Ana Menü

Premier League 07-08 [Man. Utd]

Başlatan kara kalem, Temmuz 30, 2007, 13:12:15

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

Arsenal liderliği kaptırdı

İngiltere Premier Ligi'nde Tuncay'ın takımı Middlesbrough'yu konuk eden Arsenal, 1 puanı son dakikada attığı golle kurtarabildi!..

Premier Lig'in 30. haftasında Middlesbrough ile karşılaşan Arsenal, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Tuncay Şanlı'nın pasını alan Jeremie Aliadiere 25. dakikada konuk takımı 1-0 öne geçirdi. Maçın son 3 dakikasına kadar bu skoru koruyan M.Boro, 87. dakikada Kolo Toure'nin golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu arada 86. dakika kırmızı kart gören Mido, M.Boro'yu 10 kişi bıraktı.

Middlesbrough, ligin ilk yarısında oynanan maçta Arsenal'i 2-1 yenmiş ve güçlü rakibinin ilk mağlubiyetini tatmasına neden olmuştu!..

Öte yandan milli futbolcumuz Tuncay Şanlı bu maçta 67 dakika sahada kalırken, 67. dakikada yerini Taylor'a bıraktı.

Bu sonuçla puanını 67'ye yükselten Arsenal, Manchester United'ın Derby Country deplasmanından galibiyetle dönmesiyle liderliği averajla rakibine kaptırmış oldu...
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

carsi52

Manchester United zor yırttı

Lider Manchester United, deplasmanda Tuncay Şanlı'lı Middlesbrough karşısında ecel terleri döktü.
İngiltere'de lider Manchester United, deplasmanda Tuncay Şanlı'lı Middlesbrough karşısında sahadan 2-2'lik sonuçla ayrıldı.

Manchester 10. dakikada Cristiano Ronaldo ile öne geçti. Ardından Boro, Alves'in 35 ve 56'da attığı gollerle skoru ev sahibi lehine 2-1'e getirdi.

74'te sahneye çıkan Rooney, maça son noktayı koydu: 2-2. Tuncay, 77'de Alves'in yerine oyuna girdi. Everton ise sahasında Derby engelini tek golle geçmeyi başardı: 1-0.
Bölünür senin için uykular!

ilhan mansız_melis

Man. United
Chelsea
Arsenal
Liverpool
bana göre ilk dört böyle
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

Cem Goren

chelsea-manu maçı herşeyi belli eder
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

CheLsea 1-1 berabere kaLdı boLton iLe.
Manchester kazandı ve şampiyon oLduLar :)

carlito1903

Manchester'ın hakettiği bi şampiyonluktu tebrikler...

Onur*

ben oy kullanmamışım, Chelsea'ya verdim oyumu :)
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

Cem Goren

liverpool forever
manu haketti ve kazandı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

onaT

nedense liverpool olsun istiyorum. ama manu gibiside yok

kartalpenchesi

Alıntı yapılan: onaT - Mayıs 13, 2008, 18:41:35
nedense liverpool olsun istiyorum. ama manu gibiside yok

aynen liverpoolun olmasını bende çok istiyordum ama m.utd yine aldı şampiyonluğu :(
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

carsi52

Lig başLamadan önce oyumu ManU'ya kuLLanmıştım.
Vede doğru biLdim :D