Ana Menü

En Has stat gün sayıyor

Başlatan akbaba71, Ekim 12, 2007, 09:09:56

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Kayseri'de Türk futbolu için devasa bir yapıt inşaa ediliyor.
Şehir merkezinin yanında, 1 yıl önce temeli atılan 33 bin kişilik stat artık hizmete girmek için gün sayıyor. Ligin ikinci yarısındaki Beşiktaş maçında muhteşem bir açılışla hizmete girecek olan stada Kayserili merhum işadamı Kadir Has'ın ismi verilecek.
Stadın kaba inşaatı bitmiş durumda, çelik çatısı ise yurtdışından 20 tırla getirilen vinçlerle yerleştiriliyor. Milim hesabıyla yapılan çatı yerleştirmesi bittikten sonra geriye detaylar kalacak. 33 bin koltuk kapasiteli stat tamamen UEFA kriterlerine göre yapılıyor. Televizyon stüdyoları, basın tribünü ve kamera bölgelerinin hepsi hazır. Ayrıca birinci ve ikinci katlar arasında ise lüks localar yer alıyor. Bu localara talip olanlar şimdiden sıraya girmiş durumda.
Beden Terbiyesi tarafından Kayserispor'a kiralanacak olan stadın tamamının kombine olarak satılması planlanıyor. Kombinelerin şimdiden ilgi gördüğü belirtilirken, Kayserispor'un stat bittikten sonra Anadolu'nun en fazla gelir elde eden kulüplerinden olacağı vurgulandı. Stadın tüm projesi ve yapımı tamamen Türk mühendis, mimar ve işçisi tarafından yapılıyor.
Yaklaşık 600 kişi geceli gündüzlü vardiya usulü çalışıyor. Çimler ise hazır durumda. Şu an Adapazarı'nda bakımda olan çimler stat bittiği zaman Kayseri'ye getirilip yerleştirilecek.
Atletizm pisti olmayan stat futbol için tasarlandı ve kapalı tribünler 7 metre, kale arkası tribünler ise sahaya sadece 7 metre uzaklıkta bulunuyor.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carsi52

Beşiktaş maçı iLe mi açıLacak ???
Kesin yeniLiriz o zaman.
Bölünür senin için uykular!

Elerosse

Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

banumansiz

ve gülümse şimdi... ;)

carlito1903

helal olsun Kayseriye gerçekten bir futbol şehri olma yolunda hızla ilerliyorlar diğer illere örnek olması gereken bi proje...

son fotoları görmek için;
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=14153&start=85

DIABLO

kayserispor iyi ama taraftarı yaramaz bence bu stad boş yere yapılıyor sezon başında 5 tane kombine satıldı istikbal grubu aldı 500 bin ytl'lik onlarda olmasa :D.

1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

carsi52

Offf stad çok güzeLe benziyor.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

kayseride son zamanlarda cok büyük gelismeler var
cok büyük atak yaptilar
tebrik ederim
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

alper_1903

evet helal olsun bu bir ilk herhalde Anadolu takimlarinda böylesine bir stad yapildigini deplasmana nerelere gidiyoruz herkes biliyor Anadolunun göbeginde müthis modern bir stad kutluyorum kayserisporu
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

CHEm !

levent bıçakçı sağolsun kayserili başkan kayseriyi nerelere taşıdı :)
Allah kitap Beşiktaş

siyah

valala bi anadolu takımnın böyle stad yapaması hayal gibi gibi gelirdi bana helal olsun kayseriye
istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!

aquilas

helal olsun artık istanbul dışında anadolu klüplerininde şampiyon olması gerekiyor gelişmesi gerekiyor tabi adaletsiz pay dağıtımı yüzünden zor ama işin kötü yanı bizim maça  denk gelmesi çok kötü olmuş bunlar o gazla bizimkilerde bu avarelikle ıyy düşünmek istemiyorum

eRe

helal olsun ınsallah sampıyonluk yarısında olurlar her zaman sampıyonlar lıgınde de ızlerız yerı gelınce
cunku bu takım herseyı hakedıyor
anadolu kluplerı gıbı kucuk dusunmuyor
bır seylerı bazı geleneklerı degıstırmek ıcın mucadele edıyor
her anadolu klubu lıgte tutunalım yeter dıyıp transfer bıle yapmazken dogru duzgun
kayserıspor hem yıldızlarını satmıyor hem transfere para harcıyor hemde turkıyenın en luks stadlarından bırını yapıyor
ben kayserıercıyesın kayserıyle bırlesıp daha da guclenmesını ıstıyorum
cunku bu takım gercekten saygıyı hakedıyor
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

banumansiz

Alıntı yapılan: keskinli - Ekim 12, 2007, 20:41:40
kayseride son zamanlarda cok büyük gelismeler var
cok büyük atak yaptilar
tebrik ederim

gül ün memleketi yaa..