Ana Menü

A. Hassan: FB'den korkmuyoruz

Başlatan CHEm !, Ağustos 09, 2007, 01:30:30

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

"F.Bahçe'den korkmuyoruz"
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turunda Fenerbahçe ile eşleşen Belçika'nın Anderlecht takımı antrenmanlarını yoğun şekilde sürdürüyor. Taraftarların haftalar öncesinden biletlerini almaya başladığı maç için hazırlıklarını yapan Andertlecht'te hazırlıklar sürerken, Belçika ekininin formasını giyen eski Beşiktaşlı Mısırlı yıldız futbolcu Ahmed Hassan çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi çok özlediğini ifade eden Ahmed Hassan yeni takımında ise mutlu olduğunu vurgulayarak, "Yeni takımımdan çok memnunum. Zaten Anderlecht, Belçika'nın en büyük takımı. Türkiye'yi çok özledim. Türkiye benim ikinci vatanım. Türk taraftarı dünyadaki en iyi taraftarıdır. 90 dakika boyunca tüm takıma destek oluyorlar. Onlara mesajım şu; onları çok özledim ve inşallah bu iyi bir maç olur" dedi.

Fenerbahçe'nin iyi bir takım olduğunu da dile getiren Hassan, Fenerbahçe'nin Real Madrid'den transfer ettiği Brezilyalı yıldız Roberto Carlos'un da tek başına takım için yeterli olmayacağını savundu. Ahmed Hassan konuyla ilgili olarak, "Biz de iyi takımız. Kim daha iyi çalışırsa o kazanacak. Roberto Carlos çok büyük bir isim ama nihayetinde tek bir futbolcu. Fenerbahçe tek bir adamdan ibaret değil. Biz hiç korkmuyoruz" diye konuştu.

Takımın son durumu hakkında da bilgi veren Hassan kadroda çok sayıda genç futbolcu olduğunu belirterek, bu sebeple iyi koşan ve mücadele kabiliyetine sahip olduklarına dikkat çekti ve tur şansının her iki takım için de yüzde 50 olduğunu iddia etti.

iha
Allah kitap Beşiktaş

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carsi52

Fb'den korkarsanız zaten yuhh size.
Bölünür senin için uykular!

ugur24

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..