Ana Menü

Söyleşi Cevapları | hAlil21

Başlatan hAlil21, Eylül 02, 2007, 14:26:57

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hAlil21

Alıntı Yap
Beşiktaş'ta ŞOK Gelişme ! Başkan Yıldırım Demirören ile kavga ettikten sonra Tigana görevinden istifa etti. Sabah saatlerinde alınan şok gelişmeleri, şokhaberleri ilk kez "KralÇarşı Haber"(KH) olarak duyuruyoruz.. Peki şimdi herkes aynı şeyi soruyor birbirine yeni teknik patron kim olacak ? Evet KH Haber Ajansı olarak kafalarınızdaki soru işaretlerini ortadan kaldırıyoruz ve Beşiktaş'ın yeni Teknik Adamı Çin liglerinde kendini kanıtlamış, geçmişi başarılarla dolu olan, Hong-Xian Hai Halilai !

- BEŞİKTAŞ GİZLİCE ÇİN TEKNİK ADAM HONG-XIAN HAI HALILAI İLE 4 YILLIK ANLAŞMA SAĞLADI !

Ve bir gelişme daha Hai Halilai İstanbul'da ! KralÇarşı Haber olarak haberi alır almaz soluğu Hai Halilai'nin yanında aldık.. KH Muhabiri Deniz Danişment, Çinde yaşadığı dönemde yakın arkadaşı olan Hai Halilai ile birlikte hoş bir sohbet gerçekleştirdi..

D.D : Öncelikle Türkiye'ye hoşgeldin Halilai.. Gizli bir transfer çalışmasından sonra Beşiktaş Camiası'ndasın bize biraz anlatırmısın nasıl gelişti olaylar?
H.H : Çok Teşekkür ederim. Valla açıkçası dün akşam sayın başkanımızdan telefon geldi bir süre konuştuk ve t.d olarak sana ihtiyacımız var dedi bende kıramadım geldim (: Geldiğim için çok mutluyum burada takımımızla birlikte büyük zaferler kazanacağız..

D.D : Sayın Halilai biz bir futbol haber ajansı olmamıza rağmen herkesin yaptığı gibi futboldan konuşmak istemiyoruz sizle futbol dışında hoş bir sohbet etmek istiyoruz.. Ben başlayayım öncelikle bize kendinizi tanıtabilirmisiniz ?
H.H : İsmim Hong-Xian Hai Halilai, Türk arkadaşlarım Halil de der. 18 yaşındayım, bildiğiniz gibi Türkiye'de İzmir'de doğdum.. Küçüklüğümden beri Beşiktaş'ı çok sevmişimdir hep takip etmişimdir.. Doğduğumda babam bana siyah-beyaz top hediye etmiş (: O günden beri takipteyiz Beşiktaş'ı .

" BEŞİKTAŞ BENİM SEVGİLİM ! "

D.D : Konu açılmışken Beşiktaş senin için ne anlama geliyor ?
H.H : Bazen çok sinirlendiriyor beni,insan sevgilisiyle kavga eder ya aynen öyle. Uğruna neler feda ettiğimi düşününce gerçekten sorguluyorum kendimi;''Neden?'' diye.. Bulamıyorum cevabını;her seferinde benim gönlümü alıyor ve barışıyoruz.Güzel giden bir ilişkimiz var (:

" TRİBÜN DÜNYASININ DEVİ BEŞİKTAŞ'IN BÖYLE BİR GÜZELLİĞE İHTİYACI VAR ! "

D.D : Beşiktaş Camiası ve taraftarları için bir projeniz varmış biraz anlatabilirmisiniz ?
H.H : Evet bu projemin ismi Bombalasi Fanzin. Tribun dünyasının devi olarak bilinen Beşiktaş Tribunler'inin böyle bir güzelliğe ihtiyacı var diye düşündük.Temennimiz;Fanzin kültürüyle harmanlanan siyah beyaz sayfalar herkesin hoşuna gidecektir.Amacımız;''işte budur'' dedirtip bir sonraki sayıyı heyecanla bekletmek olacaktır.

" BAZEN UYKULARIM HARAB OLUYOR ! "

D.D : Bilgisayarla çok yakından ilgilendiğin biliniyor.. Özellikle de eserler yaratıyormuşsun, bunları nasıl yapıyorsun ?
H.H : Temeli'ni office power point oluşturuyor.Çevirilerde IrfanWiew kullanıyorum.Özellikle gif formatına dönüştürürken kalite kaybını en aza indiriyor.Zamanı geliyor prtscreen yapıp painti kullandığım bile oluyor.
Bi Kaç İpucu?
*Font ve Resim arşiviniz sağlam olsun ki;her kompozisyona uygun olanı anında kullanın.
*Yapacağınız işi önceden kafanızda tasarlayın.Ben bu tasarlama işini bazen abartıyorum; uykularım harab oluyor.Bu kadarı'nı da tavsiye etmem (:
Artık pek ilgilenemeyeceğim, tek ilgim Beşiktaş ve Şampiyonluk olacak (:

" KRALÇARŞI'DA SICAK VE GÜZEL DOSTLUKLAR KURUYORUZ ! "

D.D : Bir Beşiktaş Forumu'yla adın anılıyor, ilgilendiğin bir forum varmış anlatabilirmisin ?
H.H : Evet kralcarsi forumunda adminlik görevindeyim..
Hoş vakit geçiriyoruz, güzel dostluklar kuruyoruz.. Forumla bir diğer admin olan İhsan ile IRC'de tanıştım. Bayağı sohbetimiz oldu, muhabbet ilerledikçe kralcarsi konusu açıldı sora bende üye oldum o gün bugündür oradayız (:

" YAZILIDA YAZILI KAGIDINI KAYBEDEN ENDER OGRENCILERDENIMDIR! "

D.D : Okul hayatından bize anlatabileceğin ilginç bir anın varmı ?
H.H : Hayatımın en güzel zamanları o sıralarda geçti.Bir sürü ilginçliklerle dolu bir öğrencilik hayatı yaşadım.Bunun sebebi de sık sık okul değiştirmem olsa gerek (:
Ortaokul yıllarımda yazılının bir tanesinde 4 kişi kağıtlarımızı değişecektik.Herşey ayarlanmıştı.
''Psst Psstt Hadi Lan..'' dedik.. Bi anda bi haşırtı koptu..
Elden ele değişti kağıtlar da benim elime kağıt gelmedi.)
lan diyorum benim kağıt nerde..? Yok ara tara yok..
Yazılıda yazılı kağıdını kaybeden tek öğrenci olarak tarihe geçmiş olsam gerek (:

" HAYATIMDA KEŞKELERE YER YOK ! "

D.D : Hayatında keşke şöyle yapsaydım dediğinde üzüldüğün oldu mu ?
H.H : Hayatımda KEŞKE'lere yer vermem..
Sebebi ise bir zaman makinesi icat edilmemesidir henüz.
Birseyi yapmadığım için en çok üzüldüğüm zaman ise Babaanem İzmir'de hastayken vefatından önce yanına gidemememdir.
''Keşke hayatımızda her ''Keşke..'' dediğimizde o ana geri dönebilsek '' de benim keşkem olsun..

" VİSKİ ile BİRLİKTE PLASMADAN MAÇ KEYFİ ! "

D.D : Gelecekte yapacağın veya yapmak istediğin planları varmı ? Futbolla ilişkini kestikten sonra tabiki (: ?
H.H : Elbette var.Ama bunlar biraz hayal dünyasıyla ilgili.
Gerçeklik kazanır mı bilinmez. Öncelikle kafam'a uyan bir meslek edinmek istiyorum.
Grafik Tasarımı veya İç Mimarlık gibi. Bununla ilgili eğitimimi aldıktan sonra da bu işte gerçekten iyi olacağıma inanıyorum.
Bir'de evimi kendim dekore edip tasarlamak istiyorum, sonra da plasma'da viskim yanımda bir maç keyfi..

" KUZENİMİ HERZAMAN ÖRNEK ALMIŞIMDIR ! "

D.D : Hayatında örnek aldığın bir insan varmı varsa neden ?
H.H : Hayatta hep kuzenimi örnek almışımdır.
Ne zaman ki içinden çıkılmaz bir durum olduğunda ''O ne yapardı'' diye düşünürüm hep ve ona göre hareketlerimi belirlerim.
Sebebi ise kendine olan güveni ve konuştuğu cümleleri dinlerken insana ''Hayatımın en tatlı dersi..'' dedirtebilmesidir.

D.D : Beşiktaş'ta teknik adam oldunuz eğer başka mevkide yetkili olmak isteseniz hangi bölümde olmak isterdiniz ? Neden ?
H.H : Futbol takımının forveti olmak isterdim..
Her gol attığımdan sora tellere doğru koşup " Gol ulan Goool ! " diye bağırmak isterdim (:
Sahada sizin bir parçanız olmak isterdim.. Buarada arkadaşlar halı sahada top koştururken sağ açıkta oynarım ve fena oynarım (:

" ÇORBA - SİNEK - SALÇA 3'LÜSÜ ! "

D.D : Geriye donup baktiginda torunLarina anLatabiLecegin komik bi oLayi'ni bizimLe payLasirmisin..?
H.H : Susanoğlunda Ufak bi restoranda çorba içiyoruz sabahın köründe..
Çorbalar bi geldi benimkinin içinde kapkara bi sinek..Neyse garsounu çağırdık;
-Abi bunun içinde sinek var..?
-Hıyemmm bi bakayım...Salçadır o salça salça...
-Abi ama kanatları var..? :S
-Hıyemmm doğru diyon da... İç bakalım yavv sende amma pinpiriklisin..

Ve sonra garson iptal içeriye gidip bi daha gelmiyor...
Burdan oranın adresini veriyim ki sinekli çorba içmek isteyenler rahatlıkla gidebilsin;
Susanoğlu sahil şeridinin sonunda Yapraklıya sapan yol ayrımında..

" İNGİLTERE PREMIER LIGI'NI BEGENIRIM ! "

D.D : Avrupa'daki 5 Büyük Ligden Hangisi  Seyir Zevki Bakımından En Üst Düzeyde Sence?
H.H : Herzaman atak olduğu için İngiltere ligi derim.
Ama hiçbir yabancı maç bizim kara kuru  Türkiye ligi kadar heyecanlandırmıyor beni.
Burda da sanırım Beşiktaş yine kendini gösteriyor.

" TRABZON MAÇINA GİTMİŞTİM ! "

D.D : İnönü stadında en son hangi maça taraftar olarak gittiniz ?
H.H : Geçen seneki kıç donduran Trabzon maçına geldim..
Hayatımın en büyük çilesiydi belki de. Yeni açıkta pankartı görmüşsünüzdür belki. (:

" AİLEM, KIZ ARKADAŞIM, DOSTLARIM BENİ HAYATA BAGLAR ! "

D.D : Beşiktaş hayatınızın tümü neredeyse, hayata bağlanma sebebi diyebiliriz..
Beşiktaş olmasaydı hayata bağlanma sebebin ne olurdu ?
H.H : Bağlanma sebebim sadece Beşiktaş değil.
Ailem,kız arkadaşım,kan bağı olmayan kardeşlerim beni hayata bağlar.
Birgün Beşiktaş yüzünden onları kaybetmekten korkuyorum.
Ama beni tanıdıkları için böyle birşeyin olacağını sanmıyorum.Allah göstermesin.

" GRAFIK TASARIMI , IÇ MIMARLIK DUSUNUYORUM ! "

D.D : Teknik adamlığı bıraktıktan sonra ilgilenmek istediğin bir meslek varmıdır ?
H.H : Web dizayn bi yere kadar.Grafik tasarımı veya İç Mimarlık düşünüyorum.

