Ana Menü

Hangı tarz futbolcusun?

Başlatan yuNuS1903, Eylül 06, 2007, 17:21:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

http://www.kuizz.com/quizler/quiz.aspx?id=144&t=Hangi+Tarz+Futbolcusunuz%3f

Hücum
Doğuştan yeteneklisiniz. Mağlubiyeti kabullenmeyen ve daima gol arayan bir kişiliğiniz var. Gol atmak sizin için gözü kapalı yapılacak bir şey. Bu özelliğinizi değerlendirin ve takımınızı zaferden zafere taşıyın.

erdibatmaz

Lan kaleci çıktım nasıl oluyor ayw

Savunma (%33)
Orta Saha (%16)
Hücum (%16)
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carsi52

Hücum
Doğuştan yeteneklisiniz. Mağlubiyeti kabullenmeyen ve daima gol arayan bir kişiliğiniz var. Gol atmak sizin için gözü kapalı yapılacak bir şey. Bu özelliğinizi değerlendirin ve takımınızı zaferden zafere taşıyın.

nerden buLursun böLe saçma testleri yunus ya ;D
Bölünür senin için uykular!

forzakartall1903

gözüm kapalı gol atacağımı yeni öğrenıyorıum:D
GÜÇ BİZİZ ULAN!!!!

alper_1903

defans ciktim dogru süülüyo bu bea
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

Catak

Savunma
Takımın savunma güvenliği sizin işiniz. Bir defansın sahip olması gereken tüm özelliklere sahipsiniz. Kendinizi gösterebilirseniz iyi bir kontrata imza atmanız an meselesi.

walla dogru dio ama bıraktık artık öle işleri 6 sene libero oynadım o kaza başaıma gelmeden önce
ÇATAK

freedom forever

Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.

kofani

Orta Saha
Ruhunuzda savaşmak var. Kıran kırana mücadele edip rakibe göz açtırmayacak bir oyuncusunuz. Atağa kalkan takımınızı sırtlamak ve gelen hücumlarda savunmanıza yardım etmek sizin işiniz. Efsane orta saha oyuncularını örnek alarak kendinizi geliştirmelisiniz.
Rengi Kaçtı Yaşamın...

ozlem

ya kaleciymişim ama böyle olmuyor ki ben bi kere hep forvet te olmak istemişimdir

osi_bjk

Şampiyon Ol Beşiktaş'ım Mesut Et Bizi

özLemTA

Hücum

bu çıktı ;D
git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

KeMaL1903

KeMaL AyDıN

ilhan mansız_melis

bana ya defans çıkar ya da kaleci  o mevkilerde oynuyorum çünkü

dememişmiydim :D

Savunma
Takımın savunma güvenliği sizin işiniz. Bir defansın sahip olması gereken tüm özelliklere sahipsiniz. Kendinizi gösterebilirseniz iyi bir kontrata imza atmanız an meselesi.

28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

hucum çıktı
bekliyordum böyle olacağını zaten forvetten gerie sadece santralarda geliyorumm ;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

KarTaLiZmA_17

Klupte kaleciyim ama burda hücum çıktı ??? Değiştirsemmi acaba mevkiiyi ;D ;D