Ana Menü

Futbol'da en büyük transfer...

Başlatan akbaba71, Eylül 02, 2007, 10:35:50

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

akbaba71

Ronaldinho, aynı zamanda menacerliğini yapan kardeşi ile birlikte Chelsea patronu Roman Abramoviç ile yaptığı görüşmenin ardından her iki klübün idarecileri bir araya geldi. Yılan hikayesine dönen transferde hem Barcelona'yı hem de Chelsea'yi memnun eden bir karar çıktı. Chelsea ne olursa olsun Ronaldinho'yu transfer etmek istediklerini söyledi. Barcelona ise Brezilyalı yıldızın en azından bir sene daha kalmasından yana tavır koydu. Bunun üzerine Ronaldinho?nun önümüzdeki Haziran ayından itibaren geçerli olmak üzere Chelsea'ye transferine izin verildi. Teklifi Abramoviç'in de kabul etmesi üzerine Ronaldinho?nun önümüzdeki yıl Chelsea forması giymesi kesinlik kazandı. Transferin rakamları da belirlendi.
kaynak:milliyet.com
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

eRe

Ronaldinho kararını verdi
Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Ronaldinho, gelecek sezon Chelsea'ye transfer olacak. İki kulübün önceki gece geç saatlere kadar süren transfer pazarlığında Barcelona 100 milyon euro bonservis bedeli isterken, Chelsea 70 milyondan yukarı çıkmadı. Sabah Gazetesi'nin bugünkü sayısında yer alan haberde; İki kez dünyada yılın futbolcusu seçilen 27 yaşındaki futbolcu aynı zamanda menajeri olan kardeşi Roberto de Assis Moreira ile birlikte dün başkan Joan Laporta ile yaptığı görüşmede, "Barcelona'dan ayrılmak istiyorum" dedi.

İki kulüp 11 ay sonra görüşmek üzere sözleşirken, dünkü antrenmanda üzgün olduğunu gizlemeyen Ronaldinho'nun takım arkadaşlarına, "Şimdi olmadı ama gelecek sezon kesinlikle Chelsea forması giyeceğim" dediği belirtildi.

ETO'O NEDENİYLE GİDİYOR
Dört sezonda 62 gol kaydeden Ronaldinho, Eto'o'nun "Her başarı Ronaldinho'ya malediliyor. Benim adım da Etoodinho olsaydı daha çok oynardım" demesinin ardından Barcelona'da yaşanan huzursuzluk sonrası takımdan ayrılmaya kesin karar vermişti. Brezilya Milli Takımı oyuncusu ayrıca teknik direktör Frank Rijkaard ile de sorunlar yaşamıştı.

Kaynak : Sabah
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

şimdiden buna karar vermesi ilginç olmuş..avrupa'da olası bir barcelona-chelsea eşleşmesinde belkide oynatılmaz..

eRe

turkıyede bu sozler soylense kadro dısı kalırdı ve bende bu kararı desteklerdım :)
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

keskinli

ortada dönen paralara bak
ne kadar cok ac insan doyardi o parayla
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin