Ana Menü

Kasımpaşa Teknik Direktörü istifa etti

Başlatan CHEm !, Ekim 02, 2007, 12:46:24

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-1 yenilen Kasımpaşa'da, teknik direktör Kadir Özcan istifa etti.

Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımlarının aldığı kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Kadir Özcan'ın kendilerine istifasını sunduğunu, yönetim kurulu olarak da istifayı kabul ettiklerini söyledi.

Sidal, ''Takımda motivasyon sorunu yaşanıyor. Bu nedenle Kadir hoca bize istifasını sundu. Yönetim kurulu olarak biz de kabul ettik. Teknik direktör arayışlarına başladık'' dedi.

Kasımpaşa, Turkcell Süper Lig'de Kadir Özcan yönetiminde yaptığı 7 karşılaşmadan 2 galibiyet 5 yenilgi aldı.

AA
Allah kitap Beşiktaş

carsi52

Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

Kasımpaşanın kadrosu oLdukça yetersiz bana göre.
Yılmaz vuralı getirirler kesin. :)
edit

keskinli

biri motivasyon eksikliginden istifa eder,kimi sizlanir durur
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CHEm !

Kadir Özcan'ın, ligde alınan kötü sonuçların ardından istifa etmesi üzerine teknik adam arayışlarına başlayan yönetciler, Ümit Kayıhan ile görüştü. Kulüp futbol şube sorumlusu Süha Sidal, bugün görüştükleri Ümit Kayıhan ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Sidal, Kayıhan ile aralarında ufak tefek pürüzler kaldığını ve bunları gidermek için çalıştıklarını bildirdi.

AA

Allah kitap Beşiktaş