Ana Menü

1 milyon dolarlık Fahri

Başlatan kofani, Eylül 15, 2007, 15:31:32

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kofani

Forma şansı bulamadığı için Rize'ye kiralanan Fahri Tatan Beşiktaş'a karşı oynarsa, Karadeniz ekibi 1 milyon Dolar ödeyecek 2006-2007 sezonu başında Çaykur Rizespor'dan Beşiktaş'a olaylı bir şekilde transfer olan Fahri Tatan, dönemin teknik direktörü Jean Tigana'nın gözüne bir türlü girememişti.

Fanatik Gazetesi'ndeki habere göre yedek kulübesine demir atan genç futbolcunun bu durumu Ertuğrul Sağlam'ın gelişiyle de değişmedi ve Fahri Tatan kiralık olarak ayrılmak istediğini yönetime iletti. Eski takımı Rize'yle anlaşmaya varan genç futbolcuya Beşiktaş'ın bir şartla izin verdiği ortaya çıktı.

Rizespor Başkanı Kadir Çakır'la bir görüşme yapan Yıldırım Demirören'in, "Size Fahri'yi ücretsiz veririz. Ancak bize karşı oynarsa, 1 milyon Dolar tazminat ödersiniz" dediği öğrenildi. Daha önce de kiralık olarak gönderilen Okan Koç ve Sinan Kaloğlu gibi oyuncuların Kartal'a karşı oynaması, yapılan anlaşmalarla engellenmişti.
Rengi Kaçtı Yaşamın...

erdinc1926

rize oynatırsa parayı verecek zaten durumları yok
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

carsi52

OynatmazLar.AdamLar saLak mı oynatsın ;D
Bölünür senin için uykular!

cassa23

oynatsınlar yaw fahriden mi korkuyoruz yani neden otnatırsanız 1 milyom ytl alırız demişler HEPSİ yalan  bunların

Asya Kartalları

ulan ben de bunu anlamam hiç. yıllardır yönetim böyle yapıyor. gönderdiği adamları bize karşı oynatmıyorlar. bunun esprisi ne anlayamadım hiç

keskinli

böyle bi madde varsa anlasmada,cok sacma olmus
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

CooLDumaN

Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Déprésivé

''EheEheEhe'' xD

Fahri = 1 milyon doLar yuH xD
Kıyamet Kopar Çöker KaranLık..
ALLah Bizi Affetmez Cok Günah ALdık..