Ana Menü

Fatih Tekke Fener'de

Başlatan mdc, Ağustos 15, 2007, 03:39:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mdc

Fatih Tekke Fener'de

Sarı-lacivertli yönetim uzun zamandır almak istediği Fatih Tekke ve kulübü Zenit ile kesin olarak anlaştı. Bu transfer Anderlecht maçı sonrası resmen açıklanacak.

Yine Fotomaç Farkı
F.Bahçe yine Türkiye'yi sallamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli yönetim, transfer haberciliğinin bir numarası FOTOMAÇ'ın 2 gündür Türkiye'ye duyurduğu Fatih Tekke operasyonunda mutlu sona ulaştı. Yabancı kontenjanı nedeniyle yabancı forvet alamayan F.Bahçe, Rusya'nın Zenit takımında mutsuz olduğunu her fırsatta belirten
Fatih Tekke için düğmeye bastı. F.Bahçeli iki yönetici Rusya'ya uçtu ve Tekke ile görüştü.

2 Yıllık İmza Atacak
Milli futbolcudan "Gelirim ama kulübümü ikna etmeniz gerekiyor" yanıtını alan F.Bahçeli yöneticiler, Zenit ile masaya oturdular. Yapılan uzun pazarlıklar sonucunda da bu transfer kesin olarak bitti. Sarı-lacivertliler, Zenit'e 4.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Anderlecht maçı sonrası 2 yıllık imza atacak olan Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Rusya kanadında da bu transferin sonuçlandığı konuşuluyor.

http://www.fotomac.com.tr/ana104.html

HAYATTA BEŞİKTAŞ

MeLo

Bu saatten sonra gelse n olcak.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Adriano

Bu kadar para verilir mi Fatih Tekke'ye ya.. 7 Milyon'a mal olcak ilk senesi..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

1903bjk

yinemi  her ay başı imza atıyo zaten ;D ;D :ahaha :ahaha
FORZA BEŞİKTAŞ

ugur24

bu sene olmasa bile seneye trabzon veya fenerbahçe'ye gelecek zaten..avrupa fatih tekke'ye göre değilmiş.. :)

BjKcArsi54

Alıntı yapılan: 1903bjk - Ağustos 15, 2007, 10:56:52
yinemi  her ay başı imza atıyo zaten ;D ;D :ahaha :ahaha

zuhahahhaha doru diyon valla :ahaha

akbaba71

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki Fatih Tekke savaşına Trabzonspor da katıldı. Milli oyuncu Türkiye'ye dönmek istiyor ancak...
      Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor aynı isimde birleşti: Fatih Tekke... Kanarya, Zenith'e en iyi teklifi veren kulüp olarak transferde bir adım önde. Ancak Cim Bom'un da son bir atak yaparak milli oyuncuyu bonservisiyle birlikte kadroya katmak için Rus ekibine ciddi bir rakam önerdiği ortaya çıktı. Yarışa sonradan katılan Trabzonspor ise son gelişmeler nedeniyle geriye düştü. Çünkü bugün Zenith Başkanı Sergei Kursenko ile görüşecek olan Başkan Nuri Albayrak, Sivasspor maçında yaşanan olayların ardından bu randevuyu iptal etti. Tekke, Türkiye'ye dönmeyi çok istiyor; ancak GazProm'un sponsorluğunda maddi açıdan eli güçlü olan Kursenko, "Bu takım şampiyon olmadan kimseyi göndermem'' diyor. St. Petersburg'da hem üç kulübün hem de Fatih'in Kursenko'yu ikna çabaları sürüyor. Küçük bir not: Rus Ligi, 11 Kasım'da bitiyor.

Cüneyt KARAKAYA / Fanatik
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

2 dia 2 muerto

Fatih Tekke ' nin sözleşmesinde yer alan maddesine göre 2008 yılınının [ kaçıncı ay oldugunu unuttum ] bir ayına kadar Türkiye ' de bir klüpte futbol oynaması yasaklanmıştır .
Maddeyi büyük ihtimalle Trabzonspor koydurttu .

.FŞ

keskinli

Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

MeLo

Fener'e geliyorum

"Fenerbahçe ile görüşmeler sonucunda anlaştım, hatta ön protokol bile yaptık. Salı ya da çarşamba günü Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyorum".

ACİLEN TOPLANDILAR
Bu sezonki süper transferleri herkesten önce tüm Türkiye'ye duyuran Fotomaç, Fenerbahçe'nin Fatih Tekke'nin transferinde imza aşamasına geldiğini de ilk yazan gazete (15 Ağustos) olmuştu. Fotomaç yine bir ilke imza atarak Fatih ile görüştü ve ilk ağızdan imza haberini aldı: "Fenerbahçe ile protokol 
imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Bu müthiş transfer haberinin ayrıntıları ise şöyle: Kontenjan nedeniyle yabancı forvet alamayan Fenerbahçe yönetimi, Belediye yenilgisi sonrası acilen toplandı.

AYRILMAK İSTİYORUM
Sarı-lacivertliler toplantıda yıllardır peşinde oldukları Fatih Tekke için yeniden harekete geçme kararı aldılar. Bunun için de iki yönetici hemen Rusya'ya gidip Fatih Tekke ile bir araya geldi. Zenit'te mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren milli oyuncu, "Buradan ayrılmak istiyorum. Fenerbahçe'de de oynarım. Siz yeter ki kulübümü ikna edin" diyerek yöneticilere yeşil ışık yaktı. Hemen Fatih'in kulübü Zenit ile temasa geçen Fenerbahçeliler, Rus ekibinin 7.5 milyon euro'luk bonservis bedeli isteğiyle karşılaştılar.

YÖNETİCİLER GİDİYOR
Fenerbahçe ise 5 milyon euro teklif etti. Uzun pazarlıklar sonucunda sarılacivertli yönetim 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul edince taraflar el sıkıştı, Fatih ise senelik 2.5 milyon euro alacak. Bu gelişmelerden sonra Fatih, gazetemize bu transferi açıkladı. Milli oyuncu şunları söyledi: "Fenerbahçe ile protokol imzaladım. Salı ya da çarşamba İstanbul'a geliyorum." Fenerbahçe'nin yöneticileri pazartesi Rusya'ya gidecek ve küçük pürüzleri hallettikten sonra milli oyuncu ile İstanbul'a dönecek.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

xxdoggyxx

eger gelırse tümerden farkı kalmaz buda demıstı tümerın yaptıklarını ben yapmam trabzondan baska bı türk klübüne gıtmem dıye ayrıca sözlesmedekı o maddeyı bende duymustumm
18.03.2007

2 dia 2 muerto

Rusya'nın Zenit Petersburg Takımı'nda forma giyen milli futbolcu Fatih Tekke, transferinin ancak Zenit Kulübü'nün anlaşabileceği bir kulübe gerçekleşebileceğini söyledi.

Fatih Tekke, yaptığı açıklamada, Zenit Petersburg Kulübü'nün Avrupa'nın en iyi imkanlarına sahip kulüplerinden biri olduğunu belirterek, ''Çok güzel de bir kentte yaşıyorum. Ama benim Zenit'teki problemim saha dışında değil, saha içerisinde. İstediğim futbol tarzında, yeteneklerimi göstereceğim bir takım kadrosuna sahip değil. Ben futbol oynamak istiyorum. Çünkü hedefleri olan ve milli takım forması giyen bir oyuncuyum'' dedi.

Milli takımın da önünde Avrupa ve Dünya şampiyonasının bulunduğunu ifade eden Fatih Tekke, ''Ülkeme futbol olarak en iyi hizmeti sunmak istiyorum. Bunu da iyi bir takımda, performansımı en üst düzeye çıkarabilecek bir takımda gerçekleştirebilirim. Bunun için böyle bir takımda oynamak istiyorum. Trabzonspor, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüplerinin benim transferimle ilgilendiğini biliyorum'' diye konuştu.

Rusya'da bulunduğu durumu daha önce Trabzonspor Kulübü'ne ilettiğini belirten Fatih Tekke, bu süreçte Trabzonspor Kulübü'nün de gerekli değerlendirmeleri yaptığını, ancak şu ana dek herhangi bir anlaşma gerçekleşmediğini belirtti.
Fatih, kendisini isteyen Fenerbahçe Kulübü'nün de Zenit Petersburg Kulübü ile görüşme halinde olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: ''Şu aşamada görüşmeler sürüyor. Ben profesyonel bir oyuncuyum. Transferim de Zenit Kulübü'nün anlaşacağı bir kulübe gerçekleşebilir. Benim Trabzonspor'a herhangi bir kırgınlığım yok ve olamaz da. Trabzonspor, benim futbola başladığım, uzun süre formasını giydiğim ve kaptanlığını yaptığım bir kulüp.''

Transferde söz hakkının Zenit Petersburg Kulübü'nde olduğunu kaydeden Fatih Tekke, şunları söyledi: ''Zenit Kulübü'ndeki durumumu bütün kamuoyu biliyor. Beni isteyen kulüpler de var. Dolayısıyla Zenit Kulübü ile bonserviste anlaşan bir kulüp ile profesyonellik gereği görüşeceğim. Bazı basın organlarında ailemin ağzından çıkan haberler de gerçeği yansıtmıyor. Ailem de bugüne kadarki süreçte transferimle ilgili bana karşı söylemde bulunmamıştır. Bir açıklama da yapmamışlardır.''

.FŞ

eRe

bı kac gun gecsın yıne baslarlar fatıh anlastı dıye :D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

erdemmikail

yaw kardeşim fatih hiç fenere gelir mi yaaa arkaaşlar siz olsanız gelir misiniz?hahaha

DIABLO

fotomaç ın allah bir dediğine inanırım başka birşeyine inanmam
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea