Ana Menü

Söyleşi Cevapları | Adriano

Başlatan Adriano, Şubat 05, 2008, 13:58:39

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

Smyrnian Senna :

1- Kendini tanıtırmısın ama uzunca :) Herşeyini.. Nelerden hoşlanırsın, neleri sevmezsin, kişiliğini, hayattan beklentilerini vs..

2- Beşiktaş'lımı doğdun Beşiktaş'lımı oldun ? Siyah - Beyaz renklere gönül verişin nasıl başladı ?

3- Lise yıllarında diyeceğim ama hala okuyorsun :D Herneyse yinede soruyorum. Unutamadığın komik veya acı bir anını paylaşırmısın ?

Bonus soru : Mzone'da benim ardımdan 2. büyük takım olmak nasıl bir duygu ? ;D

Adriano :

1- İsmim Deniz, soyadım Danişment.. 14 Ocak'ta 16 yaşımı doldurdum, Ar-El Fen Lise'si 2.sınıf öğrencisiyim.. İstanbul, Cerrahpaşa'da yaşamaktayım.. Boyum 1.80, kilom 64 :) Biraz konuşkanımdır, eğlenceli bir tipimdir (: Futbol oynamaktan, masa tenisi oynamaktan, nette takılmaktan, müzik dinlenmekten, forumda dolaşmaktan, maça gitmekten, Beşiktaş'la ilgili olan herşeyi takip etmekten.. Bazen arar arkadaşlar, "Napıyorsun" falan derler, "BJK TV"yi izliyorum, "Maç Özetleri, Gollerimizi" izliyorum gibi benden cevaplar aldıklarında "Ya oğlum işin mi yok" gibisinden yanıt alırım ;D Bizim de işimiz gücümüz Beşiktaş.. Aşırı derecede ki eşek şakalarından hoşlanmam, karşımdakine birşey sorduğumda "Boşver, yok bişey" gibi cevap almaktan nefret ederim :) Ne sorarsam cevaplanmasını isterim.. Gelecekle ilgili beklentim, öncelikle eğitim hayatımı en iyi şekilde bitirmek ve iyi bir meslek edinmek.. Daha sonrada hayatımın kadını olacak kişiyle evlenmek, güzel bir yuva kurmak..

2- Öncelikle tabiki Babam Beşiktaş'lı olduğundan dolayı tabiki Beşiktaş'lı doğdum, zaten genelde tüm akrabalarım Beşiktaş'lı.. Hayata siyah-beyaz merhaba demekten güzel bir duygu olmasa gerek.. Ancak Beşiktaş'lı olmamam için elinden geleni yapanlardan bahsetmek istiyorum size.. Fenerbahçeli bir kuzenim var.. Kıllık değil mi Fenerli olmam için Babam'la didişiyor.. Doğdum işte, geldim 2-3 yaşına İzmir/Gümüldür'de halamların yazlığındayız.. Babamlar sahile mi ne gitmiş bana halamlar bakıyor galiba.. Kuzen fırsat bu fırsat değip kapar bir fener forması, kendi odasında bana giydirip resmimi çeker.. Ama ben daha agu bugu yıllarımdayım ne anlarım Beşiktaş'tan Fener'den :) Sonra ortalık karışmasın diye bu resmi saklar ve göstermez babama falan.. Yavaş yavaş mantıklıca düşünmeye başladığım 6-7 yaşlarımda Beşiktaş'tı, Futbol'du kavramları kafamda yeretmeye başlar.. Doğduğum 92 sezonu Beşiktaş şampiyon olmuştur.. Herneyse ilkokula yeni başlamışım; kuzenden aklımı çelme taktikleri, babamdan gezdirme vaatleri derken, Kendi kendime vermişim ben kararımı bir kere, doğarken koymuşum o sonsuz sevginin adını Beşiktaş diye.. Hayatımda ilk gittiğim maçta 6-7 yaşındayken, Efes-Beşiktaş maçıdır (: Futbol olarak hangi maçtır hatırlayamıyorum.. Neyse biraz fazla ayrıntıya girdim, son söz olarak "Ne Mutlu ki Bana Beşiktaş'lı Doğmuşum" ;)

3- Malesef Anıl henüz bitmedi (: Birçoğumuzun gibi benimde lise hayatımda birçok neşeli, hüzünlü anılarım oldu.. Neşeli anı olaraktan, sınıfça hergünümüz bayağı heyecanlı ve neşeli geçiyor, futbol maçlarımızdan mı bahsedeyim, dersteki saçma muhabbetlerden mi.. Lise dönemimde değilde ilköğretim yaşamımdan unutamadığım çok acı bir anım var malesef.. Karneler dağıtılacak, sene sonu yaklaşmış, bir arkadaşımız tatile çıkmak için okuların kapanmasından 1 hafta önce tatile çıkacaklarını öğretmene bildirirler ve yola çıkarlar.. Tatile giden mutlu bir yol mu desem, yoksa sonu hayatlara mal olcak bir seyehat mi desem.. Akşamında bir telefon gelir ve arkadaşımızın ailesiyle birlikte otobanda bir tırla çarpıştıkları söylenir, ve 4 kişilik aileden sağ çıkmaz  :'( Çok üzülmüştük gerçekten.. Tekrardan başı sağolsun :(

Bonus Cevap : Hayal aleminde yaşama SeoLcük :) Bu alemde iki büyük var 1. AdRiAnOoO JK - 2. 70'Lik rakı ;D

Teşekkürler AnıL..

------------------------------------1903-------------1903---------------1903------------------------------------------------------------------

delgadoO92 :

1- hiç inönüye gidişinde yeniliriz havasında gittiğin oldu mu ya da bi korku içinde gittin mi ?

2- beni nekadar çok seviyorsun? okulda yanımda oturmaktan mutlumusun? niye hiç uç vermiyorsun bana?

3- okulda seni en çok güldüren olay neydi ?

Adriano :

1- Hiç bir maça yenilcez diye gitmedim ve gitmemde.. Biz taraftar olarak baştan yenik başlarsak olmaz, şanlı Beşiktaş taraftarına yakışmaz. Taraftar üzerine düşeni yapıp, galibiyet için takımı ateşler.. Tek yürek olup Beşiktaş için birlikte attığımız zaman kimse önümüzü kesemez. ;)

2- Malesef akrabalık bağıyla bağlandığım bir kardeşim yok, ancak senin gibi bir kardeşim, dostum var (: Ne mutlu bana.. Yanyana oturunca derste yaptığımız ilk 11'leri mi sayayım, hayallerimizdeki İnönü'yü resmedişimizi mi sayayım yoksa XOX dersi verdiğim zamanları mı.. :)
Yok kardeşim yok bende 0.7 (: Bulursan banada yolla..

3- Okulda senle aramızda en komik olay dersek; sıcak çikolata muhabbetlerimiz güzeldir, hayallerimizdeki stadı çizerkenki D&R pozu güzeldir ;D

Teşekkürler ResuL..

------------------------------------1903---------------1903---------------1903----------------------------------------------------------

özLemTA :

1- deniz ismi çok güzeL ve özeL bir isim bence.. bu ismi sana kim koymuş ve öyküsü vaR mı?

2- üniveRsiteye gitmeyi düşünüyoR musun? ( tabiki düşünüyoRsun :) ) bunun için iLk teRcihin hangi iL oLacak?

3- deniz neden biRisiyLe bütün bağLaRını kopaRıR? bu duRumu yaRatacak oLay nediR?

Adriano :

1- Valla özlem ben doğmadan önce babam erkek çocuk, annem ise kız çocuk istiyormuş.. İsim konusunda karışıklık yaşanmasın her iki cinsiyet içinde sorun olmayacak bir isim koyalım denmiş, DENİZ olsun demişler (:

2- Tabiki de düşünüyorum (: Oturduğum şehir İstanbul'da her olanak varken, başka şehre gitmek anlamsız geliyor bana.. İlk tercihlerim İstanbul olacaktır, üstelik Beşiktaş'ımız da buradayken gidemeyiz buralardan :)

3- Samimi olmadığım normal bir kişi hakaret etse, takmam çünkü tanımıyorumdur fazla ilgilenmem.. Benim için önemli bir insan değildir çünkü.. Ancak çok samimi olduğum can ciğer bir arkadaşım, dostum, kardeşim çok ağır yaralayacak biçimde hakaret ederse onu kaldıramam ben ilişkimi keserim onunla.. Birde ufak tefek yalanlar herneyse de, seneler sonra çok büyük bir yalan öğrenirsem, o kişiyle de tüm bağlarımı keserim..

Teşekkürler Özlem..

---------------------------------1903------------------1903-------------1903---------------------------------------------------

noumAyberk :

1- Neden Beşiktaş ?

2- Beşiktaşla İlgili Bi Anını Anlatırmısın ?

3- Gittiysen bir deplasmanını anlatırmısın ?

Adriano :

1- Beşiktaş çünkü siyah-beyaz renklerini sevdirdi bize, Beşiktaş çünkü sevinmek için sevmediğimiz duyguyu tattırdı bize, Beşiktaş çünkü Kara ve Kartal sözcükleri ilk defa birbirine bukadar yakışıp hepimizi birer KaraKartal yaptı, Beşiktaş çünkü neşeyi hüzünü iyi kötüyü dostu düşmanı hepsini onda gördük ve ondan tattık, Beşiktaş çünkü hayatımıza anlam kattı, Beşiktaş çünkü BEŞİKTAŞ !

2- Beşiktaş Koleji'nde okurken 6-7-8. sınıfı okulumuza John Carew ve İbrahim Toraman gelmişti.. Her sınıftan 2 Beşiktaş'lı bu iki futbolcuyla sohbet etmek için biraraya geleceklerdi.. Bizim sınıfta 3 Beşiktaş'lı vardı ve ben gidememiştim, bayağı bi sinir olmuştum  >:(

3- Valla deplasman sayılır mı bilemem ama İstanbulspor maçına gitmiştim Güngören Stadı'na :) Son dakikalarda Pascal kırmızı görmüştü, ondan önce Sergen nefis bir gol atmıştı çok eğlenmiştim :)

Teşekkürler Ayberk..

-----------------------------1903-----------------1903--------------------1903------------------------------------------

akbaba71 :

1- Dünyada en cok sevdiğin futbolcu Adriano niye bu kadar cok seviyorsun ?

2- Beşiktaş tarihinde en cok sevdiğin oyuncu veya oyuncular ?

3- Birde en cok sevdiğin bestemiz ?

Adriano :

1- Dünyada en çok sevdigim futbolcuyDU.. Birkaç sene evvel, Brezilya Milli takımının vazgeçilmez golcüsü, Inter'in muhteşem forvetiyken nerelere geldi şuan.. Gerçekten çok kuvvetli, sağlam bir forvetti; ancak kendine dikkat etmeyişi, disiplinsiz hareketleri, bazı sorunları yüzünden bir anda ortadan kayboluverdi.. Umarım milanlı Ronaldo gibi muhteşem bir dönüş yapar..

2- İlhan Mansız, Daniel Amokachi, Sergen Yalçın, Daniel Pancu, Pascal Nouma... Benim için bunların yeri ayrıdır.. Ancak daha başka ne saygıdeğer, emeği büyük futbolcumuz var.. Beşiktaş'ımızda şerefiyle oynayıp ter döken her oyuncu bizim gözümüzde bambaşkadır.. Hepsini seviyoruz !

3- İçinde Beşiktaş'ımızı ilgilendiren, tribünlerde söylenen her tezahürat anlamlıdır benim için.. Ancak bir tane seçmek gerekiyorsa   
"Gündoğdu" diyebilirim ;)

Teşekkürler Bahadır..

----------------------------------1903---------------------1903-------------------1903------------------------------------------------

carlito1903 :

1- En büyük hayalin nedir??

2- Ne tarz müziklerden hoşlanırsın??En sevdiğin sanatçı ve en sevdiğin şarkı??

3- Farzedelimki bi Anadolu takımında top oynuyorsun sezonun yıldızı sensin,transfer teklifleri yağıyor ama Beşiktaş'tan teklif yok,fb den ve gs den ise süper teklifler var hayatını kurtaracak teklifler,kabul edermisin bu tekliflerden birini??

Adriano :

1- Dünya turu yapmak istemişimdir.. Ancak yapabilirmiyiz bilinmez..  :-\

2- Dinlediğim belli bir tarz yok o an ki ruh halime göre herşeyi dinleyebilirim (: En sevdiğim Sanatçı, Bestekar : TRİBÜNÜMÜZ'dür :) En sevdiğim bestesi ise Gündoğdu'dur :) Mor ve Ötesi'nden Cambaz'ı çok beğenirim..

3- Medya karşısına çıkarım, Beşiktaş'lı yetkililere seslenirim.. Sözleşmemin bitmesini beklerim, olmadı çok az paraya giderim 1 sezonda olsa oynarım Beşiktaş'ımda :) Eğer istemezlerse beni kendileri genç ve muhteşem bir yeteneği kaybetmiş olur bende Avrupa serüvenime başlarım kaliteli bir takımda (:

Teşekkürler Burak..

--------------------------1903-------------------------1903------------------------1903---------------------------------------------

keskinli :

1- memleket nere?

2- ilerisi icin planlarin nedir(egitim,meslek)?

3- hayatindaki olmazsa olmazlar nelerdir ?

Adriano :

1- Edirne abi..

2- Liseyi kazasız belasız bitirip, İşletme okumak istiyorum.. En geniş iş bulabileceğim bölümün işletme olduğunu düşünüyorum.. İyi bir üni. bitirip, iyi bir şirkette, iyi bir mevkide çalışmak isterim..

3- Beşiktaş, Ailem, Dostlarım, Kız Arkadaşım..

Teşekkürler Ahmet Abi..

---------------------------------1903----------------------1903---------------------1903---------------------------------------------------

Simurg :

1- asla unutamam dediğin bir olay var mı?

2- Şuanda hangi futbolcu yerinde olmak isterdin?

3- En iğrendiğin (yani bakamayacağın) 3 hayvan ?

Adriano :

1- Sahil yolunda giderken önümüzde çok kötü bir kaza olmuştu, araç bariyerlere fena çarpmıştı.. İçindekilerin feryatları, kanlar.. Çok kötüydü.. :(

2- Beckham'ın yerinde olmak isterdim.. Adam paraya para demiyor valla :) Aşk hayatı, spor hayatı, sosyal hayatı, ekonomik durumu herşeyi yerinde daha ne olsun :D

3- Fare diyebilirim.. Küçükken top oynarken ayağımın üstünden geçmişti fena tırsmıştım :) Görsem belki korkmam ama hiç sevmem kendilerini ;D Başka gelmiyor aklıma.  :-\

Teşekkürler Büşra..

--------------------------------1903--------------------1903------------------1903------------------------------------------------

CHEm ! :

1- meslek olarak ne düşünüyorsun ?

2- en çok hangi deplasmana gitmek istersin ?

3- şuan hayatından memnunmusun ?

Adriano :

1- İşletme okuyup, güzel bir iş bulmak istiyorum.. İnşallah üstesinden gelebileceğim bir iş bulurum.. :)

2- Kadıköye gidip, 2500 > 52000 den 2500 kişinin arasında olmak istiyorum.. Bu sezon kaçtı fırsat bakalım belki kupada eşleşirsek gitmeye çalışacağım..

3- Memnumun valla, hiç bir sıkıntım yok gibi.. Keyfim yerinde sağolasın (:

Teşekkürler Cem..

------------------------------1903----------------------1903----------------------1903-------------------------------------------------------

progidy :

1- ilerde gerçekleştirmek istediğin en büyük halin nedir

2- kendini tek kelime ile ifade etmeni istesem ne derdin kendine

3- sencee ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayırabilir mi :) Biliyorum bu gıcık bir soru oldu :)

Adriano :

1- Yukarki sorularda söylediğim gibi dünya turu yapmak istemişimdir, ancak zor gözüküyor  :-\ Beşiktaş'ımızın Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmasını da çok isterim.  :)

2- Canayakın

3- Ayıramaz abla.. Ayrılmaz iplerle bağlanmışken birbirimize ayıramazlar.. :) Sevenleri kimse ayıramaz..

Teşekkürler Demet Abla..

--------------------------------1903----------------------1903---------------------1903------------------------------------------------

KraL'KaRTaL :

1. Sana suan teklif gelse, ve Kapalida seni amigo yapmak istiyoruz deseler, maglum alen abi felanda yok,
vede sana ihtiyaclari var, sen bu teklifi kabul edermiydin ve sence tribunlerin durumu nasil olurdu, ne degisirdi
ne degismezdi?

2. Suan sevidigin yani asik oldugun biri var mi hayatinda? Varsa senin icin bu kisi ne ifade ediyor, yoksa
bonus soruyu cevaplayabilirsin...

3. Turkiyede en cok sevdigin 3 futbolcu ismi?

Bonus:

Bu soruyu yanitlamak istedigine göre, hayir cevabi vermissin, peki o zaman baska sekil soralim,
sevdigin asik oldugun biri oldu mu? Ona acilabildin mi? Nasil acildin, yani kisaca..

Adriano :

1- Yok be İhsan abi beceremem ya (: Binlerce kişiyi yönetmek gerçekten beceri ister.. Valla amigoluk kolay zevkli birşey gibi gözüksede çok zor bir iş, sorumluluk demek, yorgunluk demek.. Tribünden normal desteği vermek daha iyi abi, Teşekkürler almayayım :)

2- Evet abi var :ask :) 4 Ekim 2007 günü başladık güzel bir birlikteliğe, Allah nazardan saklasın hiçbir sorun yok.. Çok seviyorum abi kısa ve öz :)

3- Beşiktaş dışında söyleyeyim ilk 3 bari.. 1. Mehmet Topuz - 2. Arda - 3. Gökdeniz bunları Beşiktaş'ımızda görmek isterim..

Bonus : Gerek kalmadı sanırım (:

Teşekkürler İhsan Abi..

-----------------------------------1903--------------------1903--------------------1903--------------------------------------------------

DIABLO :

1- Ne gibi sosyal aktiviteleri seversin

2- Hayatta en çok yapmak istediğin ama yapamadığın bi olay varmı ?

3- En çok hoşuna giden  tezahürat'ı söylermisin ? (Benim en çok sevdiğim yağmurlu bir günde ;))

Adriano :

1- Sinemaya gitmek, futbol oynamak, tribünde olmak vs vs.. Yukarıda detaylı hobilerimi görebilirsiniz :)

2- Dünya turu'na çıkmak isterim, yaşım daha genç, önümde uzun yıllar var gerçekleştirebilirsem ne mutlu bana, ama zor biraz malesef..

3- Gündoğdu

Not : Cihan abi, lütfen yukardaki sorulara göz atalım aynı soruları sormayalım ;D

Teşekkürler Cihan Abi..

-----------------------------------1903---------------------1903---------------------1903--------------------------------------------------

vegas :

1- İleride foruma yönetici olarak atanırsan üyelere karşı tutumun nasıl olur ?

2- Elinde yetki olsa, forumda beğenmediğin hangi kuralı değiştirirsin ?

3- Gelecekteki planlarını bizimle paylaşırmısın...

Adriano :

1- Şuanki yöneticiler gayet başarılı; gerek yerinde cezalar, uyarılar - gerekse her konudaki güzel bakış açıları.. Onların yolundan gitmeye çalışırım..

2- Beğenmediğim bir kural yok heralde.. Her forumda olması gereken kurallar.. Ama mesela Turkcell Super Lig bölümündeki bazı gereksiz gibi gördüğüm
rakip takımların gereksiz haberleri konmasa güzel olabilir.. Ancak Genel Lig bölümü diyeceksiniz, e haklısınız sizde :)

3- Güzel bir bölümden üni. mezunu olup, iş hayatına geçmek istiyorum.. Evlenip aile kurup, mutlu bir yaşam sürmek istiyorum :)

Teşekkürler Duru..

-------------------------------------1903---------------------1903-------------------1903------------------------------------------------

erdinc1926 :

1- kendinde beğenmediğin özelliklerini söyler misin ?

2- ülkemizde önemli bir yere gelsen neleri değiştirmek istersin?

3- istanbul'da en çok sevdiğin ve sevmediğin 3 semt söyler misin ?

Adriano :

1- Biraz konuşkanımdır, özellikle derslerde :) Birazda fazla kıskancım galiba..

2- Birçok şeyde indirim yaptırmak isterdim.. Benzin, elektrik, su vs vs.. Trafiğe çözüm bulmak isterdim, toplu taşıma araçlarını dahada indirirdim insanları
daha çok yönlendirmeye çalışırdım.. Evsiz, sokaklarda yaşayanları ; ev sahibi yapmak için daha çok çabalardım.. Gasp, hırsızlık, yankesicilere karşı daha
olumlu sonuç alabileceğim çözümler arardım..

3- Taksim, Beşiktaş, Bakırköy sevdiklerim.. Sevmediğim semt yoktur heralde, her semtin bir güzelliği bulunur..

Teşekkürler Erdinç..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

DIABLO

deniz'cim :D kimsenin sorusunu okumadım tarzım değildir seni fazla tanımadığım için ancak bunlar aklıma geldi ;D

cevaplar için teşekkürler
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

keskinli

güzel cevaplar icin tesekkürler deniz
seni daha iyi tanimis olduk
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Non Mollare Mai

Eyvallah Deniz. Seninde başın sağ olsun..
edit

Adriano

carlito1903

İçten cevapların için teşekkürler Deniz... :)

Simurg

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

özLemTA

eLine sağLık deniz teşekküRLeR :)
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

eRe

tuhh yaaa kacırmısım ya su gunlerde bıseye baktıgım yok kı :(
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Adriano

Canın sağolsun Erdem :) Özel sormak istediğin sorun varsa her zaman açığım :)

eRe

saol denız baska bır ozel sorum olursa baska yerden de sorarım ;D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

RCA

denizim herseyim çok teşekkür ederim..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.