Ana Menü

birbirinden güzel mantık soruları

Başlatan KeMaL1903, Ocak 09, 2008, 19:51:42

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeMaL1903

1.
3 oda var 3 tanede anahtar var(ampul anahtarı) ama hangi anahtar hangi odayı açıyo bilinmiyo ne yaparak bu anahtarların hangi odanın ışığını actığını bulluruz ama anahtarı açtıktan sonra bi odaya girip bu anahtar bu odayı acıyo demeli yani bi hakkınız var NOT- eğer bi odayı bulursanız bi odaya daha girebilirsiniz
KeMaL AyDıN

KeMaL1903

2.
bi adada 7 güzel var bu güzel kızlar her gelen erkeği olduruyomus adaya bi erkek daha gelmiş kızlar bu erkek daha sonra geldi buna bi şans tanıyalım demiş ve son istediğin ne diye soruyorlar ama onu öldürmemişler adam ne demiştir
KeMaL AyDıN

KeMaL1903

3.
bazı adamlar hep suç işliyomuş ve hep hapse giriyorlarmış ve idamlık oluyolarmış demişler üçünüde asmayalım kura cektırlım 2 kağıda idam bi kağıda serbest yazalım demişler ve an kötüleri hep serbesti cekiyormus adamlar demiş bu adamı öldürmek için bütün kağıtlara idam yazalım demişler ama bu idamlık adamın kulğına gitmiş her kağıtta idam yazdığını sadece polisler ve idamlık adam biliyomuş ama adam caktırmıyomus adam ne yaparak gene serbest kalmıs

bu soru bilinmiştir
KeMaL AyDıN

[KralKartal]

sorulari ayri ayri yazmayalim,
bir seferde yazalim lutfen...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

KeMaL1903

KeMaL AyDıN

çarşı antalya

Alıntı yapılan: kralcarsi1995 - Ocak 09, 2008, 19:57:59
3.
bazı adamlar hep suç işliyomuş ve hep hapse giriyorlarmış ve idamlık oluyolarmış demişler üçünüde asmayalım kura cektırlım 2 kağıda idam bi kağıda serbest yazalım demişler ve an kötüleri hep serbesti cekiyormus adamlar demiş bu adamı öldürmek için bütün kağıtlara idam yazalım demişler ama bu idamlık adamın kulğına gitmiş her kağıtta idam yazdığını sadece polisler ve idamlık adam biliyomuş ama adam caktırmıyomus adam ne yaparak gene serbest kalmıs

2 tane idam yazıyor...adam çektiği kağıdı hiç okumadan yutar direk diğer kağıdı açmalarını ister onda da idam yazıyordur haliyle diğeri serbest olucaktır:):):) adam bu şekilde yine kurtulur
öLüMüNe iSyAn...iNaDıNa KaRaKaRTaL....

çarşı antalya

Alıntı yapılan: kralcarsi1995 - Ocak 09, 2008, 19:54:50
2.
bi adada 7 güzel var bu güzel kızlar her gelen erkeği olduruyomus adaya bi erkek daha gelmiş kızlar bu erkek daha sonra geldi buna bi şans tanıyalım demiş ve son istediğin ne diye soruyorlar ama onu öldürmemişler adam ne demiştir

siz güzel kızlarsınız beni öldürmezsiniz demiştir :D:D:D:D
öLüMüNe iSyAn...iNaDıNa KaRaKaRTaL....

KeMaL1903

Alıntı yapılan: çarşı antalya - Ocak 18, 2008, 00:49:58
Alıntı yapılan: kralcarsi1995 - Ocak 09, 2008, 19:57:59
3.

2 tane idam yazıyor...adam çektiği kağıdı hiç okumadan yutar direk diğer kağıdı açmalarını ister onda da idam yazıyordur haliyle diğeri serbest olucaktır:):):) adam bu şekilde yine kurtulur
doğru
KeMaL AyDıN

blackkartal

2. sorunun cevabı: beni en çirkininiz mi öldürsün demiş?
eN büYüK fEnErLi SibEl KeKilLi

KeMaL1903

KeMaL AyDıN

gözzde_bjk

1.soruda sanki birşeyler eksik.Ama ben genede söyliyim

1 anahtarı açtıktan sonra biraz beklerim.Kapatıp odalara girersin ampuılleri tuttuğunda hangisi sıcaksa o odanın anahtarı odur.3 denemede de bunu yaparsan tüm anahtarlar odalarla eşleşir.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

KeMaL1903

Alıntı yapılan: gözzde_bjk - Haziran 06, 2008, 23:03:01
1.soruda sanki birşeyler eksik.Ama ben genede söyliyim

1 anahtarı açtıktan sonra biraz beklerim.Kapatıp odalara girersin ampuılleri tuttuğunda hangisi sıcaksa o odanın anahtarı odur.3 denemede de bunu yaparsan tüm anahtarlar odalarla eşleşir.
doğruuuuu :bjk :bjk
sorularımız gene gelecekdir
KeMaL AyDıN