D.D : Gazete küpürlerinden özenle kesilip odanın en güzel yerinde ya da yürek gibi tertemiz bi' defterde Beşiktaş yazılarının toplanması oldum olası beni çok etkilemiştir ve buna da büyük saygım vardır fakat kimisi tarafından da gereksiz ve çocukça görülüyor. Sen kuşe kağıt posterleri mi, gazete küpürlerini mi toplamayı tercih edersin ?
H.H : Beni de çok etkilemiştir ki kuşe kağıt olsun gazete olsun kendime özel çocuğuma miras
bırakacağım bir Beşiktaş sandığım var. BURADAN bakabilirsiniz.

" HER ONUNE GELENIN ÇARŞI OLAMADIGI BIR TRIBUN ISTERDIM ! "

D.D : Beşiktaş tribünlerinde görmeyi hayal ettiğin bi' organizasyon var mı ya da elinde olsa Beşiktaş tribünlerinde neyi değiştirirdini ne gibi bi' yenilik yapardın ?
H.H : Neyi değiştirmek isterdin desen;eskisi gibi her önüne gelenin Çarşı olamadığı bir tribun isterdim.
Hayalim ise stadın her tarafı pankartlarla dolu kapalı meşaleler yanıyor yeni açıkta kocaman bir kartal figürü
tüm stad inletiyor ''Her Zaman Her Yerde En Büyük Kartal..!''

" KAPALI'YI DİNLİYORUM GÖZLERİM KAPALI ! "

D.D : Kalemin kuvvetli, Beşiktaş'a da epey uzaktın.
Beşiktaş'ı özlemeyi bizlere anlat biraz Halilai o günlerden, değer bilelim..
H.H : Bunda kalemim bi işe yaramaz.
Ama şöyle bir şey anlatabilirim. Trabzonspor maçına 4 kişi geldik.
Normal terminal otobüsleriyle. Çarşı'daki Altun tuvalete girdik malum.)
Orada sakallı bi Mustafa abi'miz vardı.Tuvaleti o derece mükemmel ki işemeye kıyamazsınız.
Evladı gibi bakmış.Siz daha iyi bilirsiniz.
İşte o abi bize
''nereden geliyorsunuz ??'' dedi.. '
'mersin'' dedik(Ozamanlar mersindeydik sonra çine gittik) Kalacak mısınız?
Yok abi geri dönecez hemen maçtan sonra
''Vay vay vay 28 saatiniz yolda geçiyor bu nasıl bir iştir.. Bunu dünyada birtek Beşiktaş aşkı yaptırır..''

Şöyle bir şey daha söyleyebilirim. Harbi kıymetini bilin o güzel semtin.
Her maçı izlerken emin olun takım benim için 2.planda..

Şair demiş ya ''İsyanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı..'' Aynen öyle;

Kapalıyı dinliyorum gözlerim kapalı ve huzur buluyorum huzur..!

" NE KADAR USTA OLURSAN OL KAZANAN HAYAL GUCUN OLACAKTIR ! "

D.D : Futboldan başını kaldırdığın zamanlarda yaptığın Resimler ve Avatarlar Çok Hoş.
Herhangi Bi Ders Aldın mı Bu Konuda (Photoshop v.s) yoksa kendi kendine mi öğrendin?

H.H : Bir gram eğitimim yoktur bu işte.Ama almayı çok isterim.
Şöyle bir şey daha var; ne kadar usta olursan ol kazanan daima hayal gücün olacaktır.Çünkü onun bir sınırı yoktur.

" EFES PARK'IMIZ BAŞKADIR ! "

D.D : Bir ara gazetelerde balkonda çekilmiş güzel bi ortam resmi vardı eskisi gibi devam mı yoksa hayatta değişimler oldu mu?

