Ana Menü

Gordon Schildenfeld

Başlatan alper_1903, Şubat 01, 2008, 16:02:49

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

apacal99

bence sezon sonu hemen gönderilsin     yerine bilindik kendini kanıtlamış bir defans alınsın

onaT

Alıntı yapılan: ZLataN - Mart 24, 2008, 16:43:34
Alıntı yapılan: ßircAn23 - Mart 24, 2008, 15:56:45
Alıntı yapılan: ZLataN - Mart 24, 2008, 11:35:49
Bi kaç aRkadaş Fm özeLLikLeRini istemiş gaLiba =)

GoRdon
Buda TRansfeRinden vazgeçtiğimiz DRpic  :)

Buda Bizim Baki  :)

Baki daha iyi vaLLaha  :)

zuhaha oyle oyncu mu belırlenır :D

DikkatLi okuRsan  başında yazıyo zaten fm özeLLikLerini istemişLeR diye, g*te gözLükLe bakma isteRsen..AyRıca oRda fm'de güçLerini kötü yapmışLaR bu adam bi işe yaRamaz gibi bişeyde yazmıyo veya adamın güçLeRini mükemmeL yapmışLaR Rio FeRdinand'ı aLmış gibiyiz gibi bi ifadede yok..Fm güçLeRini isteyen meRakını gideRsin diye koyuLmuş bişey isteyen bakaR istemeyen bakmaz benim yazdığım msj 1. deReceden senin şahsına değiLse senide iLgiLendiRmez..

başkalarının ilgilenmesini istemiyorsan buraya yazma burası forum

Adriano

Bobo, Delgado hepsi Beşiktaş'a genç denilebilecek yaşta geldiler. Hala Beşiktaş'a hizmet ediyorlar. Taraftarlarda ayrı yerleri olan futbolcu bunlar. Delgado ilk geldiği zamanlar yedek kalıyordu çoğu kez. Deplasmanlara gitmiyordu bir sürü sorunu vardı. Bir çok kişi bu da kim ya diyordu, aynı şey Bobo içinde geçerli.. Herkes "Bobo'yu değil de Baba'yı aldınız" diyordu. Ancak kısa zaman sonra kim Bobo'yu kim Baba'yı gördüler..

Ara transfer dönemi geldi, herkes tecrübeli stoper istiyor. "50 Yaşında olsun Maldini olsun" demeye razıydık. Ancak yönetim ne yaptı, genç bir Hırvat stoper transfer etti. Hangimiz Beşiktaş öncesinde Bobo'yu Delgado'yu tanıyorduk yakından.. Gordon gelince herkes eyvah yine geçiştirmelik bir transfer dedi [Bende dahil] Ancak Bobo gibi zamanın 3. sınıf Brezilya'lı oyuncusu bizimle birlikte Milli Oyuncu haline gelmişti..

Anlatmak istediğim şu ; Beşiktaş'ımıza gelen genç ve tanınmamış futbolculardan hangisi gelir gelmez süper oynamışta, Gordon eksik kalmış.. Tek maçla oyuncu yargılanmaz. Evet Belediye'ye kaybettik, Gordon'un futbolu kötüydü ancak Gordon'u kaybetmeyelim.. Belki şuan yazımı okuyanlar "Hadi Lan Ordan" diyecek, ama ben SABIR diyorum.. Tamam Beşiktaş'ın oyuncusu değil gibi görünüyor şuan ama Bobo'da ilk geldiğinde Beşiktaş'ın oyuncusu değil diyorduk. Ama Bobo "Evet Beşiktaş'ın oyuncusu değilim, Brezilya Milli Takımı oyuncusuyum" dedi ve bizi utandırdı. Ben bir daha utanmak istiyorum ve sabır diyorum !
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

[KralKartal]

Boboda kipirti vardi
belliydi denizcim, insanda belli olur yetenekli mi degil mi diye
bir baksan anlarsin..

yetenek SIFIR... umut yok, ISIK yok,
uzaydan gelmis bu arkadas gordon sanirsam

Alıntı yapılan: hAlil21 - Mart 23, 2008, 21:00:02
Dünyadan Gordon'a;

-Lütfen gezegenimizi terkediniz.

Ne bakisi ne gordonu..Bu defansla çok ağlarız biz daha.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Adriano

Birkaç maç öncesinde gayet iyi deniyordu, hatta 1 sayfa öncesine gidince yorumları göreceksiniz. Kim bilir belki bu maç öncesi karısıyla kavga etti, birşeyler oldu :) Bilinmez.. Hele bir kaç maç daha oynasın teşhisi öyle koyalım diyorum.

1 maç kötü oynadı diye ne oyuncular kaybettik biz. Belki komik gelecek size ama bu Gordon'a dair içimde güzel hisler var. Umarım yanılmam.. Utandır herkesi Gordon :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

CHEm !

defansa tecrübe lazım.canlı bomba değil.
Allah kitap Beşiktaş

alper_1903

Evet tecrübe lazim ayni Zago veya Ronaldo gibi
okadar mi zor yine ayni kalitede oyuncu bulmak anliyamiyorum ???

keske kyrgiakos u getirseydik o adam cok saglam

Gordonu yine yeterince göremedik bence daha 3-4 mac oynasin ondan sonra kesin söyleriz nasil bir oyuncu
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Cem Goren

yönetim bu adamı topçu diye almış ama onda olsa osla ping-pongcu olur
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

Yabancı değil de yerli bi topçu olsaydı şimdiye yerin dibine sokulmuştu ama nedense çok büyük tepkiler yok Gordon'a...

carsi52

Oftaş maçında yeniLen goLün hatasını gordon yaptı.
Bölünür senin için uykular!

Cem Goren

evet yabancılara gösterilen imtiyaz türk oyunculara gösterilmiyor o yüzden de gordon gibi oyuncualr hala bu takımda oynuyor
altın kapılarımız kan oldu tayfun

onaT

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 12, 2008, 18:57:57
Oftaş maçında yeniLen goLün hatasını gordon yaptı.

denizli maçındaki hata+ibb maçındaki hatada ondan 4 maçta 3 hata

alper_1903

4 macta 4 hata :D

Oftas macinda bir golde iki hata yapiyor

ilk önce topu rakipe veriyor
ondan sonra bi de ofsayt i bozuyor

nerden buldularsa yine oraya göndersinler en iyisi
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carlito1903

Diatta, Yozgatlı, Gordon, Higuain...

Bu 4 arkadaşa harcayacağımız paraya adam gibi bi stoper alsaydık şampiyonduk...

onaT

Alıntı yapılan: carlito1903 - Nisan 13, 2008, 15:24:57
Diatta, Yozgatlı, Gordon, Higuain...

Bu 4 arkadaşa harcayacağımız paraya adam gibi bi stoper alsaydık şampiyonduk...

veya santa cruzu alıp üzülmezi gönderip aydını baştan beri oynatsaydık

evet bu kadar kolay....

bunalr olsa hakem hatalarına rağmen şampiyon olurduk