Ana Menü

İsteseydi Carlos bile olabilirdi! veya isteselerdi..

Başlatan CHEm !, Eylül 19, 2007, 10:49:44

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/8448/carlosbenimmmmmmow2.jpg[/img]
[IMG]http://img502.imageshack.us/img502/8448/carlosbenimmmmmmow2.c2fff93561.jpg[/img]

O yıllar Tuncay Şanlı ile beraber Sakaryaspor'da yeni bir yıldız(fm ağzı ile wonderkid) doğuyordu. Geleceğin Roberto Carlos'u diye lanse edilmeye başlanması çok için çok uzun bir süre geçmeyecekti. Genç milli takımın da dikkatini çekmesiyle Tuncay abisi ile birlikte bavulunu toplayıp Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. 400 bin dolar Sakaryaspor'a kazandırması klüp için güzel olmasına güzeldi. 3 numaralı traşı ve oyun stili ile yeni Roberto Carlos oydu !? O sıra Fenerbahçe aynı mevkiye Petkovu alarak Mahmut'a şans vermedi. Daum bir türlü Mahmut'a şans vermiyordu. Yedek klubesine alıştırdı çocuğu. Mahmut sabır taşı gibi kendisine verilecek formayı bekledi durdu. "Pişmesi lazım" kültürü Türkiye liglerinde meşhurdur. Ama onu pişmesi için başka bir klübe de kiralık olarak vermediler. Fenerbahçe'de oynamadan pişecekti. Tabi ki doğal olarak pişemedi. Geçen sene Gaziantep'e kiralık olarak gidip vasat bir oyun sergiledi. Bu sezon Orduspor kadrosunda. Mahmut'un geleceğiyle kim oynadı ? Kendisi ? Daum ? Fenerbahçe ? Orjinal Carlos şimdi Fenerbahçe'de.

alıntıdır..

ilgimi çekti sizinle paylaşmak istedim.
Allah kitap Beşiktaş

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

@LAYINA GİDER

iyiydi aslında daum mahvetti adamı geleceğe baksın serdar özkan gibi çok çalışıp yuvaya geri dönsün

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

eyup1903

yazık olmuş hemen hemen anadoludan istanbula gelen her genç oyuncu gibi olmuş
bebde biliyorum cm de bu adam güzeldi ama olmadı yada yapamdı

kofani

febe hep bunu yapıyo zaten zafer biryol,kemal,selçuk,ilhan parlak,yasin çakmak
Rengi Kaçtı Yaşamın...

sero

beşiktaşlıyım diye söylemiyorum daha kariyerimin başındaysam asla fenerbahceye gitmezdim örnekler çok

siyah

istifa istifa istifa yönetim İSTİFA