Ana Menü

# 21 PASCAL NOUMA

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 18:51:30

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

İdeal koca...
Heyttttt be baba Pascal bu kalpler seni unutur mu...
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

DIABLO

pascal benim biricik tombalacım =pascal pascal pascal nouma nouma nouma pascal nouma
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

ShizopReni

Doğmamış çocuğuna Beşiktaş marşını dinletmek, doğar doğmaz siyah beyaz forma almak ve şampiyonlar ligi final maçına 6 aylıkken götürme düşüyle yaşamaktır Beşiktaşlı olmak...

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Çarşı10-ur

www.carsi10ur.picz[edit]om
http://www5.yonja.com/ruhumuzburda

b_eagle_24

benim yaşadığım dönem içindeki en fazla sevdiğim 2-3 adamdan bir tanesi...çok seviyorum ulan pascalı
The GOD excuses,ÇARŞI don't excuses!!!

çArþý_ulan

onun ruhu yeterdi...alen abiden sonra koltuga oturması lazım ;D

BaTuHN

HepimiZ ZenciyiZ!!!! unutmıycaz seni Noumaa!!!

Timurlenk

böyle bir futbolcu bize daha gelmez heralde

yuNuS1903

fenerliler senin *** yesinlerr

kapalıULAN

ÇARŞI BİR RUHTUR.ÇARŞI'YI İNKAR EDEN RUHSUZDUR!!!

ÇduyguÇ

'PASCAL GEL DESİNLER HEMEN GELEYİM' 
Pascal Nouma İstanbul'da 
Fransa'dan İstanbul'a gelen Pascal Nouma, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a dönebileceğini söyledi. 
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Pascal Nouma, İstanbul'a geldi.
Beşiktaş'ta eski takım arkadaşı Bayram Bektaş'ın mağaza açılışına katılmak üzere İstanbul'a gelen Nouma, Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'a dönebileceğini söyledi.

Pascal Nouma, havaalanında sempatik tavırları ile dikkat çekerken, İstanbul'a, eski takım arkadaşı Bayram için geldiğini belirtti. Türkiye'de bulunma nedeninin Beşiktaş olmadığını vurgulayan Pascal Nouma, "Oyun oynamayı bırakalım. 3 yıldır 'Pascal gelecek, Pascal, Beşiktaş'a dönmek istiyor' diyorlar. Birşey olacaksa söylesinler. Pascal, gelsin ya da gelmesin. Bir şeyi bilsinler ki, Pascal zaten gelmek istiyor. Beni isteseydiler, çok önceden Beşiktaş'a dönerdim" dedi.

Nouma, Beşiktaş'ın Fransız Teknik Direktörü Jean Tigana hakkında ise "Türkiye'ye hoşgelmiş" yorumunda bulundu.
Beşiktaş taraftarının kendisinde ayrı bir yeri bulunduğunu belirten Nouma, "Beşiktaş taraftarını her zaman sevdim ve sevmeye devam edeceğim. Onlar benim yaşam kaynağım. Onlar her zaman benim kalbimde" diye konuştu.

Yıldız futbolcu, Beşiktaş taraftarının hala kendisini unutamadığı yönündeki soruya ise, "Ben, hayatımın her dakikasında onları düşünüyorum. Onların da beni düşünmesi normal" diye konuştu.

eee arkadaşlar bize emeği geçmiş bir beşiktaşlı fanatiği olan büyük insan oliver pascal nouma hakkındaki o güzel görüşlerinizi bekliyorum... ben çok seviyorum yaaaa   zate artist de oldu abimiz haberiniz vardır; dünyayı  kurtaran adamın oğlunda oynuyor... ona destek izlemeliyiz hatta çarşılı bjkli grup halinde sinema salonunu doldurmalı gündeme gelmeliyiz  ne dersiniz:P? ben ciddiyim   neyse pascal abimizi seviyor ve saygılarımı sunarım...
1..dünyada zulüm ve sömürünün alayına isyan
2.. bu alemde tek aşk beşiktaş tır başka aşk yalandır

Ozytaurus

Pascalı sevdiren Ondaki o ateş gibi Ruhtu.
______KaRaKaRTAL____

alper_xxl

BEN seNİ YARALIYKEN DAHA COK SEVDİM KARTALIM

http://img241.imageshack.us/img241/8423/bjksgg4.gif

ugur24

çok seviyorum onu çok..beşiktaş için sol kolumu feda ederim demesi..akıttığı gözyaşları aklımdan çıkmıyor..helal olsun sana be pascal...