Ana Menü

Inter'in Messi ısrarı

Başlatan eRe, Aralık 09, 2006, 11:39:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

İtalyan ekibinin, Barcelona'nın Arjantinli genç yıldızını kadrosuna katmak için geniş çaplı bir transfer harekâtı başlattığı ifade edildi. 

Moratti'nin gözdesi
Sezon başında İbrahimovic, Vieira, Crespo, Grosso gibi yıldızları kadrosuna katan Inter'in gözü doymuyor... Mavi-Siyahlılar'ın Barcelona ile yıldızı parlayan Lionel Messi'yi renklerine bağlamak için düğmeye bastığı ifade edildi. Özellikle Başkan Massimo Moratti'nin Arjantinli süperstara kişisel bir hayranlık duyduğu ve transferin bitirilmesi amacıyla tüm imkanları seferber ettiği kaydedildi. Barça'nın ise genç yıldızı kaybetmemek için önlem alacağı bildirildi.

Babası yalanladı
Tüm bu transfer haberleri üzerine konuşan genç yıldızın babası Jorge Messi ise Inter ile görüştüğü şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Baba Messi, "Benim Interli bir yönetici ile buluştuğum şeklindeki haberler gerçek dışı. Bu tür söylentiler rahatsızlık verici. Biz Barcelona kulübünün arkasından iş çevirecek insanlar değiliz. Zaten kulüple kontratını uzatacağız, oğlum da daha uzun yıllar Barça forması giymeyi arzuluyor" açıklamasında bulundu.

Kaynak : Fanatik
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Non Mollare Mai

150 miLyon euro qibi bi tekLifLe kapısını çaLcakLarmış Barça'nın oda haberLerden duyduğum kadarıyLa. Çok iyi bi oyuncu ama bu kadar paraya asLa değmez. Gitceğinide sanmıyorum.
edit

carsi52

barça da satar şimdi ben olsam satmam ne kadar parayla gelirse gelsin.
Bölünür senin için uykular!

eRe

bu futbolcuyu para ıhtıyacı olan satar ancak amacı dunyanın en ıyı takımına sahıp olmaksa para ne olursa olsun satılmamalı sonucta paran var zaten
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Anarchy*

zannetmıyoum baca nın ıntere vercegınıı bole bı yetenek zor gelır bı daha

Unforgiven

Yaln barcelona satmaz ayrıca İnter messiyi alıp napcak anlamıyoruım italya liginde oynayamz messi  ispanyada bile doğru düzgün yokken
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

carsi52

inter boşuna uğraşıyo :D
Bölünür senin için uykular!

Anarchy*