Ana Menü

Milan-Celtic el ele Luce evine

Başlatan CHEm !, Aralık 05, 2007, 12:10:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 6. maçlar sonunda bir üst tura çıkan son takım, daha önce gruptan çıkmayı garantileyen Milan'a 1-0 mağlup olan Celtic olurken, Lucescu'nun takımı Shaktar, Avrupa Kupaları'na veda etti.

İlk yarısı golsüz biten maçta 70.dakikada Cafu'nun asistiyle golle buluşan Filippo Inzaghi, Avrupa Kupaları'nda en fazla gol atan futbolcu olma özelliğini ele geçirdi. Bu rekor daha 62 golle Alman futbolunun efsane ismi Gerd Müller'e aitti.

Maç boyunca Milan kalesine gitmekte zorlanana Celtic, 1-0 mağlup olmasına rağmen bir üst tura çıkmayı başardı. Çünkü en yakın takipçisi Lucescu'nun takımı Shaktar Donetsk kendi evinde Benfica'ya 2-1 mağlup oldu ve grubunda son sırayı aldı.

Shaktar'ı yenen Benfica puanını 7'ye çıkardı ve yoluna Uefa Kupası'nda devam etme hakkını kazandı.

D Grubu'nda puan durumu şöyle;

1. MILAN : 13
2. CELTIC : 9
3. BENFICA : 7
4.S.DONETSK : 6

Allah kitap Beşiktaş

salvador

iyi olmus lucce ye milan maçını unutmuşum izlemeyi
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

Non Mollare Mai

İnzaghi'nin kaçırdığı gol inanılmazdı.
Maçı anlatan spikerde sanki italyan ve milan taraftarıydı..
Cafu'ya sakız çiğneyen adam demesi zaten öldürdü beni  :ahaha

Shaktar kendi ipini yine kendisi kesti.

edit

erdibatmaz

Alıntı yapılan: Smyrnian Jose - Aralık 05, 2007, 13:28:30
Cafu'ya sakız çiğneyen adam demesi zaten öldürdü beni  :ahaha

bakmayın siz onun öyle sakız çiğnediğine diyor bi de :D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

Kendim ettim kendim buLdum diye bi şarkı tam lucescuya göre ;D
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Çok şaşırdım ben shatktar ın elenmesine evindeki maçı kaybetmez diye düşünüyordum....

freedom forever

tüh bee , Lucarelli'yi izleyemiyecez .
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.