Ana Menü

Kaka yılın futbolcusu

Başlatan akbaba71, Ekim 05, 2007, 22:36:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Kaka yılın futbolcusu
Dünya genelinde yaklaşık 45 bin üyesi bulunan Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro), Milan'ın yıldız futbolcusu Kaka'yı dünyada yılın futbolcusu seçti.

FIFPro, bu yıl üçüncü kez verilen 'Dünyada Yılın Futbolcusu' ödülüne AC Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'yı layık gördü. 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon attığı 10 golle takımının Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kazanmasında büyük pay sahibi olmuş ve turnuvayı gol kralı olarak tamamlamıştı. FIFPro ödüllerini geçtiğimiz iki sezondur Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho kazanıyordu. FIFPro'nun açıkladığı ve aralarında Kaka'nın da bulunduğu yılın 11'i ise şöyle:

"Kaleci: Gianluigi Buffon (İtalya/Juventus)

Savunma Oyuncuları: Alessandro Nesta (İtalya/AC Milan), Fabio Cannavaro (İtalya/Real Madrid)
John Terry (İngiltere/Chelsea), Carles Puyol (İspanya/Barcelona)

Orta Saha Oyuncuları: Steven Gerrard (İngiltere/Liverpool), Cristiano Ronaldo (Portekiz/Manchester United), Kaka (Brezilya/AC Milan)

Forvet Oyuncuları: Lionel Messi (Arjantin/Barcelona), Didier Drogba (Fildişi Sahili/Chelsea), Ronaldinho (Brezilya/Barcelona)."

05.10.2007   

Kaynak : İHA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carsi52

Kaka oLmıcaktı kim oLucaktı.
Çok seviyorum bu oyuncuyu.Harika oynuyor.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

herşeyiyle komple bi futbolcu Kaka geçen yıl adeta tek başına aldırdı şampiyonlar ligi kupasını Milana sonuna kadar haketti....

erdinc1926

kaka iyi bir futbolcu gerçekten yolu açık olsun
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

banumansiz

taş çıkartır hepsine herkese..
yolu açık olsun..
ve gülümse şimdi... ;)

siyah

istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

erdinc1926

keşke bu adam bizde olsaydı
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

siyah

çeşke öyle bi adamın yarısı kafdar oynayan bi dam olsa  :)
istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

carsi1903

kaka süper bir futbolcu milan onunla çampiyon oldu zaten