Ana Menü

SöyLeşi CevapLarı | Gökhan..

Başlatan Delirdik, Ekim 04, 2007, 18:08:49

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delirdik

Simurg:

1. bize kendini tanıtırmısın?
Gökhan Davulcu. doğma büyüme beykozLuyum.abLaya ve erkek kardeşe sahibim, teknik Lise biLgisayar böLümü mezunuyum.Beşiktaş aşkı Liseye başLadığım dönemde tavan yapmıştır.
yaLnız, kendi haLinde, karamsar bir adamım (:

2. beykozlu olmak nasıl bir duygu :)
güzeL ya. korusu, sahiLi, çayırı, tepeLeri, çok kaLabaLık oLmayışı artıLarı gözümde. tepe mahaLLeLer serseri kaynasada ;D yaşanıLacak yerdir.

3. İlerde gerçekleşmesini istediğin bir hayalini anlatırmısın bize
öLdüğümde arkamdan ' uLan çok ş.erefsiz bir adamdı ' dedirtmemek (:

mdc:

1- Her yiğidin harcı değildir beklenmedik bir şekilde çok farklı bir espri(!) yapmak.çok kitap okuduğun için mi bu kadar seri düşünebiliyorsun.Okumuyorsan bu kadar iğrenç olmayı nasıl başarıyorsun ?
AnLamadım. okursam seri düşünüyorum, okumazsam iğrenç mi oLuyorum ;D neyse;
KitapLa aLakası yok pcden kitaba zaman ayırdığımı söyLersem yaLan oLur. sen her nekadar alaylıda söyLesen akLıma geLeni o an yazıyorum vaLLa. ya bu iğrenç yazmayım bunu, millete şirin gözükeyim feLan diye bir derdim yok. iyi oLsun kötü oLsun, beğen beğenme umursamam pek. iğrençse de bana ait güzeLse de..

2- İki senedir öss'de fos'sun :) gelecek ile ilgili bir plan'ın varmı ?
pLanım öğretmenLik kazanıp dipLomayLa özeL bi şirkete kapak atmaktı. Pek beceremedim bunu ama son kez denicem. özeLLikLe annem için bu sene baya bir yükLenicem. yine oLmazsa askerLik ve sonrası aLLah kerim.

3- Aralık - Ocak - Şubat aylarındaki Kralcarsi.com arkadaşlığı ile şimdikini nasıl buluyorsun ?
aralık ayındaki arkadaşLarım bu ayda arkadaşLarım :) öyLe koLay koLay hayatımdan insanLarı çıkarmam en azından ben kaynakLı.. onLar çıkarsa yapcak bişi yok tabi
o yüzden pek bir fark yok ;)

ben eyvaLLah duru :ok

Gülçin 1903:

1-kralcarsi.com la nasıl tanıştın güzeL bi anın varsa anlatırmısN :)
Lisedeyken sınıftan arkadaşım söyLemişti. girdim siteye doLanırken foruma da baktım ilk önce gokhan234 buna benzer bi nick aLmıştım :) o gün çıkmış uğramamıştım daha. ayLar sonra birdaha geLmiştim nicki feLan unuttuğumdan ;D cradle_stone03 oLarak girmiştim ve haLa buradayım :)

burada sana onLarca anı yazabiLirim. forum şu sıraLar durgun oLsa da okadar çok şey payLaştık ki burada..
1903. posta açtığım topicim mükemmeLdi o gün akşamı 2000i geçmiştim ;D
bide kızLarLa erkekLere ayrı ayrı geyik topicLeri yapmıştık. onların topice yazamamak için yazımı editLiyordum :P okutuyordum oradan.. sonra adminLer oLay yerine intikaL ettiLer tabi :P
son bu (: bir gün foruma girdim ve en aLtta mod özeL diye bişi açık girdim baktım ki mod oLmuşum ;D buda güzeLdi.

2-hayatıNda çok pişmanLık duyduğun biR oLay var mı ? varsa nediR ?
pLatonik aşk deniLen şey var ya hani? onu birebir yaşamaktı işte.. en pişman oLduğum şeydir karşısına geçip ona 'kızım ben seni seviyorum ya' diyemeyişim. onunda bunun farkında oLduğunu düşündüğüm haLde cesaret edememiştim bi türLü :(

3-hazaL kaya  senin için ne ifade ediyoR  ;D ;D
90Lı oLduğunu duyunca şaşırdım baya. daha oLgun gösteriyor sanki :)
gözLeri, bakışLarı, tarzı feLan ne biLim çok güzeL ya :) 

CHEm ! :

1-beraber izlediğimiz ve en keyif aldığın maç hangisiydi
maçın adını unuttum. hani gökhan hasan erkan voLkan feLan vardı. hazırLık maçı gibi birşeydi. eski açıktaydık hepimiz. biz kapaLıya atLamıştık siz eski açıkta kaLmıştınız. gariban bir şekiLde bize bakıyordunuz bizse bir yerLerimizLe kahkaha atıyorduk. muhteşemdi o gün ya çok büyük keyif aLmıştım ben :koptum

2-geçen sene kombinen vardı her maç kapalı kutudaydın ve orası beklediğin gibi çıktı mı
KafamdakiyLe uzaktan yakından aLakası yoktu. miLLet yanLış anLamasın ama kapaLı açıktan izLenince daha güzeL.
bence

3-hiç aşık oldun mu
1 kere oLdum daha da oLamıyorum nedense. ama harbi aşk öyLe hoşLantı feLan değiL

prodigy:

1-Hayatını anlamlı kılan biri var mı?
Bunu bir bayan oLarak sorduysan (: yok maLesef ki. ama geneL oLaraksa amacoLu'm var bir adet. öz kardeşim oLsa böyLesi anLaşamazdık herhaLde. o nu çıkarıp düşünüyorumda bomboş bir hayatım oLurdu herhaLde

2-Senin için mutluluk neyi ifade ediyor,daima pozitif ve mutlu  birimisin?
sondan başLayım.
çok mutLu mesut oLduğumu söyLeyemem haLime duacıyım okadar :)
bir gün son derece pozitif oLup o gün akşamı son derece karamsar oLabiLiyorum. Değişiyor sürekLi. nede oLsa terazi burcuyuz 8)
mutLuLuk sevdikLerinin yanında oLmasıdır sanırım.

3-Bana hayatından asla çıkmayacak 3 şey söyle
emredersiniz :P
biLgisayarım (tamamen mesLek icabı ;D), beşiktaşım, birde bu gidişLe dersane ;D

keskinli:

yasinin genc olmasina ragmen karakterin cok olgun,bu olgunluk nereden geliyor?
abim genciz ama askeriye tepemizde gencLik dinLemiyor ;D
hayata karşı dediğin gibi oLgun bakabiLiyor muyum tam emin değiLim abi ama bu haLim beni ben yapan birşey
yani bu oLgunLuksa tamamen kafadan, çevreden, yaşadakLarımından çıkan birşeydir.

gelecek hakkinda kesin bi seyler varmi,yoksa daha "hayal etme"dönemindemisin?
GeLeceğini kimse kesin temeLLer üzerine kuramamıştır herhaLde, benimde yok.
HayaLden öte o hayaLe uLaşmak için çırpınma dönemindeyim. ama bu hayat tabi nereye savruLursak orada tutuncaz bir şekiLde. inş gaLip geLen ben oLurum

dogustanmi beykozlusun,yoksa sen veya ailen baska bi memlekettenmi geldi?
yani kisacasi nerelisin :D

Annem Sinop'lu babam GiresunLu. dedemLer ist.a taşındıklarından annem geLin geLdiğinde babam burada yaşıyormuş  :)
Ben  doğma büyüme BeykozLuyum. dedemLer yanımızda oLduğundan annemin köyüne gitmişizdir hep.

freedom forever

1) Rock in Coke gibi Dev bütçeli konserler varken ,neden Barışarock ı tercih ediyorsun ?
HaLkız, haLkın takımını tutuyoruz haLiyLe haLkLar için var oLan bir festivaLi tercih ettik.
Birde yaLnızca ismi yeterLi değiL mi zaten ;) biri barış ve rocktan oLuşurken diğeri koLa ve rock ::)

2) Risk sana göre ne ifade eder ?
Risk; Beşiktaş'ı tutmaktır (: ötesi yok

3) Alkol kullanımın nasıl , içermisin içmezmisin ,içersen ne içersin ,nasıl içersin ?
AlkoLü çok dibe vurmadıkça aLmam. MoraL oLarak yerLe bir oLduğum zamanLarda içerim. efesçiyiz (:
çok sıkta içmem zaten. topu topu 1 kere dağıtmışımdır kendimi o hariç hep temkinLi gitmişimdir :)

SATUKBLADE

1-gökhan hiç eski bi anını yeniden yaşadın mı? kendin isteyerek,ortamı yaratarak
Hergün foruma girmek gibi birşey mi :P yada dersaneye gitmek gibi
ben tam anLamadım bunu ya ;D

2-istanbulda olmasan hangi şehirde yaşamak isterdin?
BiLdiğin soruyu ne soruyorsun ya ;D izmir uLan tabikide (: daha doğrusu egede

3-nerede askerlik yapmak isterdin?
Bunu hiç düşünmemiştim ben, daha doğrusu askerLiği.. bir gün gitmek durumunda oLduğumu feLan (:
Keşke beykozda kavakta yapabiLsem muhteşem oLurdu (: ama imkansız eLbet

özLemTA

1)Sahip oLduğunda başka hiç biR şey istemem aRtık diyebiLeceğin biR şey vaR mı?
İnsanoğLu herzaman daha iyisini ister. bu soruya evet var diyen yaLan söyLer ya (: onu eLde edince gözünü, akLını başka bir şeye dikecektir. YaratıLıştan geLen bişidir bence
şu sıra en çok istediğim şey üni ondan öte birşey istemiyorum. ama üni oLunca da iLLaki yeni yeni istekLerim oLacak kesin bu kaçınıLmaz yani (:
sonu yok ;)

2)Neden üniveRsite konusunda izmiR iLk teRcihin?
AnıL geLdi istanbuLa yanımıza biz bir iade-i ziyaret edemedik. üniyi kazanıp geLirsem işte bunu gerçekLeştirebiLirim sanırım
çok paLavra bi cevap oLdu ya ;D
Baştan söyLeyim de kızLarı için değiL, her kampüs zaten mankenLik ajansı gibi (:
Ben karadeniz, antalya, içanadolu feLan hep gittim ama egeye ayak basamadım daha. orayı merak ediyorum ve oLacaksa da izmir oLsun dedim kafamda (:

bu biraz daha gerçekcidir inş (:

3)Henüz çok gençsin ama hayat senin bekLentiLeRini ne deRece kaRşıLayabiLdi?
Hayattan bişi bekLemeyi bıraktım ben. o derece karşıLamışLığı vardır yani
Nedense ne istediysem ya oLmamıştır yada yıLLar sonra eLde etmişimdir.
ama sorun etmiyorum ya karşıLasa da öLcez karşıLamasa da ;D fark yapmaz

(bonus : Ege'de bize gitaR çaLacak mısın ;D)
vaLLa önümdeki sene içinde bu yönde atıLımLarım oLacak ;D inş. diyebiLiyorum sadece (:

KRaL'KaRTaL

1. Forumdan hic birine asik oldun mu veya ilgi duydun mu?
Yok hayır.
Öncesinden bugüne birçok arkadaşım oLdu(bayan:)). rabia iLe feLan haLen msnde konuşuruz, dertLeşiriz yıLı devirmişizdir herhaLde ;D ama hepsinin mevki beLLi; arkadaş (:

2. En sevmedigin hareket nedir bir insanda?
Çok sinirime giden bir durum, oLay var. Son derece uyuz oLurum. Otobüste, parkta, sahiL kenarında vs. sevdiğini aLmıştır yanına şapur şupur öperLer ya o an daLasım geLir o adama ;D çok büyük benciLLik kanımca. yani bunLarın yeri haLka açık mekanLar değiL bence ;D bu davranışı çok kınarım abim

3. En sevmedigin futbolcu..Besiktasta
Ali Tandoğan. Nedense ısınamadım ben bu adama çok soğuk bir duruşu var zaten. antipatik geLiyor bana

Buda sondur vaLLaha. Zahmet edip soru soranLara çok teşekkürLer. sormayanLarada ne diyim size inş sorarLar ;D
sağoLun varoLun :oynak
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

keskinli

Allah yolunu acik etsin gökhan
cevaplar icin tesekkürler
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Simurg

sağol cevaplar için :)
demirden korksaydık beykozlu olmazdık :D

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

CHEm !

maçın adını unuttum demişin
shaktar maçı tayfurun jubilesi..unutulurmu o gün ya her dakikasıyla muhteşemdi ;D
bir de öss günü..şimdi .... nedemek ;D ;D ;D

teşekkürler cevaplar için :)
Allah kitap Beşiktaş

Non Mollare Mai

Haydaaa söyleşi bölümüne bakmadım hiç soru zamanı geçmiş soramadık soru.  :-\
Neyse teşekkürler diyelim bari.
edit

özLemTA

teşekküR edeRiz gökhan çok güzeL cevapLaR eLine sağLık :)
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

erdinc1926

güzel gerçekten yüreğine sağlık
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R