Ana Menü

Hakan Balta G.Saray'da

Başlatan akbaba71, Eylül 03, 2007, 09:03:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Hakan Balta G.Saray'da
Galatasaray, Vestel Manisaspor'un genç oyuncusu Hakan Balta'yı transfer etti.
Galatasaray yöneticileri ile Vestel Manisaspor yöneticileri arasında maç ardından yapılan görüşmede Hakan Balta'nın sarı kırmızlı kulübe transferi kesinleşti.

Karşılaşmanın ardından Anemon Otel'de yapılan görüşmeye Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yönetici Haldun Üstünel ile Vestel Manisaspor Başkanı Haluk Çubukçu, Vestel Manisaspor Kulübü İdari Menajeri Mustafa Turgat biraraya geldi. Görüşmede taraflar, Hakan Balta'ya karşılık Galatasaray'dan Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Aydın Yılmaz'ı 2 yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar olarak anlaşmaya vardı.

Bu gece Ümit Milli takım kampına katılmak için uçakla İstanbul'a gelen Hakan Balta'nın yarın Galatasaray'la sözleşme imzalaması bekleniyor.

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

ugur24

hakan dün kaleci ile karşı karşıya net bir gol kaçırdı..aklında o anda bu transfer varmıydı acaba merak ediyorum ?

carsi52

oLabilirde oLmayabilirde.Hayırsız oLur inşaallah galatasaray için.
Bölünür senin için uykular!

eRe

ıyı transfer umarım bı ıse yaramaz :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

kofani

bence çok iyi bi oyuncu ben beşiktaşa gelsin isterdim ama inşallah kötü çıkar.,
Rengi Kaçtı Yaşamın...

MeLo

Beşiktaşlı Aslan

Manisaspor'a 1 milyon euro, Ferhat bonservisiyle, Aydın ve Anıl ise kiralık olarak verildi G.Saray'ın uçağıyla İstanbul'a gelen Hakan, dün sözleşme imzaladı ve Fotomaç'a konuştu: Beşiktaşlıydım ama şu an takım tutmuyorum... Giydiğim forma kime aitse onun için ter dökerim.

CİMBOM DÜNYAYI VERDİ
Uzun süredir Hakan Kadir Balta ile ilgilenen Galatasaray, sonunda muradına erdi. Sarı- kırmızılı yöneticiler, Manisa ile oynanan karşılaşma öncesinde kulübüyle, maçtan sonra da oyuncu ile anlaşarak transferi bitirdi. 2-2 biten karşılaşma sonrası Galatasaray'ın uçağıyla İstanbul'a dönen 24 yaşındaki 
oyuncu, dün sarı-kırmızılı ekip ile sözleşme imzaladı. Galatasaray, Hakan için Manisa'ya Ferhat'ı bonservisiyle, Aydın ve Anıl'ı ise kiralık olarak verdi, üstüne de 1 milyon euro saydı.

VOLKAN İLE YARIŞACAĞIZ
Galatasaray'ın uçağında Fotomaç'ın sorularını yanıtlayan futbolcu, "Galatasaray gibi büyük bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. İki sezondur beni istiyorlardı, kısmet bugüneymiş" dedi. Küçükken Beşiktaşlı olduğunu ama artık takım tutmadığını kaydeden Hakan şöyle devam etti: "Biz profesyonel oyuncularız. Giydiğimiz forma kime aitse onun için ter dökeriz. Bundan sonra her şey Galatasaray'ın başarısı için. Defansın solunda Volkan ile güzel bir rekabetimiz olacak."

Çok hızLı bir transfer oLdu.
Bir anda !
Bence iLk 11'de yer buLamaz.
Yedek kuLübesinde pasLanır.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

2 dia 2 muerto

Volkan ve Arda ' nın olduğu bi takımda sen kulubedeb dışarı çıkamazsın !.
Madem Beşiktaş takımını tutuyordun kuşlarla haber yollasaydınya :)

.FŞ