H.H : En ufak bi değişiklik yok.Aynen devam.
abi bizimkisi sürünmek için değil keyf'i muhabbet maksat.Hayatımın en büyük zevklerinden bir tanesidir..
Bir efes parkımız var.Adı'nın efes parkı olmasının sebebi yanında kocaman bir efes bayii olmasıdır.
Orada güzel muhabbetler dönüyor.

Şöyle özetleyeyim;

''Haydii Gidelim..'' diye öyle bir es'se arada...
Gitsek Uzak Olan Yakın Diyarlara.. Salıncaklar Tek Şahidimiz Olsun ki;
Gökyüzü karanlığa boğuldunda yıldızlar hemen sağdaki yalan kapının yanında soğuğu iliklerimize vuran banktaki üç yalnız adamla konuşabilsin...

'Haydi Şerefe...'' dendiğinde çekilsin denizler;gel-git olayları olmasın denizsiz diyarlada..
.fişler çekilsin dünyadan hiçbir ilişki kalmasın...maskeler o an çıkartılsın;dökülsün ağızlardan yalnızca doğrular..

''Haydi İyi Akşamlar..'' vedası çekildiğinde; eve gitme vakti geldiğinde; olayları algılamakta güçlük çektiğinde;
yürürken uçtuğunda...

Anla ki Oradasın...
Park Efes..!

Bir de mersinde maçlara gitmeden önce toplandığımız denize nazır bir meydanımız var.
Kendi aramızda ''Çakma Kazan'' diyoruz.) orada da çok güzel muhabbetler dönüyor gece gündüz.

D.D : Çok teşekkür ederim bu keyifli sohbet için.
Sayın Halilai size Beşiktaş'ta başarılar diliyorum, herşey gönlünüzce olsun..
H.H : Ben teşekkür ederim çok keyif aldım.. İlerleyen zamanlarda tekrar görüşmek üzere..

_______________________________________________________________________________________________________________

AdRiAnOoO
Kendini bize biraz tanıtabilirmisin ?                                                                              
|||Adım Halil.18 Yaşındayım.İzmir doğumlu fakat  Mersinliyim.Doğduğumda babam beni Beşiktaşlı Doğduğum gün babam bana siyah beyaz bir top hediye etmiş.O gün bu gündür kovalıyoruz siyah beyazı.

Beşiktaş senin için ne anlama geliyor ?
|||Bazen çok sinirlendiriyor beni,insan sevgilisiyle kavga eder ya aynen öyle.Uğruna neler feda ettiğimi düşününce gerçekten sorguluyorum kendimi;''Neden?'' diye.Bulamıyorum cevabını;her seferinde benim gönlümü alıyor ve barışıyoruz.Güzel giden bir ilişkimiz var.)

Bombalasi hakkında biraz bilgi verebilirmisin ?
|||Tribun dünyasının devi olarak bilinen Beşiktaş Tribunler'inin böyle bir güzelliğe ihtiyacı var diye düşündük.Temennimiz;Fanzin kültürüyle harmanlanan siyah beyaz sayfalar herkesin hoşuna gidecektir.Amacımız;''işte budur'' dedirtip bir sonraki sayıyı heyecanla bekletmek olacaktır.

mdc
Yarattığın eserleri hangi program ile yapıyorsun?                                                     
|||Temeli'ni office power point oluşturuyor.Çevirilerde IrfanWiew kullanıyorum.Özellikle gif formatına dönüştürürken kalite kaybını en aza indiriyor.Zamanı geliyor prtscreen yapıp painti kullandığım bile oluyor.
Bi Kaç İpucu?
*Font ve Resim arşiviniz sağlam olsun ki;her kompozisyona uygun olanı anında kullanın.
*Yapacağınız işi önceden kafanızda tasarlayın.Ben bu tasarlama işini bazen abartıyorum; uykularım harab oluyor.Bu kadarı'nı da tavsiye etmem.)

Forum ile nasıl tanıştın (Klasik oldu ama neyse)                                                     
|||Forumla tanışmadan çok önce IRC'de İhsan'la tanıştım.Baya koyu sohbetimiz vardı yarı hemşeri olmamızdan dolayı.) muhabbet ilerlerken kralcarsi.com'u açtı ihsan.Bir süre internetten ayrı kaldım fakat sonra direk üye oldum.Kısacası; sitenin ve forumun açıldığı günden beri takipçisiyim.

2 dia 2 muerto
Okuldaki en ilginç anını anlatır mısın?                                                                      
|||Hayatımın en güzel zamanları o sıralarda geçti.Bir sürü ilginçliklerle dolu bir öğrencilik hayatı yaşadım.Bunun sebebi de sık sık okul değiştirmem olsa gerek.)
Ortaokul yıllarımda yazılının bir tanesinde 4 kişi kağıtlarımızı değişecektik.Herşey ayarlanmıştı.
''Psst Psstt Hadi Lan..'' dedik.. Bi anda bi haşırtı koptu.. Elden ele değişti kağıtlar da benim elime kağıt gelmedi.) lan diyorum benim kağıt nerde..? :S yok ara tara yok.. Yazılıda yazılı kağıdını kaybeden tek öğrenci olarak tarihe geçmiş olsam gerek .)

Bir diğer enterasan olaysa müzik öğretmenimizin burnunu karıştırıp karıştırıp sümüklerini üstümüze atmasıdır ki ; herkes müzik dersinde defterleri kafasına siper ederdi.
Keşke  şöyle yapsam derken en çok hangi şey için üzülmüştün ?                    
|||Hayatımda keşke'lere pek yer veren bi insan değilim. Sebebi ise bir zaman makinesi icat edilmemesidir henuz.
Birseyi yapmadığım için en çok üzüldüğüm zaman ise Babaanem İzmir'de hastayken vefatından önce yanına gidemememdir.
''Keşke hayatımızda her ''Keşke..'' dediğimizde o ana geri dönebilsek '' de benim keşkem olsun .)

İlerde yapacağın planların var mı ?
|||Elbette var.Ama bunlar biraz hayal dünyasıyla ilgili.Gerçeklik kazanır mı bilinmez. Öncelikle kafam'a uyan bir meslek edinmek istiyorum.Grafik Tasarımı veya İç Mimarlık gibi.
Bununla ilgili eğitimimi aldıktan sonra da bu işte gerçekten iyi olacağıma inanıyorum.
Bir'de evimi kendim dekore edip tasarlamak istiyorum, sonra da plasma'da viskim yanımda bir maç keyfi.. ;)

AsA
Ornek aLdigin insan varmi hayatinda varsa kim vede neden..?
|||Hayatta hep kuzenimi örnek almışımdır. Ne zaman ki içinden çıkılmaz bir durum olduğunda ''O ne yapardı'' diye düşünürüm hep ve ona göre hareketlerimi belirlerim.Sebebi ise kendine olan güveni ve konuştuğu cümleleri dinlerken insana ''Hayatımın en tatlı dersi..'' dedirtebilmesidir.

Birgun besiktas'da gorev almak istesen hangi boLumde yetkiLi oLmak istersin kisaca neden..?
|||Futbol takımının forveti. Nedeni ise gol attıktan sonra tellere koşup sizlere ''Gol ulan gollllll...!'' diye bağırmak istememdir.Sizin sahadaki parçanız olabilmektir.
Tabi güzeL bi hayal.) Yaşımız 18 Batu 16 yaşında takır takır top oynuyor.)
Bu arada mevkim sağ açıktır .)

Geriye donup baktiginda torunLarina anLatabiLecegin komik bi oLayi'ni bizimLe payLasirmisin..?
||| Susanoğlunda Ufak bi restoranda çorba içiyoruz sabahın köründe..Çorbalar bi geldi benimkinin içinde kapkara bi sinek..Neyse garsounu çağırdık;
-Abi bunun içinde sinek var..?
-Hıyemmm bi bakayım...Salçadır o salça salça...
-Abi ama kanatları var..? :S
-Hıyemmm doğru diyon da... İç bakalım yavv sende amma pinpiriklisin..

