Ana Menü

Aslan'ın yeni rüyası Crespo

Başlatan CHEm !, Temmuz 31, 2007, 12:38:01

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

İlk görüşme olumlu
Transfer harekâtını dört koldan sürdüren Galatasaray, transfer bombasını patlatmak için gün sayıyor... Yöneticilerin sözünü verdiği, 'Lincoln'ü bile gölgede bırakacak' yıldızın kim olduğu taraftarlar arasında merak konusu olurken, Sarı-Kırmızılılar'ın; Chelsea'nin Arjantinli golcüsü Hernan Crepso'yla görüşmelere başladığı iddia edildi. 32 yaşındaki süperstarın Galatasaray'a gelme fikrine sıcak baktığı, İngiliz kulübüyle temasların da olumlu geçtiği ileri sürüldü.

Chelsea'de işi zor
Transferdeki olumsuz etken olarak, Crespo'nun İtalyan eşinin İstanbul'da yaşamak istememesi gösteriliyor. Hatta Galatasaraylı idarecilerin, Crespo'nun eşini ikna etmek için seferber olduğu da gelen haberler arasında. Jose Mourinho, geçen sezon Inter'e kiralanan Tangocu'yu kadrosunda düşünmediğini dile getirmişti. Bu arada, kariyerine İngiltere ya da İspanya'da devam edeceğini açıklayan Baptista için Real Madrid'in kapısının bir kez daha çalınacağı ifade edildi.

Fanatik Gazetesi

sadece rüya olur zaten
Allah kitap Beşiktaş

2 dia 2 muerto

uLan biz kimLe uğraşıyoruz, maddi kriz içinde oLan gs hakkındaki habere bakın .
Lobimizi kaybetmeye başLadık galiba .

.FŞ

Non Mollare Mai

Oldum olası crespo'nun oyun stilini sevmem.
Bana göre büyük bir yıldız değil.
Türkiye'yede gelmez.
edit

carsi52

Adı üstünde aslan rüya görüyor biri kaLdırsın.
Bölünür senin için uykular!

mdc

Rakip takımların uğraştıkları oyunculara bakın
Bizimkilere bakın
Yazık ya
Gerçekten yazık
HAYATTA BEŞİKTAŞ

kofani

Rengi Kaçtı Yaşamın...

ist.hatirasi/3-4

evet evet geliyor uçakbiletinide almış ;D
YÖNETİM İSTİFA !!!

kara kalem

Perşembe günü imza atacağı söyleniyor.
kalem sana akan, kara senin sevdan.

gordu87

hee atar atar perşembe de atar cumada :D
nasıl geldik birgün öyle gideceğiz..
beşiktaşlı doğduk beşiktaşlı öleceğiz..

ugur24

ölüsü bile milan'da , inter'de , chelsea'de oynadı..türkiye'ye kesinlikle gelmez..olmadı yuvasına lazio'ya döner.. ;)

kara kalem

Alıntı yapılan: gordu87 - Temmuz 31, 2007, 21:08:23
hee atar atar perşembe de atar cumada :D

Bu kadar süsleyip püslemeye gerek yok. ''Sanmıyorum'' demek derdimizi anlatmak için yeterli olabilir. Atacak da demiyorum zaten, atacağı söylendiğinden bahsediyorum ki benim iddiam değil bi' söylenti adı üstünde.
kalem sana akan, kara senin sevdan.