Ana Menü

Bu Tribün sov Inönü de bile yok (El Clasico: Barca-Real)

Başlatan alper_1903, Aralık 29, 2007, 00:29:36

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper_1903

Kusura bakmazsiniz herhalde baslik yüzünden ama bence dogru ki zaten herhalngi bir anadolu kulübüyle onydigimiz maci El Clasico ile karsilastiramayiz.
Barcelona taraftari Yönetimin de destegiyle her El clasico, yani Barcelona-Real Madrid maci öncesi, esi benzeri olmayan bir tribün sov yapiyor ve bunu burda sunmak istedim herkes görsün diye

yine vurguluyorum bu sov YÖNETIMIN destegiyle gerceklesmede

Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

keskinli

böyle bi sov ancak büyük paralarla yapilir
dogal olarakta gücümüz yetmez buna
ama marslar teypten caliniyor
taraftarin sesi pek duyulmuyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

alper_1903

evet taraftar sesi zaten en sonda BARCA BARCA BARCA dediklerinde duyuluyor

carlito1903

Bizim böyle bi stadımız olsa,100 kişi olsak,yönetim desteğini arkamıza alsak bunların 10 katını yaparız...

alper_1903

iste ama olsa ile olmuyor adamlarda var ve bunu yapiyorlar onun icin de zaten yazdim inönü de yok diye

kolay mi böyle bir stad yapmak 100.000 kisiyi dolsurmak bunlarin hepsi üstüste gelince ne kadar fark oldugu ortaya cikiyor degilmi  :D

TurkishTank

o stadin kosesine carsiyi yerlsetir..o teyp'dende daha fazla ses yaparlar:D
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

salvador

güzel organizasyon ama sarkı aynı heidi fon müziğine benziyor taraftarlarında ses cıkmıyor stad 90 bin kişilik ama seyircisw iş yok !
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

freedom forever

Alıntı yapılan: carlito1903 - Aralık 29, 2007, 02:00:57
Bizim böyle bi stadımız olsa,100 kişi olsak,yönetim desteğini arkamıza alsak bunların 10 katını yaparız...

Alıntı yapılan: TurkishTank - Aralık 29, 2007, 05:48:47
o stadin kosesine carsiyi yerlsetir..o teyp'dende daha fazla ses yaparlar:D

ufak atında civcivler yesin ;)
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

Simurg

güzel yapmışlar valla o atmosferi yaşamak lazım :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CeRkEz_ZiZuo

bizim böle bi stadımız olsa kimse dolduramaz çünkü buna türkiyenin maddi durumu imkan salamaz...
ama bizim taraftar parayla değil son parasıyla aldığı atkılarla sesi kesilene kadar bağırarak sonuna kadar giden bir
taraftar olduğu için bu kadar büyüdük
biz karşılıksız sevdik...
Etiket olmaya Gerek Yoq eskiler Tanır Bizi...!!!

Alves

Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

alper_1903

bizdeki imkanlar ne olursa olsun yapamayiz bunu yaparsa yönetim yapar komple stada böyle kagit dagitip herkes ayni anda havaya tutmalar

bende zaten biz, yani tribün grubu olarak yapamayiz demedim
sadece inönü de yok dedim bu da stad ile alakali 100.000lik stad türkiye icin zaten bosuna yapilir öyle bir stad doldurulamaz cünkü

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

bahadıR

bizde böyle büyük stad olacak istanbul yıkılır
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

umr_ock

bizzz daaaahaaa iyiyizzz yha bizim dale şovumuz kmsede yok:D+132desibelllli unutmayın her türlü
daaa iyiyiz
şansın yok bunu kullan!!!!!kartal penCHEsii