Ve sonra garson iptal içeriye gidip bi daha gelmiyor... :)
Burdan oranın adresini veriyim ki sinekli çorba içmek isteyenler rahatlıkla gidebilsin;
Susanoğlu sahil şeridinin sonunda Yapraklıya sapan yol ayrımında..

keskinli
Cenke sorulan sorular sabit kalsa daha iyi olmazmi?                                          
||| Valla abi böyle karar vermişler cevaplıcaz artık .)

Gelecek icin düsüncelerin,planlarin hayallerin?
||| 2dia 2 muerto 'nun son sorusu abi.Galiba ilk soru'n haklılığını gösteriyor.)

die-4-u
Avrupa'daki 5 Büyük Ligden Hangisi  Seyir Zevki Bakımından En Üst Düzeyde Sence?
||| Herzaman atak olduğu için İngiltere ligi derim.Ama hiçbir yabancı maç bizim kara kuru  Türkiye ligi kadar heyecanlandırmıyor beni.Burda da sanırım Beşiktaş yine kendini gösteriyor.

CHEm!
En son hangi maça geldin ve hangi  tribündeydin ?                                                                                
||| İstanbul olarak sorduğunu kabul ediyorum ve geçen seneki kıç donduran Trabzonspor maçına geldim.
Hayatımın en büyük çilesiydi diyebilirim.Yeni açıkta pankartı görmüşsünüzdür belki.

Beşiktaş olmasaydı hayata bağlanma sebebin ne olurdu? (özel olmadı inşallah) |||Şuan da hayata bağlanma sebebim sadece Beşiktaş değil.Ailem,kız arkadaşım,kan bağı olmayan kardeşlerim beni hayata bağlar.Birgün Beşiktaş yüzünden onları kaybetmekten korkuyorum.Ama beni tanıdıkları için böyle birşeyin olacağını sanmıyorum.Allah göstermesin.

İdealindeki meslek?
|||Web dizayn bi yere kadar.Grafik tasarımı veya İç Mimarlık düşünüyorum.

Kara kalem
Gazete küpürlerinden özenle kesilip odanın en güzel yerinde ya da yürek gibi tertemiz bi' defterde Beşiktaş yazılarının toplanması oldum olası beni çok etkilemiştir ve buna da büyük saygım vardır fakat kimisi tarafından da gereksiz ve çocukça görülüyor. Sen kuşe kağıt posterleri mi, gazete küpürlerini mi toplamayı tercih edersin ?                                                   
|||Valla Volkan beni de çok etkilemiştir ki kuşe kağıt olsun gazete olsun kendime özel çocuğuma miras
bırakacağım bir Beşiktaş sandığım var. BURADAN bakabilirsiniz.

Beşiktaş tribünlerinde görmeyi hayal ettiğin bi' organizasyon var mı ya da elinde olsa Beşiktaş tribünlerinde neyi değiştirirdini ne gibi bi' yenilik yapardın ?
|||Neyi değiştirmek isterdin desen;eskisi gibi her önüne gelenin Çarşı olamadığı bir tribun isterdim.
Hayalim ise stadın her tarafı pankartlarla dolu kapalı meşaleler yanıyor yeni açıkta kocaman bir kartal figürü tüm stad inletiyor ''Her Zaman Her Yerde En Büyük Kartal..!''

