Ana Menü

Trabzonspor Ersun Yanal ile devam edecek

Başlatan [KralKartal], Ekim 26, 2007, 11:37:40

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Trabzonspor, teknik direktör Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasının ardından Ersun Yanal ile prensipte anlaştı.
      Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ersun Yanal ile prensipte anlaştıklarını belirtti.
      Ersun Yanal ile şu an birlikte olduklarını dile getiren Kafkas, ''Detayları görüşüyoruz. Cumartesi günü hocamızla basın huzurunda sözleşme yapacağız'' dedi.
      Ersun Yanal'ın bu akşam Kayseri'ye gideceği ve yarın bordo-mavili takımın Kayserispor ile yapacağı maçı izleyeceği bildirildi.
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

CHEm !

Trabzon, 3 yıllığına Yanal'a emanet

Trabzonspor, Teknik Direktör Ersun Yanal ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllığına anlaşmaya vardı. Yanal, acilen Kayseri'ye gitti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Yeşilköy'deki ofisinde Teknik Direktör Ersun Yanal ile biraraya geldi. Yaklaşık 4 saat süren görüşmenin ardından taraflar, 1 yılı opsiyonlu olmak üzerine 3 yıllığına anlaşmaya vardılar.

Görüşme sonrası Teknik Direktör Ersun Yanal herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas ise, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en başarılı teknik direktörlerinden biriyle anlaştıklarını belirterek, "Ersun Yanal ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık anlaşmaya vardık. Kendisiyle her konuda anlaştık, aramızda bir problem yok. Ersun Yanal, Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli teknik adamlardan birisi. Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte, camiada kendisinde olan yetenekleri daha üst seviyede kullanacağına ve daha başarılı olacağına inanıyoruz. Bu gece birlikte Kayseri'ye gideceğiz. Hocamız futbolcularla bir toplantı yapacak. Yarınki maçta takımı Kayserispor maçına hazırlayan PAF Takım Antrenörü Ahmet Özen, takımın başında sahada olacak.

Ersun Yanal ile Cumartesi günü resmi sözleşme imzalayacağız" dedi.
'Bu anlaşma, Nuri Albayrak'ın kongrede yeniden başkanlığa aday olacağı anlamına mı geliyor?' sorusuna Basın Sözcüsü Kafkas, "Kulüpte devamlılık esastır. Sayın Albayrak eğer kongrede aday olur ve seçilirse görevine devam eder, ama eğer görevine devam etmezse de kulüpte profesyonellik ve devamlılık esastır. Sonuçta Türkiye'nin en başarılı teknik direktöründen biriyle anlaştık" diye cevap verdi.

Allah kitap Beşiktaş

banumansiz

ve gülümse şimdi... ;)

karizwa_006

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

eyup1903

carsi52

Bölünür senin için uykular!

banumansiz

büyük konuşmayalım
olması gerektiği gibi olsun..
ve gülümse şimdi... ;)

carsi52

Ben hayırsız oLmasını istiyorum.
Turkcell süper liginde başarıLı oLamazLar inşaallah :)
Bölünür senin için uykular!

banumansiz

Alıntı yapılan: carsi52 - Ekim 26, 2007, 14:15:51

umarım :D
ve gülümse şimdi... ;)

Tassadar

Memleketim'in takımını iyi yerlerde görmek isterim.
Hayırlı olsun Ersun Hoca ve Trabzonspor'a...
Bu sene BJK şampiyon.

karizwa_006

Alıntı yapılan: carsi52 - Ekim 26, 2007, 14:15:51

aminnnnnnn
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

akbaba71

dk 89 da yedikleri golle kayseriye yenildiler :D
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Non Mollare Mai

Trabzon yıllar sonra doğru bir iş yaptı..
Ersun yanal kesinlikle Trabzonspor'un aradığı isim..
edit

egge

HeR zAmAn HeR yErDe SeVgİmİz İçİnDe ÖlÜm GeLsİn İsTeRsE gÖzLeRdE bİr DaMlA yAş KaLbİmİzDe BiR aŞk sEnSiN BEŞİKTAŞ(K)

levent1903

ersun yanal cok iyi tercih
bu adam keske halen milli takimimizi calistiriyor olsa !!!!
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.