Ana Menü

Ali Kucik

Başlatan alper_1903, Ocak 08, 2008, 17:18:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

sağ açık ve forvet oynuyor
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

KeePSaKe

bir şey merak ettim ali kucik bjk nin alt yapısındanmı cıktı yoksa başka bi yerdenmi geldi
Since 1903

eRe

ben altyapı dıye bılıyorum
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

erdinc1926

Alıntı yapılan: KeePSaKe - Nisan 18, 2008, 19:00:45
bir şey merak ettim ali kucik bjk nin alt yapısındanmı cıktı yoksa başka bi yerdenmi geldi

beşiktaş seçmelerine girmiş ve kazanmıştır.11-12 yaşında girmişti galiba o seneden beri alt yapıda
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

[KralKartal]

Ali Kucik umarim en yakin zamanda A takima alinir ve gelecegimiz
Batuhan-Ali Kucik gibi genclere emanet edilir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

[KralKartal]

Batuhan yok oldu sen bu takimda kal...
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

eRe

nobreden daha yararlı olabılır bence
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

erdibatmaz

ah o golü atsaydın ne güzel olurdu. resmen turu geçişimizin golüydü.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Cem Goren

bu çocuğun üstüne düşmeliyiz.
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Ersin Develi

Beşiktaş'ın CSKA Sofya'yı 2-1 mağlup etmesinde büyük pay sahibi olan genç yıldız Ali Kuçik, karşılaşmadan sonra ilk kez HABER1903.com'a konuştu.

Kuçik yaptığı açıklamada;

- POZİSYONU HİSSETTİM -

"Hocam oyuna girerken hareketli olmamı istedi.CSKA defansının ağır olduğunu ve arkaya atılacak toplara hareketlenmemi istedi. Yaptığım çapraz koşu sonrası Ersan Gülüm topu bana attı. Topu daha sonra kaleciye döndüler. Bende prese devam ettim. Kaleciye top giderken hata yapacağını hissettim. Pozisyonu bırakmayıp takip ettim. Tam hata yaptığı sırada Holosko'yu gelirken gördüm daha rahat pozisyondaydı ve topu ona bıraktım. Önemli olan benim gol atmam değil Beşiktaş'ın kazanmasıydı. Çok mutluyum."

- SCHUSTER TEBRİK ETTİ -

"Maç sonu hocam yanıma gelerek istediklerini yaptığımı söyleyip beni tebrik etti. Bende ona bana güvendiği için teşekkür ederek karşılık verdim."

- HOLOSKO GOL SENİN DEDİ -

"Holosko maçtan sonra yanıma gelerek gol senin dedi. Maç sonu hakeme giderek golü Ali'ye yazın demiş. Hakem kabul etmemiş. Onada bu davranışından dolayı teşekkür ederim." diyerek sözlerini tamamladı.

Ali Küçik'ten çok ümitliyim,geleceğin forveti olacak inşallah,dün gol atmasını çok istedim,bi tane vurdu girmedi ama Holoskoya attırdığı gol benım gözümde atacağı 5 golden daha değerliydi.
Boyu falan yerinde iyi bir fiziği var,İnşallah daha iyi yerlere gelecek.
Ayrıca dünkü maçta 'Kral yapmayacaksın,Kral olacaksın' sözünü çürüterek,kral yaparakta kral olunacağını gösterdi.

ilhan mansız_melis

Takipçiliği çok iyi.
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ilhan mansız_melis

Ne goller kaçırdın be Ali :D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

ERHUN

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyle:

"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Ali Kuçik'in Göztepe Spor Kulübü'ne transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Anlaşmaya istinaden, Göztepe Spor Kulübü sözleşme fesih bedeli olarak Şirketimize 275.000.TL ödeyecektir."

El Maestro

İş yoktu zaten Karabük'te bile çok kötü oynuyordu ..

Süper lig topçusu asla değil, 2. liglerde falan oynar işte artık ..
Kalabalık vardı; ama ınsan cok azdı... ~

NoPasaran

En ısınamadığım futbolculardan birisiydi

Yeteneksiz olduğu düpedüz belliydi yanii

Onun için bile bu forumda kavga etmiştim ya neymiş efendim Beşiktaşın gençlerini beğenmiyormuşum :D

E kardeşim hiç birinde yanılmadım ki ya

Yetenekli adam yok gibi bişey

Son şans Mami :D

İnş o yüzümüzü güldürür
Aşk bu Aşk !

volkanca.net