Ana Menü

'Çalım atma diye yalvardılar'

Başlatan CHEm !, Ekim 02, 2007, 23:04:05

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Christiano Ronaldo, geçen yıl Roma'yı 7-1 yendikleri maçta, 6-0'dan sonra, Romalı Panucci'nin, "Artık geçme bizi" diye yalvardığını iddia etti...

Roma ile Manchester United bu akşam Old Trafford'da, geçen yılki 7-1'lik maçın hesaplaşmasını görecek.

Ama maçın başlamasına saatler kala ortaya atılan bir iddia, İtalyan medyasına bomba gibi düştü.

Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo, Roma'yı 7-1 yendikleri maçta, skor 6-0 iken, Romalı bir futbolcunun, kendisine, "Artık bize çalım atıp da geçme" diye yalvardığını iddia etti.

Daily Mirror gazetesinin haberine göre, Ronaldo, Manchester United için o büyülü geceyi anlatırken, şu sözleri söyledi:

"6-0'ı yakaladığımızda, Romalı bir futbolcu ona çalım atarken, beni yalvararak durdurmaya çalıştı. Bazı diğer Romalı futbolcularsa,  'Artık benim bölgemde oynama. Ne olur başka tarafa git" diye yalvarırken, aralarından bir kaçı da tehdit ederek beni durdurmaya çalıştı"

İşte Ronaldo'nun bu sözleri, İtalya'da bomba etkisi yarattı. Yapılan yorumlara göre, Cristiano Ronaldo'nun yalvardı diye iddia ettiği şahıs, Roma'nın tecrübeli futbolcusu Christian Panucci'den başkası değil.

Sir Alex Ferguson ise, Panucci'nin böyle bir davranış yapacağına inanmadığını belirtti ve "O böyle bir davranışı yapacak karakterde biri değil. 60'ın üstünde maç tecrübesi var ve Panucci'nin bunları yaptığına inanmıyorum" dedi.

Manchester United ile bu akşam 21:45'te rövanşa çıkacak Roma'da, sahada yalvardığı iddia edilen Christian Panucci, sakatlığından ötürü olamayacak.

www.tumspor.com 
Allah kitap Beşiktaş

carsi52

Ben inanıyorum buna doğrudur bence ;D
Bölünür senin için uykular!

erdibatmaz

Ben futbolcu olsam ölsem yalvarmam.
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

alper_1903

hahahahahahaaa

ama sen daha c.ronaldoya karsi oynamadin herhalde adam herkesi perissan ediyor ya ben inanirim valla

daha gencken  mahalle de az calim atmamisti bana :D
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

siyah

oha be
bi futbolcu bu kadar düşebilirmi
istifa istifa istifa yönetim İSTİFA

carsi1903

bence yalvarmıştır çünkü ronaldonun çalım atma yeteneği çok yüksek