Ana Menü

Doğu Derbisi MaLatya'nın!

Başlatan Anarchy*, Aralık 16, 2007, 21:37:31

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Anarchy*

TFF 1. Lig'de oynanan Malatyaspor-Elazığspor maçı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Malatyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Ömeroviç, aldıkları galibiyetten dolayı çok memnun olduklarını belirtti.

Ömeroviç, bu galibiyetin kendilerinden çok, taraftarları için önemli olduğunu belirterek, ''Bu sezonun en önemli maçından galip ayrıldık. Bunun sevincini yaşıyoruz. Bu maç bizden çok taraftarımız ve Malatya halkı için önemliydi. Bunun gururunu yaşıyoruz. Ben hakem hakkında konuşmayacağım. Hakeme değil kendi futbolumuza bakmak istiyoruz. Bundan sonrasına daha iyi hazırlanacağız'' dedi.

Gazetecilerin transfer yapılıp yapılmayacağı konusundaki sorusuna Ömeroviç, ''Bizim takımda zaten 4-5 tane eksik var. Bunun için gerekli olan çalışmayı yapacağız'' yanıtını verdi.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ

Elazığspor Teknik Direktörü Erol Tok, hakemin yanlış kararları sonucu yenildiklerini iddia etti.

Bugün çok iyi oynamalarına rağmen hakemin verdiği kararlar yüzünden mağlup oldularını söyleyen Tok, ''Hakem sürekli Malatyaspor lehine düdük çaldı. Özellikle 1-0 öne geçtikten sonra her düdük Malatyaspor için çalıyordu. Bu mağlubiyete rağmen biz takımın daha iyi yerlere geleceğine inanıyoruz'' diye konuştu.

PankartLarı faLan fıLan herseyı ıkı haftadır hazırLıyoduk..Uzun zamandır bu macı bekLıyoduk..
Bıde 90'da atıp kazanınca TrıbunLer yıkıLdı..Hersey harıkaydı ;D
Elbet cıkacagız bız Super Lıge!
**Edit**

carlito1903

Malatya-Elazığ rekabetini bilmeyen yoktur,umarım iki takımda çıkar süper lige....

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

bu sene zor.. gecen sene kacirdiktan sonra..bu sene ne hallerde malatya..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

siyah

bu sene geçti seneye inşallah malatya 1.lige çıkar
istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

Anarchy*

Bı maLatyaLı oLarak cok ınanmıyorum ama elazıgı yenme gıbı tatLısı yok ;D
Elazıg kumeye!