Kalemin kuvvetli, Beşiktaş'a da epey uzaksın. Beşiktaş'ı özlemeyi bizlere anlat biraz Halil, değer bilelim..
|||Bunda kalemim bi işe yaramaz Volkan.Ama şöyle bir şey anlatabilirim. Trabzonspor maçına 4 kişi geldik.Normal terminal otobüsleriyle. Çarşı'daki Altun tuvalete girdik malum.) Orada sakallı bi Mustafa abi'miz vardı.Tuvaleti o derece mükemmel ki işemeye kıyamazsınız.Evladı gibi bakmış.Siz daha iyi bilirsiniz.
İşte o abi bize
''nereden geliyorsunuz ??'' dedi.. '
'mersin'' dedik.Kalacak mısınız?
Yok abi geri dönecez hemen maçtan sonra
''Vay vay vay 28 saatiniz yolda geçiyor bu nasıl bir iştir.. Bunu dünyada birtek Beşiktaş aşkı yaptırır..''

Şöyle bir şey daha söyleyebilirim. Harbi kıymetini bilin o güzel semtin. Her maçı izlerken emin olun takım benim için 2.planda..

Şair demiş ya ''İsyanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı..'' Aynen öyle;

Kapalıyı dinliyorum gözlerim kapalı ve huzur buluyorum huzur..!

SATUKBLADE
Yaptığın Resimler ve Avatar Çok Hoş.Herhangi Bi Ders Aldın mı Bu Konuda (Photoshop v.s) yoksa kendi kendine mi öğrendin?                                                           
|||Bir gram eğitimim yoktur kardeş bu işte.Ama almayı çok isterim. Şöyle bir şey daha var; ne kadar usta olursan ol kazanan daima hayal gücün olacaktır.Çünkü onun bir sınırı yoktur.

Eski Forumda balkonda çekilmiş güzel bi ortam resmi vardı eskisi gibi devam mı yoksa hayatta değişimler oldu mu?
|||Yok kardeş yok.En ufak bi değişiklik yok.Aynen devam.Tabi bizimkisi sürünmek için değil keyf'i muhabbet maksat.Hayatımın en büyük zevklerinden bir tanesidir..

Bir efes parkımız var.Adı'nın efes parkı olmasının sebebi yanında kocaman bir efes bayii olmasıdır.Orada güzel muhabbetler dönüyor.

Şöyle özetleyeyim;

''Haydii Gidelim..'' diye öyle bir es'se arada...
Gitsek Uzak Olan Yakın Diyarlara.. Salıncaklar Tek Şahidimiz Olsun ki;Gökyüzü karanlığa boğuldunda yıldızlar hemen sağdaki yalan kapının yanında soğuğu iliklerimize vuran banktaki üç yalnız adamla konuşabilsin...

'Haydi Şerefe...'' dendiğinde çekilsin denizler;gel-git olayları olmasın denizsiz diyarlada...fişler çekilsin dünyadan hiçbir ilişki kalmasın...maskeler o an çıkartılsın;dökülsün ağızlardan yalnızca doğrular..

''Haydi İyi Akşamlar..'' vedası çekildiğinde; eve gitme vakti geldiğinde; olayları algılamakta güçlük çektiğinde; yürürken uçtuğunda...

Anla ki Oradasın...
Park Efes..!

Bir de mersinde maçlara gitmeden önce toplandığımız denize nazır bir meydanımız var.
Kendi aramızda ''Çakma Kazan'' diyoruz.) orada da çok güzel muhabbetler dönüyor gece gündüz.
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

2 dia 2 muerto

Eyv hAlil !..
Güzel oluyor beah bu oLay ..

.FŞ

Elerosse

Forever \m/ Metallica \m/ || Sinanı'da AL GİT

BeşiktAŞK

Adriano

Yine adminlerden devam mı ediyoruz ?
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

AsA

guzeL bi soyLesi oLmus tesekkurLer..!

[KralKartal]

Halil21:Grafik Tasarımı veya İç Mimarlık gibi. Bununla ilgili eğitimimi aldıktan sonra da bu işte gerçekten iyi olacağıma inanıyorum.

INSALLAH OLUR HALILIM...BUNU KOLAYCA YAPACAK YETENEGE SAHIPSIN...
SENI ILERDE DAHA YUKSEKLERDE GORMEK ISTERIM...

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi