Ana Menü

Milan'da çöküş devam ediyor

Başlatan eRe, Aralık 10, 2006, 18:24:07

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Milan'da çöküş devam ediyor
İtalya Serie A'da 15. hafta karşılaşmasında  Milan kendi sahasında Torino'yu geçemedi: 0 - 0

Maça Kaka'dan yoksun çıkan Milan karşılaşmaya hızlı başladı ancak İnzaghi ve Gilardinho ile girdigi pozisyonlardan yararlanamadı.

Maçın 79. dakikasında Gilardinho penaltı atışından yararlanamayarak kötü gidişin önüne geçemedi. Alınan bu sonuçun ardında Milan 13 puanla 15. sırada bulunuyor. İtalya Seri A'da diğer sonuçlar şöyle:

Atalanta    3 - 2  Messina
Cagliari    0 - 0  Parma
Catania     1 - 0  Udinese
Chievo      0 - 1  Fiorentina 
Empoli      0 - 3  Inter
Milan       0 - 0  Torino
Sampdoria   0 - 0  Siena

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

eRe

Alıntı yapılan: carsi52 - Aralık 10, 2006, 18:29:41
bu sene italya liginde iş yok.

durust tek takım ınter oldugu gozuktu ıtalya da ve sampıyon olsunlar rahat rahat.haklarını alsınlar
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

MeLo

Bu sene milan harbiden hikaye oldu.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

ugur24

zaten gol atamıyo milan bide penaltı kaçırdı gilardinho..torinonun aynı anda iki kez topu direkten döndü..hakkı beraberlikti maçın zaten..inter şampiyon roma 2. olur bence..

Kartalizmatik

{a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y,z}

TÜRKÇE KONUŞ!

Çirkin kadın yoktur,boş tribün vardır!

poacher

sheva geri dönecek diolar belki hareketlendirir
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI, ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ ŞANLI BEŞİKTAŞI

BerkAy1903

19o3

Unforgiven

Sheva geri gelicekmiş zaten interde,milan ve juve'nin olmadiği bir lig de ancak şampiyon olur seneye yine milan ve juve kapişcak şampiyonluk için t.d değişikliğinede gidebilir ayni zamnda milan, chelsea'den ayrılcaği söğleyen jose, milan 7,4 milyon € vermiş yıllık kabul edebillir....
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Anarchy*

ewt ya bu sıke olaylarından sonra bısı kalmadı bu lıgde hıcc zevk alamıorum artık seyredrkenn