Ana Menü

Inter'den Adriano sürprizi

Başlatan yuNuS1903, Eylül 02, 2007, 14:24:19

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yuNuS1903

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki rakiplerinden İtalyan ekibi İnter, Brezilyalı futbolcusu Adriano'ya 25 kişilik kadroda yer vermedi.

İtalyan ekibinin aldığı bu karar kamuoyunda çeşitli spekülasyonlara neden olurken, Brezilyalı oyuncunun bu karar sonrasında Avrupa'da başka bir takıma transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öte yandan, Inter, Serie A'nın 2. haftasında deplasmanda Empoli'yi 2-0 yenerek 3 puanla tanıştı. Inter'in 2 golünü de İsveçli yıldızı Zlatan İbrahimoviç kaydetti.

02.09.2007   

Kaynak : AA

2 dia 2 muerto

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

inşallah adriano'yu başka takıma satmazlar..bu adamın kadıköy'de fenerbahçe'ye gol atması en büyük dileğim.. ;D

eRe

Alıntı yapılan: ugur24 - Eylül 02, 2007, 22:01:07
inşallah adriano'yu başka takıma satmazlar..bu adamın kadıköy'de fenerbahçe'ye gol atması en büyük dileğim.. ;D

atma sansı kalmadı :(
www.erdemeksi.com

Adriano

Of ulan of ! Ne güzel maça gidecektim INTER bölümüne :) Hayallerimi yıktın ulan !
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

CHEm !

büyük bi adım bu
transfere saatler kala fener patlatırsa patlatır
Allah kitap Beşiktaş

mdc

Alıntı yapılan: ugur24 - Eylül 02, 2007, 22:01:07

Alıntı YapFenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki rakiplerinden İtalyan ekibi İnter, Brezilyalı futbolcusu Adriano'ya 25 kişilik kadroda yer vermedi.

:)
HAYATTA BEŞİKTAŞ

ugur24

adriano gibi adam nasıl kadro dışında bırakılır anlamak zor ! fenerbahçe'nin şansı ne zaman tükenecek bekliyorum..

eRe

boboyla takası dusunulebılır mı acaba ;D ;D ;D
www.erdemeksi.com

carsi52

Adamlar adriano gibi bir futbolcuyu kadro dışı bırakıyolar ne biçim insanlar bunlar yaa ;D
Bölünür senin için uykular!

erdibatmaz

hadi fener yine iyisin shevchenko gib olmıycak

7gol az yerler bu sene:D:D:D
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P