Ana Menü

# 21 PASCAL NOUMA

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 18:51:30

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dj_pascal

canımı istesin gözümü kırpmadan veririm...o bir efsane...
besiktasli olmak bir ölüm kalim meselesi degildir, çünkü çok daha önemlidir"

şarlo45

BU KALP SENİ BİR ÖMÜRBOYU UNUTMUCAK PASCAL

dishi_eagle

çok özel adamsın BEŞİKTAŞ için. Kötü zamanlarımızda bile tribünü ateşledin bee. Seviyorum seni PASCAL ...

sero

Gelmez Bir Daha Böyle O Gitsede Bizimle !!!

sero

Alıntı yapılan: ÇduyguÇ - Kasım 21, 2006, 20:40:46
'PASCAL GEL DESİNLER HEMEN GELEYİM' 
Pascal Nouma İstanbul'da 
Fransa'dan İstanbul'a gelen Pascal Nouma, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a dönebileceğini söyledi. 
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, İstanbul'a geldi.
Beşiktaş'ta eski takım arkadaşı Bayram Bektaş'ın mağaza açılışına katılmak üzere İstanbul'a gelen Nouma, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a dönebileceğini söyledi.

Pascal Nouma, havaalanında sempatik tavırları ile dikkat çekerken, İstanbul'a, eski takım arkadaşı Bayram için geldiğini belirtti. Türkiye'de bulunma nedeninin Beşiktaş olmadığını vurgulayan Pascal Nouma, "Oyun oynamayı bırakalım. 3 yıldır 'Pascal gelecek, Pascal, Beşiktaş'a dönmek istiyor' diyorlar. Birşey olacaksa söylesinler. Pascal, gelsin ya da gelmesin. Bir şeyi bilsinler ki, Pascal zaten gelmek istiyor. Beni isteseydiler, çok önceden Beşiktaş'a dönerdim" dedi.

Nouma, Beşiktaş'ın Fransız Teknik Direktörü Jean Tigana hakkında ise "Türkiye'ye hoşgelmiş" yorumunda bulundu.
Beşiktaş taraftarının kendisinde ayrı bir yeri bulunduğunu belirten Nouma, "Beşiktaş taraftarını her zaman sevdim ve sevmeye devam edeceğim. Onlar benim yaşam kaynağım. Onlar her zaman benim kalbimde" diye konuştu.

Yıldız futbolcu, Beşiktaş taraftarının hala kendisini unutamadığı yönündeki soruya ise, "Ben, hayatımın her dakikasında onları düşünüyorum. Onların da beni düşünmesi normal" diye konuştu.

eee arkadaşlar bize emeği geçmiş bir beşiktaşlı fanatiği olan büyük insan oliver pascal nouma hakkındaki o güzel görüşlerinizi bekliyorum... ben çok seviyorum yaaaa   zate artist de oldu abimiz haberiniz vardır; dünyayı  kurtaran adamın oğlunda oynuyor... ona destek izlemeliyiz hatta çarşılı bjkli grup halinde sinema salonunu doldurmalı gündeme gelmeliyiz  ne dersiniz:P? ben ciddiyim   neyse pascal abimizi seviyor ve saygılarımı sunarım...
ya alsınlare şu adamı ya oynatmasınla yedek otursunr inönüde görelim çoştursun bizi yeter ya

xxdoggyxx

abi yeni baskan pascali yarim sezonluguna yada bir macligina bile olsa getirmeli zaten yabanci boslugumuzda var ya kombineler satilsin diye delgadoyu sunu bunu alcagina pascali alsalardi hem bedava hemde stad dolardi bu adami getirelim yaa yarim sezonluguna bile olsa yeter o bize
18.03.2007

dj_pascal

besiktasli olmak bir ölüm kalim meselesi degildir, çünkü çok daha önemlidir"

noumAyberk

Seni gönderenler seni kirletenler şov yaptıını düşünen ve bize zarar verdi diyenler tuttunu yesin

keskinli

besiktasli durusu ayiplari kaldirmaz!

ayıp nedır . neden utanılır ?
bır ınsanın yuzune tukurmek ayıpmıdır ?

elınle herkesın ıcınde cınsel organını oksamak ayıpmıdır ?

ulu orta duvara ısemek ayıpmıdır ?

rakıp oynucya kafa atmak ayıpmıdır ?

tokat atmak ayıpmıdır?

gazetecı dovmek ayıpmıdır ?

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eyup1903

:bjk :bjk :bjk :bjk                   HERŞEYİMİZİSİN YAKIŞIKLISIN KARİZMATİKSİN FENER TUTTUĞUNU YESİN :bjk :bjk :bjk :bjk

Anarchy*

fransada dogdu besıktaslı oldu helal olsun sana pascal nouma pascal nuoma ooOoooOoOOO
tapıyorum bu adama beeee

carsi52

pascal ve ilhan tek geçerim...
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

bunu sevmeyen fenerli zaten
19o3

carsi52

senin için dünyayı kurtaran adamın oğlu filmine gidecem walla.
Bölünür senin için uykular!

azerty

Senin kara ..saklarini yiyegim ulan  :alkis

Hepimiz Zenciyiz!  :ok