye calisiyor... bizim deli ibo'da kezmana bi hareket yapmisti mac sonunda...3 hafta ceza gormustu yanilmiyosam...bakalim volkan'a ne diycekler...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

kara kalem

e sen de madem yüreklisin, o kadar erkeksin.
Kadıköy'de ki maçtan sonra yaptıklarını
bizim içimize gelip yapabilir misin ?
kalem sana akan, kara senin sevdan.

alper_1903

Aynen öyle kara kaleme katiliyorum

ama bakalim simdi isin püf noktasina gelenecek
acaba Volkan kac mac yiyecek
en az 5 diyorum ben ama bakalim FB Yönetimi daha kaca indirecek??

Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...