Ana Menü

Kyrgiakos 'Stuttgart' diyor

Başlatan KeePSaKe, Aralık 29, 2007, 14:30:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Beşiktaşımız'ın da kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu Eintracht Frankfurt'un defans oyuncusu Sotirios Kyrgiakos, Stuttgart yolunda. Almanya 1. ligi'nde üç yıldan beri Eintracht Frankfurt forması giyen Yunanlı stoper, futbol yaşamını Bundesliga'da devam ettirmek istediğini söyledi. Amacının UEFA ve Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takımda futbol oynamak olduğunu dile getiren 28 yaşındaki Kyrigiakos, kendisine İtalya ve İspanya'danda teklifler geldiğini belirtip," Bunlardan en cazibi VFB Stuttgart'tan geldi. Bundesliga'da kalmak istiyorum." dedi.

Yunan milli takımında stoperi olan ve attığı kafa golleriyle dikkat çeken Kyrigiakos'un menajeri Paul Koutsoliakos," Sezon sonunda bitecek olan sözleşmeyi Frankfurt ile uzatmak istemiyoruz. Stuttgart ile prensipte anlaştık. Bazı detaylarada açıklık gelirse Kyrigiakos gelecek yıl Stuttgart forması giyecek" açıklamasını yaptı.

ANTRENÖRÜ İLE ARASI AÇIK

Bundesliga'da 40 maçta 7 gol atan Kyrigiakos, 34 kez Yunan milli takım formasını giydi. Bu sezon Frankfurt formasını 13 kez giyen ve 5 sarı kart gören Kyrigiakos Leverkusen karşısında attığı iki kafa golüyle Eintracht'a 3 puan almıştı. Stuttgart karşısında ise rakibinin attığı gollerde hatası olduğu geretçesiyle yedek bırakılan Kyrigiakos, takımla birlikte ısınma hareketleri yapmayıp yedek kulübesinde oturmuştu. Bu olay nedeniyle antrenör Funkel ile arası açılan Kyrigiakos, takımdan ayrılmak istediği açıklamsıyla gündeme gelmişti. Kyrigiakos geçtiğimiz yıl başındada Anelka'nın da formasını giydiği İngiliz Bolton Wanderers'ten transfer teklifi almıştı.

Kaynak: DHA
Since 1903

Non Mollare Mai

Kötü oldu bu. Umarım balon haberdir ve gelir Kyrigiakos.
Tam aradığımız adam çünkü..
edit

Beşiktaş'lı

ii adam  oynardı bjkde ama kısmet gerisi nereyi isterse orda oynar .....

Beşiktaş'lı

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Aralık 29, 2007, 14:46:04
Kötü oldu bu. Umarım balon haberdir ve gelir Kyrigiakos.
Tam aradığımız adam çünkü..

PSG den de YEPES  var tas gibi hem tecrübesiylede besiktasımıza katkısı fazlasıyla olur bence

Rebell

kyrgiakosun Beşiktaş a geleceğine inanmıyodum halada inanmıyorum.

KeePSaKe

bende Türkiye ligine yunan futbolcu gelceğini sanmam çünkü zamanında dellas da gs ye gelmek istememişti
Since 1903

keskinli

kesin olmayan transfer haberlerini basinda besiktas bölümüne acin arkadaslar
konuyu tasiyorum
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

astbjk1903

GELMESİN zaten yunanlı istemem ben takımda zaten bana balonmus gibi gelıyor bu haber dunyada o kadar defans oyuncusu dururken sozlesmesi klubu tarafından uzatılomıs bır oyuncuyu neden isteyelimki
Her Zaman Her Yerde En Buyuk KARTAL

erdinc1926

bunun gibi bir defans lazım yıkılmayan mücadeleci biri
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

ilteriş

...istemeyen gelmez, hiç farketmez...