Ana Menü

Wallpaper'lar

Başlatan mdc, Kasım 21, 2006, 01:09:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lord Of The Mumy

DReieCK photo shopta tek bir plunding ii kullanma üretken ol sen birşeyler tasarlar birilerinin tasarladıklarının üzerine başka birşeyler yapma emeğe saygı duy derim ki emeğine saygı duysunlar başarılarının devamı dilerim kardeşim
BuRs@ MeRkEzDe OtUrMuŞ MiLlEtE TeRs B@kMıŞ Y@k@sIz GöMlEğE Kr@v@t T@KmIş EsR@Rı BiLe TeRsTeN Y@K@n BiR @şIk GöRüRsEn BiK Ki Q BeNiM

Bizim Özümüz Türklük Bizden OLmayan İnsanları Seveceğinize Onların Önününe Geçireceğine Türklüğünden Bir Şüpe Et İlk Önce Kendini Yarğıla Vatanına Sahip

Simurg

helal valla hepsi çok güsel olmuş emeğe saygı :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis :alkis

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

DReieCK

Alıntı yapılan: Lord Of The Mumy - Aralık 17, 2006, 12:33:21
DReieCK photo shopta tek bir plunding ii kullanma üretken ol sen birşeyler tasarlar birilerinin tasarladıklarının üzerine başka birşeyler yapma emeğe saygı duy derim ki emeğine saygı duysunlar başarılarının devamı dilerim kardeşim

kardeş zaten resimler benim demedim ben sadece 2 resmi birleştirdim. emeğe saygı duyuyorum için rahat olsun

carsi52

hepsi çok güzel teşekkürler elinize sağlık.
Bölünür senin için uykular!

mdc

Sevgili paşha men
Ne güzel bir giriş yaptın forumumuza
Hoş geldin kartal
HAYATTA BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞ

Hepsi bir birinden güzel olmuş : )
Doğmamış çocuğuna Beşiktaş marşını dinletmek, doğar doğmaz SİYAH BEYAZ forma almak ve şampiyonlar ligi final maçına 6 aylıkken götürme düşüyle yaşamaktır.BEŞİKTAŞLI olmak...BEYAZ gömleğine SİYAH kravat seçebilme ayrıcalığıdır BEŞİKTAŞLI olmak... Sarı- kırmızı aristokrasi ve sarı - lacivert küçük bir

bugra_eagle

BerkAy1903

19o3

black eagle

BerkAy1903

19o3

DReieCK

elinize sağlık çok güzel hepsi

kartalizma_bursa

ARKADAS LAR GERCEKTEN TEŞEKKÜRLER

Ricardo luis rodrigez

ben yeni üye ben bunları tel e atacam da altındaki sayılar güzel olmuyorr