Ana Menü

Söyleşi Cevapları |Carsi52

Başlatan carsi52, Eylül 17, 2007, 23:06:33

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Smyrnian Jose
1- Kendinden biraz bahsedermisin ? ( nelerden hoşlanırsın , kişisel özelliklerin ve benzeri.. )

2- '' Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin '' dedik bir kere.. Ama oldu ya bir gün vazgeçme noktasına geldin.
Seni bu sevdadan vazgeçirecek şey ne olabilir ?

3- Beşiktaş mağlubiyet aldığında o an ne düşündüğün şey '' eyvah yine fenerli arkadaşlar dalga geçecek '' mi olur yoksa yenilgi için üzülür dalga geçilmesinide takmayarak aşkına dahada sımsıkı mı sarılırsın ? Dahada ötesi '' ulan nasıl yenilirsiniz diyip futbolculara ve yönetime küfürü basarmısın ?

1-FutboLdan,Msn'de takıLmaktan arkadaşLarLa gezmekten bu tür şeyLerden hoşLanırım.Konuşkan arkadaş çevresi geniş oLan bu tür şeyLerden anıLcığım.

2-Vazgeçme noktasına geLiceğimi düşünmüyorum hiç bir şey vazgeçiremez.

3-YeniLdiğimiz ve nasıL yeniLdiğimize bağLı.MeseLa çok kötü oynayıp yeniLirsek bunun suçLusu futboLcuLar ise kendim tabikide yönetime futboLculara kızarım ama küfür etmem.Kızsam biLe bunLarı FenerLi arklarıma yada GeseLi arklarıma belli etmem.

Simurg

1- Ne tür müzik dinlersin?
2- Çalabildiğin bir müzik aleti var mı?
3-İdolun varsa kim ve neden o kişi

1-Türkü
2-Müzik iLe aram pek iyi değiLdir çaLabiLdiğim müzik aLeti yok.

3-İdoLüm yok henüz oLmasınıda fazLa istemiyorum şahsen.

keskinli

1-ordunun dereleri senin icin ne anlama geliyor(yasadigin yeri seviyormusun)

2-gelecegin hakkinda düsüncelerin varmi,yoksa beklemedemisin?

3-futbol dünyada yasaklansa tepkin ne olur?

1-Yaşadığım yeri seviyorum.Ordunun DereLeri benim için pek bir anLama geLmiyor çünkü Orduda yaşamıyorum Ordunun iLçesinde yaşıyorum.O yüzden Ordunun dereLeri hakkında pek bir fikrim yok :)

2-Her genç gibi hedefim Üniversite kazanmak benimkisi İstanbuLda kazanmak Beşiktaş maçLarına gidebiLmek için :)

3-FutboL dünyada yasakLanırsa herhaLde hayat çok sıkıcı geLirdi bi tepki veremezdim çünkü onLar benim sesimizi duymazdı duyamazdı.

Elerosse

1-Efes mi Tuborg mu ? neden.

2-Lise anılarından bir tanesini kısaca anlatırmısın.

1-Farketmez asLında fazLa içmem mutLu günümde yada mutsuz günümde içerim içersemde Efes içerim.Bi sebebi yok valla.

2-Geçen sene dersimiz boştu bende aşağı sigara içmeye inmiştim.ArkadaşLarım nerdeydi pek hatırLamıyorum.Tek başımaydım sigarayı yaktım biraz içtim bi ses duydum sigarayı eLimin içine koydum bi baktım müdür yardımcısı geLiyo korkudan hemen yere attım hoca geLdi napıyosun oLum burda dedi arkadan dumanLar çıkıyo hoca nasıl görmediyse ;D hocam dedim yemek yemeye geLdim yokuşta yoruLdum dinleniyodum dedim.Allahtan yokuşun önündeydim hemen bi yaLan buLdum öyLe yırttım işte.

KRaL'KaRTaL

1. CARSI'dan sonra en cok begendigin taraftar grubu hangisi? Bu bjk gruplarida olabilir
(ornek: asya kartallari, kartalizma, lisebjk ), diger super lig takimlarinin taraftar gruplarida?

2. Kapalida amigo olsan, Amigo Alenin sence (varsa) yapamadigi neyi degistirmek isterdin?
Sen nasil yapardin?

3. Besiktaslilik aileden mi geliyor?

1-Süper Lig taraftar gruplarında hiç birisini beğenmiyorum CARSI'dan başka.

2-Yapamadığı şey yok gibi.oLursamda düşünürdüm bişeyLer yapmaya şimdiLik akLımdan bişey geçmiyo.

3-Evet aiLeden geLiyor.Annem tarafım annem dahil hepsi BeşiktaşLı.Baba tarafımında hepsi FenerLi Babam hariç.Çok uğraştıLar küçükken FenerLi yapmaya ama oLmadım diğer kuzenimi yapmaya başardıLar beni başaramadıLar.

CHEm !

1-üniversitede okumak istediğin bölüm ne ?

2-şuan en sevdiğin beşiktaşlı futbolcu ?

3-msnde nerdeyse hergün başka bi kızdan bahsediyosun hiç aşık olup birine bağlanmadınmı ?

1-Üniversite oLsunda taştan oLsun ;D

2-Hepsini seviyorum ama Serdar Özkan,Serdar KurtuLuş,Delgado,Bobo,İ.Toraman bunLarın yeri ayrı bende :)

3-Evet 2 kişiye bağLandım ama sonra oLmayacağını anLadım tekinden koptum diğerininde yanına gittim haLa devam ediyor.

freedom forever

1-Aşkın için ne yaparsın ?

2-Sen,bir kız için hertürlü fedakarlığı yapıorsan fakat o zor zamanında mesaj atmaya bile tenezzül etmiyorsa ne düşünürsün ne hissedersin ?

3-Perşianlık sana neyi ifade ediyor ?

1-Aşkım için yapmayacağım şey yoktur.Ne gerekiyorsa yaparım.

2-O saatten sonra hiç birşey düşünmem bişey hissetmem unuturum unutamassam unutmuş gibi yaparım.

3-Perişanlık pişmanlığı ifade eder hayattan hiç bir tat aLamamak kendini kaybetmeyi ifade ediyor.

Schweinsteiger

1-Nerelisin,nerde yaşıyorsun ?
2-En son Beşiktaş'ın hangi maçına gittin ? (İnönü)
3-Şu ana kadar aklından hiç çıkaramadığın bir anı olay ?

1-FATSA/Ordu

2-Beşiktaş-Kayseri Erciyesspor 2-2 kaLdığımız maç.

3-6-7 sene önce Samsunda Samsun-Beşiktaş maçı vardı babamada söLemiştim baba maça gideLim diye oda tamam demişti yarın seni aradığımda gelirsin yanıma gideriz demişti bende tamam baba dedim.Ertesi gün oLdu arkadaşLar iLe maç ediyoduk sonra annem geLdi Kaan Baban seni bekLiyor hadi gideLim dedi bende o heycan iLe koşmaya başladım karşıdan karşıya geçerken araba çarptı tabi annem arkada kaLdı maç ettiğim yerde görmedi beni ben ayağa kalktım abi bişeyim yok dedim o heycan iLe mahalledeki abiLerede söLedim anneme söLemeyin diye onlarda sağolsun söLemediLer.Sonra maça gittim :)

Herkese TeşekkürLer...
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

edit

keskinli

senide tanimisik olduk biraz,bu vesileyle
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

Dem@

güzel bir söyleşi olmuş ama ben soru sormak için kaçırmışım en azından tanıma fırsatım oldum az da olsa

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carsi52

Ben teşekkür ederim soru sorduğunuz için.
Bölünür senin için uykular!

[KralKartal]

Tesekkurler...Bazi sorulara kisa cevap vermissin ama genelde az ve öz konusmayi seviyorsun sanirim :)
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi