Ana Menü

Eduardo'nun Ayağı Kırıldı..

Başlatan Adriano, Şubat 23, 2008, 21:07:25

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

Premier Lig'de Arsenal ile Birmingham arasında oynanan maç 2-2 eşitlikle sona ererken, Eduardo da Silva'nın ayağının kırılması futbolseverleri derinden yaraladı!..

Maçın henüz 3. dakikasında Birmingham'ın savunma oyuncusu Taylor, Arsenal'in Brezilya asıllı Hırvat oyuncusuna çok sert girdi!.. Yerde kalan Eduardo da Silva'nın ayağının kırıldığı belirtilirken, Birminghamlı oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı...

Hastaneye kaldırılan yıldız oyuncu, sezon başında Henry'nin yerine 24 milyon euroya Arsenal'a transfer olmuştu.

Bu arada maç 2-2 eşitlikle sona ererken, Birmingham'ın golleri 28. ve 90. dakikada Mcfadden'dan geldi... Arsenal ise bu gollere 49. ve 55. dakikalarda Walcott ile karşılık verdi.

[IMG]http://img514.imageshack.us/img514/648/402613080223173157je1.jpg[/img]
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carlito1903

Böyle bi müdahaleyle ayağının kırılması çok kötü,kıran adama versinler en büyük cezayı....

Bu arada bugün oynanan Liverpool-Middelsbrough maçında Tuncay takımının ilk golünü attı,maçı 3-2 kazandı Liverpool...

[KralKartal]

resimde belli oluyor

gecmis olsun, futbolcu icin cok aci
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

MeLo

Çok yetenekli bir oyuncu.
Bir an önce iyileşip,sahalara dönmesi dileğiyle.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Anarchy*

En kısa zamanda ıyıLesır umarım.
Yazık oLmus.

erdibatmaz

bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Non Mollare Mai

Gerçekten üzücü durum.

Dengesiz herif ya, öyle hareket mi olur.
edit

Adriano

Faulü yapan adama ne kadar ceza verildiğiyle ilgili bir bilgisi olan var mı ?

En az 4-5 maç ceza alması gerekir..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Cem Goren

üzücü b,i durum o futbolcuyu kadro dışı bırakrdım ben olsam
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Kralkartal21

3 yerden kırmış adam yaa, çok acı verici bişey olmalıdır.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

nbacem

bizzat izledim. ve çok üzüldüm çok iyi bir adamdı da silva. Taylor da o harketten sonra yanına bile gitmedi pis pis sırıttı ingilterede kara listeye alındı bildğim kadarıyla arsenalliler sitlerinde böyle konuşuyorlar.. onada bi 7-8 maçlık ceza gelir. ama Eduardo da büyük geçmiş olsun
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com